به گزارش پایگاه اطلاع ریانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، محمدعلی ترابی طراح این سیستم در خصوص این اختراع گفت: «مهمترین مزیت این سیستم جلوگیری از حوادث و تصادفات جاده ای ناشی از ترکیدن لاستیک است که خوشبختانه بزودی زیر نظر بنیاد ملی نخبگان به تولید انبوه می رسد.»
وی افزود: «این سیستم قابلیت نصب بر روی خودروهای سبک و سنگین را دارد و در موارد خاص مثلاً قفل کردن فرمان در مسیرهای مستقیم، افزایش ضریب ایمنی خودرو را به دنبال دارد.»
ترابی تصریح کرد: «این سیستم باعث افزایش اعتماد به نفس و کاهش ترس و استرس راننده می شود و می توان آن را به راحتی روی خودرو نصب کرد.»
وی خاطرنشان کرد: «استفاده در مسابقات اتومبیل رانی، جاده های شنی و ناهموار، امکان فعال سازی دستی سیستم با تشخیص راننده در حالت های همیشه فعال، نسبت به سرعت از قابلیت های دیگر این سیستم است.»
ترابی گفت: «عملکرد اصلی سیستم مکانیکی ساده و دارای حجم کمی است. همچنین این سیستم، تغییری در ساختار و شکل ظاهری خودرو ایجاد نمی کند.»
این مخترع خاطرنشان کرد: «از مزایای دیگر این سیستم می توان به جلوگیری از تعویض زود هنگام لاستیک که باعث کاهش هزینه ها می شود و نیز نقص فنی سیستم که در روند عادی خودرو خللی ایجاد نمی کند، اشاره کرد. »
وی گفت: «این سیستم برای نخستین بار در دنیا طراحی شده است و با حمایت هایی که اخیراً از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفته است بزودی تجاری سازی می شود.»
تجاریسازی سیستم جدید ایمنی فرمان خودروها
: طراح سیستم جدید ایمنی فرمان خودروها گفت: «این سیستم به زودی تجاری سازی خواهد شد.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.