سخنگوی کمیسیون عمران مجلس :
کمبود یک میلیون حلقهای لاستیک ماشینهای سنگین
عصر خودرو- سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی باید وزارت صمت اقدام به تأمین و توزیع بیش از یک میلیون لاستیک کند تا به صورت نسبی مشکلات کامیون داران حل شود.
عصر خودرو- سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی باید وزارت صمت اقدام به تأمین و توزیع بیش از یک میلیون لاستیک کند تا به صورت نسبی مشکلات کامیون داران حل شود.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خانه ملت ، صدیف بدری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از تداوم مشکلات کامیون داران در کشور برای تأمین تجهیزات و لاستیک، گفت: در سال گذشته، کامیون داران و رانندگان وسایل نقلیه سنگین، مطالبات و اعتراضات درستی درباره افزایش قیمت و کمبود لاستیک و تجهیزات در بازار داشتند، که در این رابطه کمیسیون عمران مجلس نشست های متعددی را با حضور مسئولان مربوطه از جمله وزارت صمت و بانک مرکزی برگزار کرد و خوشبختانه مشکلاتشان تا حدودی رفع شد.
صدیف بدری
تأمین بیش از یک میلیون حلقه لاستیک برای کامیون داران در یک سال اخیر
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها از سال گذشته تاکنون بیش از یک میلیون حلقه لاستیک برای کامیون داران تأمین شده که بخشی از آن تولید داخل بوده و بخش کثیری از خارج از کشور وارد شده است.
کمبود یک میلیون حلقهای لاستیک وسایل نقلیه سنگین
طبق گزارشات واصله، با وجود اقدامات صورت گرفته، نیاز کامیون داران به لاستیک و قطعات تأمین نشده است و در شرایط کنونی باید وزارت صمت اقدام به تأمین و توزیع بیش از یک میلیون لاستیک کند تا به صورت نسبی مشکلات آن ها حل شود
وی گفت: طبق گزارشات واصله، با وجود اقدامات صورت گرفته، نیاز کامیون داران به لاستیک و قطعات تأمین نشده است و در شرایط کنونی باید وزارت صمت اقدام به تأمین و توزیع بیش از یک میلیون لاستیک کند تا به صورت نسبی مشکلات آن ها حل شود.
افزایش قیمت لاستیک کامیون داران در سایه خلاء نظارتی وزارت صمت
بدری با انتقاد از افزایش قیمت لاستیک در بازار، افزود: متأسفانه به علت ضعف نظارت دستگاه ها به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت، قیمت لاستیک افزایش چشمگیری داشته و این مسئله فعالیت کامیون داران را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
تعلل بانک مرکزی در تخصیص ارز برای واردات لاستیک
این نماینده مردم در مجلس دهم درباره دلایل کمبود لاستیک در بازار و علل عدم واردات این محصول، تصریح کرد: وزارت صمت اعلام می کند که این وزارتخانه وظیفه خود را برای ثبت سفارش انجام داده، اما متأسفانه بانک مرکزی نسبت به تخصیص ارز تعلل داشته است.
واردات 70 درصدی لاستیک ماشین های سنگین/ تنها 30 درصد در داخل کشور تولید می شود
وی ادامه داد: بر اساس آمارها حدود 70 درصد لاستیک ماشین های سنگین، وارداتی و تنها 30 درصد آن در داخل کشور تولید می شود، از این رو توسعه صنایع داخلی برای افزایش تولیدات بسیار ضروری است.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس افزود: این کمیسیون، گزارش جامع و کاملی را درباره وضعیت کامیون داران و نحوه تأمین قطعات و لاستیک تدوین کرده و در آینده ای نزدیک به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد.