عصر خودرو- رئیس پلیس راهور استان، نحوه رسیدگی به فرآیند شکایت در زمینه خلافی خودرو را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ "فضل الله شیری" رئیس پلیس راهور، در زمینه شیوههای رسیدگینحوه اعتراض به خلافی خودرو اعلام شد به فرآیند شکایت از تخلفات راهنمایی و رانندگی گفت: در مورد رسیدگی به شکایات تخلفات راهنمایی و رانندگی دو فرآیند وجود دارد.
وی ادامه داد: در فرایند اول اعتراض به قبض جریمه است؛ در صورتی که فرد به برگ جریمه اعتراض داشته باشد باید به مرکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه و موضوع شکایت خودر را در مطرح کند، اینگونه موارد قابل رسیدگی و اصلاح است.
این مقام انتظامی ادامه داد: در فرایند دوم اگر فردی نسبت به صورت وضعیت تخلفات اعتراض داشته باشد ابتدا به دفاتر پلیس + 10 مراجعه میکند و در خواست اعتراض میدهد، این درخواست از طریق سیستم به مرکز اجرائیات کل کشور ارسال شده و اجرائیات برابر قانون ظرف مدت حداکثر 24 ساعت باید موضوع را رسیدگی و پاسخ دهد که البته این رسیدگی معمولا در کمتر از چند ساعت رسیدگی و پاسخ داده میشود.
سرهنگ شیری تصریح کرد: در این مرحله اگر متقاضی قانع شد نسبت به پرداخت جریمه اقدام میکند، ولی در صورتی که قانع نشده باشد میتواند به واحد رسیدگی پلیس راهور مراجعه نماید، که در این واحد یک کارشناس پلیس راهور و یک قاضی تخلفات را بررسی و حکم نهایی در این مورد را قاضی صادر میکند، لذا در این مرحله رای صادر شده قطعی بوده و قابل اعتراض نیست.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان در مورد مهلت اعتراض به خلافی و یا قبوض جریمه صادر شده، اظهار کرد: ماده 5 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مهلت اعتراض را 60 روز از تاریخ مندرج در قبض یا تاریخ ابلاغ شده در قبض جریمهای که به اطلاع راننده می رسد، تعیین کرده است.
سرهنگ شیری افزود: در صورتی که متخلف در مهلت قانونی ذکر شده اعتراض خود را تسلیم نکند، یا ظرف 20 روز پس از ابلاغ رای واحد رسیدگی، جریمه را پرداخت نکند، بایستی جریمه را به مآخذ دو برابر مبلغ مندرج در قبض جریمه بپردازد.
وی در پایان متذکر شد: رانندگان و مالکان خودروها میتوانند با مراجعه به سایت 120 و یا مراکز پلیس + 10 قبل از اتمام مهلت قانونی اعتراض، مراجعه کنند و از میزان جرایم رانندگی خود مطلع شوند.