به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»دکتر نسرین سلطان خواه معاون علمی فناوری رییس جمهوری، با بیان این مطلب، گفت: سال گذشته چندین طرح کلان فناوری ملی دراین معاونت تعریف شده که هیچ یک در حوزه صنعت خودرو و کاهش مصرف سوخت نبوده است.
وی افزود: طرح موتور دیزل سبک نیز تا رسیدن به تولید انبوه، تحت حمایت نهادهای مختلف دولت قرار خواهد گرفت و زمینه های لازم برای پروژه موتور گاز سوز با سیستم پاشش مستقیم نیز فراهم خواهد شد.
سلطان خواه که از مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو دیدن می کرد، موتور پایه گاز سوز ای اف ۷ را به عنوان اولین دستاورد قوای محرکه ملی مورد تحسین قرارداد و گفت: با حمایت مقام معظم رهبری، خودروسازان این موتور را روی محصولات نصب کردند.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت های لازم در آموزش و تربیت نیروی متخصص برای مراکز تحقیق و توسعه صنعت خودرو اظهار امیدواری کرد، با اجرای طرح تحول اقتصادی و هدفمندی یارانه ها، اتفاقات مهمی در زمینه کاهش مصرف سوخت روی دهد.
معاون علمی فناوری رییس جمهوری خواستار برپایی نشست های مشترک و انجام هماهنگی های لازم با وزارت نفت برای پیشبرد موتور ملی دیزل شد و گفت: وزارت نفت موظف شده در سال ۸۹ بخش هایی از منابع مالی خود را صرف پژوهش کند و کارهای مقدماتی انجام و قرارهای اولیه نیز گذاشته شده تا این کار به صورت متمرکز در حوزه وزارت نفت انجام شود.
وی یادآور شد: شرکت ها باید کارهای پژوهشی از این دست را با نظر ستاد مرکزی وزارت نفت به انجام برسانند، به همین دلیل پروژه موتور گاز سوز با سیستم پاشش مستقیم نیز باید در همین چارچوب به اجرا در آید و منابع آن هم تامین شود و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری نیز از این گونه طرح ها حمایت خواهد کرد .
سلطان خواه با اشاره به این که مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو برای اجرای پروژه پاشش مستقیم، پایان نامه های دکترا تعریف و از آن حمایت کرده گفت: از وزارت علوم خواسته شده تا استادان دانشگاه فرصت های مطالعاتی خود را در صنعت بگذرانند. به این ترتیب، ضمن تعمیق ارتباط میان دانشگاه و صنعت، پروژه های صنعت خودرو از جمله در قوای محرکه، با اطمینان و پشتوانه قوی تری به اجرا در می آید.
وی از طرحی خبر داد که بر اساس آن مشارکت در طرح های ملی و کاربردی مورد نیاز صنعت، در ارتقای استادان دانشگاه تاثیر دارد.
سلطان خواه اظهار عقیده کرد که بخش هایی از سرمایه گذاری مورد نیاز طرح های فناوری در قوای محرکه باید توسط دولت برنامه ریزی و انجام شود.
وی مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو را به واسطه انجام کارهای بزرگ با بهره گیری از تعداد اندکی نیروهای جوان متخصص مورد ستایش قرار داد و نسبت به نقش این مرکز در رشد و ارتقای صنعت خودروی کشور ابراز امیدواری کرد.
معاون علمی فناوری رییس جمهوری با اشاره به نیاز مالی شدید طرح های پژوهشی بزرگ دراین مرکز، گفت: آن چه در این شرایط کار را پیش برده، همت بلند و اراده های محکم کارکنان است.
حمایت معاون رییس جمهوری ازتوسعه فناوری های مدرن در قوای محرکه
: طرح قوای محرکه هیبرید که در مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو به اجرا درمی آید، از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در ردیف طرح های کلان فناوری ملی قرار می گیرد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.