به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، اوستا گودرزی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت با بیان این مطلب افزود: «باید دید شاخص و ارقام ذکر شده در این استراتژی تا چه حد متکی بر مبانی مطالعاتی و تحقیقاتی است.»
وی با بیان این که پایه اصلی تدوین استراتژی بلند مدت ۱۵ ساله برای صنعت خودرو، آینده پژوهی در عرصه های مختلف مربوط به این صنعت است، خاطرنشان کرد: «به عنوان مثال برای تدوین این استراتژی باید روندهای آتی ارتقای تکنولوژی صنعت خودرو در عرصه های داخل و خارجی در ۱۵ سال آینده بررسی شده باشد.»
او خاطرنشان کرد: «همچنین روندهای آتی تغییرات استانداردهای اجباری خودرو، انتظارات مشتری و وضعیت رقبا در عرصه داخلی و خارجی در ۱۵ سال آینده نیز باید بررسی و پیش بینی شده باشد.»
وی با بیان این که در صورت انجام چنین مطالعاتی و برآورد مقدار تقاضای بالقوه خودرو در سال ۱۴۰۴ در کشور و جهان است که می توان شاخص های درستی را در خصوص تولید و صادرات خودرو در سال ۱۴۰۴هدفگذاری کرد، تصریح کرد: «به عنوان مثال باید دید که تدوین کنندگان استراتژی توسعه صنعتی خودرو چه نوع تلقی در خصوص آینده استانداردهای آلایندگی خودرو در ۱۵ سال آینده در جهان داشته اند که بر مبنای آن هدفگذاری صادرات یک میلیون خودرو در سال ۱۴۰۴ را در نظر گرفته اند.»
گودرزی خاطرنشان کرد: «به هر حال ضروری است در کنار انتشار شاخص ها و ارقام استراتژی توسعه صنعتی خودرو مبانی مطالعاتی، نظری و تحقیقاتی نحوه هدفگذاری و رسیدن به این شاخص ها و ارقام نیز اعلام شود تا دید که این استراتژی تا چه حد پایه علمی، عقلانی و امکان اجرایی شدن دارد.»
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت:
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.