به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سردار محمدیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از 90 درصد خودروهای سرقتی در کمتر از یک ماه کشف می شود افزود: مگر اینکه سارقان اصالت برخی از خودروها را تغییر دهند که این نیاز به کار تخصصی از سوی کارآگاهان آگاهی دارد .
وی گفت: برخی از افراد بزهکار خودروهای تصادفی را می خرند و سفارش سرقت خودرو به سارقان از همان رنگ را می دهند که سارقان، خودروی موردنظر را سرقت و تحویل مالخر می دهند و آنان پلاک و پلاک بدنه خودروی تصادفی را بر روی خودروی سرقتی نصب می کنند و در بازار به فروش می رسانند.
سردار محمدیان افزود: کارآگاهان برای پیداکردن اینگونه خودروها که تغییر اصالت داده می شود ، به صورت مستمر به تعمیرگاه ها و محل هایی که ممکن است تغییر اصالت داده شود سرمی زنند.
وی گفت: حاصل تلاش یک ماه پیگیری، دستگیری 7 نفر بود که توانسته بودند از این طریق خودروهایی را در بازار به فروش برسانند که توانستیم 83 دستگاه خودرو را کشف و ضبط کنیم.
سردار محمدیان افزود: از مردم می خواهیم حتما برای خرید خودرو به مراکز رسمی و بنگاه ها مراجعه کنند و از خرید خودرو از طریق آگهی و یا نوشته هایی که پشت خودروها نصب می شود خودداری کنند .
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کار این افراد به گونه ای است که اسناد و ظاهر خودرو رسمی و واقعی به نظر می رسد اما اصالت خودرو تغییر پیدا کرده است .
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما که این سارقان توانسته اند حتی این خودروها را به کسانی که فروخته اند در مراکز تعویض پلاک شماره گذاری کنند، افزود: به هر صورت این افراد موفق به فروش خودرو شده اند اما با اقدامات پلیس توانسته ایم میزان تخلف اینگونه جرایم را از چند هزار دستگاه به کمتر از 500 دستگاه برسانیم .
سردار محمدیان گفت: تنها کاری که باقی مانده این است که با هماهنگی شرکت بیمه و پلیس راه سندهای خودروهایی که به شدت تصادف می کنند و قابل استفاده نیستند، باطل کنیم که پس از بازسازی و حتی تغییر اتاق، آنها برای سند دوباره به پلیس آگاهی مراجعه کنند تا از این موضوع مطلع باشیم.