استقرار ارتش انگلیس هم بحران سوخت را حل نکرد
عصر خودرو- خبرگزاری رویترز در گزارش تازه خود درباره بحران سوخت در انگلیس، از ادامه این بحران به رغم استقرار نظامیان ارتش این کشور خبر داد.
عصر خودرو- خبرگزاری رویترز در گزارش تازه خود درباره بحران سوخت در انگلیس، از ادامه این بحران به رغم استقرار نظامیان ارتش این کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، بحران کمبود سوخت و تعطیلی جایگاههای سوخت در انگلیس همچنان خبرساز است و خبرگزاری انگلیسی رویترز گزارشی جدید در این باره منتشر کرد.
گزارش دوشنبه (امروز) رویترز با این عنوان منتشر شده است: «بحران کدام بحران؟ ارتش بریتانیا برای حل بحران سوخت اعزام شد».
در این مطلب آمده است: «پرسنل نظامی بریتانیایی با خستگیهای رزمی روز دوشنبه به انبار ذخیره سازی بریتیش پترولیوم (BP) رسیدند چرا که دولت به ارتش دستور داد به جبران کمبود شدید کامیونداران کمک کند».
طبق گزارش این رسانه انگلیسی، «به دلیل کمبود نیروی کار در پی بحران برگزیت و کووید (همهگیری ویروس کرونا)، زنجیرههای تأمین بریتانیا برای همه چیز از گوشت خوک، بنزین و طیور گرفته تا داروها و شیر، به نقطه شکست رسیده است».
رویترز ادامه داد: «خرید وحشتناک سوخت در بحبوحه کمبود کامیونداران، هفته گذشته باعث ایجاد صحنههای هرج و مرج در شهرهای بزرگ شد. برخی با مشتزنی در پمپ بنزینها دعوا و برخی دیگر سوخت را در بطریهای قدیمی آب ذخیره کردهاند».
«ریشی ساناک» وزیر دارایی انگلیس به رادیو «البیسی» گفت: «به عنوان یک اقدام احتیاطی اضافی، ما رانندگان اضافی را به خط کردهایم».
وی افزود: «من فکر میکنم اوضاع در حال حاضر بهتر شده است، هر روز بهتر میشود و با بازگشت تقاضا به سطوح عادیتر، انتظار قوی این است که همه چیز خود به خود حل شود».
به رغم این اظهارات وزیر دارایی انگلیس، خبرنگاران رویترز گفتند که حداقل دهها پمپ بنزین در لندن بسته شدهاند».
انجمن خردهفروشان بنزین انگلیس اعلام کرد که حدود 22 درصد از جایگاههای سوخت در لندن و جنوب شرقی این کشور هنوز فاقد سوخت هستند.
«گوردون بالمر» مدیر اجرایی انجمن خردهفروشان بنزین انگلیس گفت که ممکن است یک هفته تا 10 روز طول بکشد تا اوضاع به حالت عادی برگردد.
طبق گزارش رویترز، وزرای دولت بوریس جانسون بارها رد کردهاند که بحران سوخت ربطی به برگزیت دارد و کمبود کامیون را یک مشکل جهانی خواندهاند اما دیگر همسایگان اروپایی انگلیس، ایستادن در صفهای طولانی پمپ بنزینها را تجربه نکردهاند.
ساناک وزیر دارایی انگلیس اما مدعی است: «موضوع رانندگان (کامیونهای حامل سوخت) یک مساله (مختص) بریتانیایی نیست، بلکه یک مساله در سراسر اروپا و فراتر از آن است».
این مقام انگلیسی افزود: «من میخواهم مردم بدانند که ما همه تلاش خود را برای کاهش برخی از این چالشها انجام میدهیم و جایی که میتوانیم تغییر ایجاد کنیم».
رویترز در پایان گزارش خود درباره احتمال وقوع یک بحران دیگر و این بارز بحران کمبود قصاب و کارگر کشتارگاه هشدار داد.
در گزارش این رسانه انگلیسی آمده است: «در وسط بحران پمپ بنزین، کشاورزان (و دامپروران انگلیسی) بارها هشدار دادهاند که کمبود قصاب و کارگر کشتارگاه میتواند برای کشتار و توزیع بیش از 100000 خوک مانع ایجاد کند».