خط عابر سه بعدی، راه حلی ساده و ارزان برای کاهش حوادث رانندگی
عصر خودرو- در میان چیزهایی که باعث حوادث رانندگی و صدمه به بیشتر به عابران پیاده میشود، سرعت بالا در صدر لیست قرار میگیرد. موضوعی بدیهی که نیازی به توضیح بیشتر ندارد.
عصر خودرو- در میان چیزهایی که باعث حوادث رانندگی و صدمه به بیشتر به عابران پیاده میشود، سرعت بالا در صدر لیست قرار میگیرد. موضوعی بدیهی که نیازی به توضیح بیشتر ندارد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصرایران ، مطالعات موسسه بیمه و ایمنی بزرگراهی آمریکا از سال 1993 حکایت از مرگهای بیشتر درسرعت بالا دارد.
با توجه به مقررات جادهای در آمریکا، این حوادث بیشتر در بزرگراه و شاهراههای اصلی و جادهای اتفاق میافتد. از طرفی در ایالات مختلف آمریکا قوانین متفاوتی برای سرعت وجود دارد. برخی از قوانین سختگیری کمتری در خصوص بیشینه سرعت داشته و برخی دیگر با شناسایی نقاط حادثه خیز، سختگیرانهتر عمل میکنند.
با این وجود همگان به اندازه کافی مسئول نظارت بر خود بوده و با توجه به موقعیت موظف به رعایت سرعت خود هستند. با این وجود حوادث رخ داده نشان میشود، در بسیاری از مواقع در مناطق شهری سرعت رانندگان با منطقه موجود هماهنگی ندارد. بسیاری از رانندگان بدون توجه به علائمی کنترل سرعت در نزدیکی مدارس یا بیمارستانها، بدون فکر نسبت به پیامد رانندگی خود اتفاقات ناخوشایند رقم میزنند.
برای حل مشکل راههای مختلفی پیشنهاد و عملیاتی شده است. اما اخیرا "ایسا" یک دختر نوجوان 10 ساله پیشنهادی جدید را برای کاهش آسیبهای ناشی از سرعت بیش از حد در ناحیه مدرسه خود به شبکه تلویزیونی WCVB Channel 5 بوستون ارائه داده که قابلیت ملاحظه بیشتر را دارد.
این دختر نوجوان در پیشنهاد خود از خطوط عابر سه بعدی صحبت میکند. راه حلی که برای مناطق حساس مانند حاشیه مدارس یا اماکن نزدیک به مراکز رفت و آمد کودکان مناسب به نطر میرسد و استفاده از این خطوط میتوانند توجه رانندگان را بیشتر از یک خط عابر معمولی جلب کرده و روند سرعتی آنها را تغییر دهد. در این شرایط رانندگان در نگاه اول موانعی واقعی را در مسیر حرکت خود مشاهده کرده و احتمال توقف آنی آنها بیشتر است.
این راه حل بسیار آسان و ارزان اجرایی میشود و به همین دلیل به عقیده بسیاری از کارشناسان قابلیت اجرایی شدن در بسیاری از نقاط کشور آمریکا را دارد.