به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، این اقدام که پرسشهای جدیدی را درباره ایمنی خودروهای متصل به اینترنت مطرح کرد، با واکنش فیات کرایسلر اتوموبیل که مالک برند جیپ است، روبرو شد. این گروه خودروسازی محققان مذکور را برای افشای امکان هک نرم افزار این مدل شاسی بلند و دستکاری سیستم تهویه، کنترلهای استریو و کنترل سرعت ملامت کرد.
این هکرها که یکی از آنها برای شرکت توییتر کار میکند و تحلیلگر سابق سازمان امنیت ملی آمریکاست، مدعی هستند که با این کار توجه عمومی را به بی اعتنایی خودروسازان در این زمینه جلب کرده اند.
تقریبا همه خودروهای پیشرفته و نه تنها خودروها فیات کرایسلر مجهز به کنترلهای رایانهای هستند که هدف احتمالی هکرها را تشکیل میدهند.
این مشکل مورد توجه بیشتر خودروسازان بزرگ قرار گرفته است. به عنوان مثال جنرال موتورز با سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا برای یافتن راههایی به منظور حمایت از اطلاعات خودروها و جلوگیری از دستکاری سیستم کنترل خودرو از خارج آن همکاری میکند.
مدیران خودرو معمولا اذعان میکنند که این صنعت در تلاش برای مقابله با حملات سایبری است. تولیدکننده جیپ هم در چند ماه گذشته با هکرها در تماس بوده و یک وصله امنیتی برای حل ایراد امنیتی سیستم خود منتشر و اعلام کرد مشتریان میتوانند این وصله را با مراجعه به نمایندگیهای فروش یا از طریق حافظه یو اس بی نصب کنند.
بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، نمایش اخیر محققان امنیتی در شرایطی صورت گرفت که نگرانیهایی درباره آسیب پذیری خودروها در برابر هکرها وجود دارد. محققان دیگر قصد دارند ماه آینده نشان دهند چگونه میتوانند خودروی برقی تسلا موتورز را هک کنند.