به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی با تاکید بر نقش کلیدی این آزادراه در کریدورهای شرق به غرب، شمال- جنوب و شبکه بزرگراهی آسیایی گفت: آزادراه جنوبی تهران علاوه بر ایجاد ارتباط بین کریدورهای منتهی به پایتخت موجب تکمیل، تسهیل و افزایش ایمنی ارتباط بین آزادراههای اطراف شهر تهران میشود و با حذف بخشی از بار ترافیک آزادراه قزوین- کرج به کاهش ترافیک کمک شایانی خواهد کرد.
معاون وزیر راه وشهرسازی پیشرفت فیزیکی کل این پروژه را 40 درصد اعلام کرد و افزود: عملیات اجرایی این آزادراه مطابق برنامه زمانبندی شده در حال انجام است و با توجه به زمان شروع احداث در سال 1394 پیشرفت فیزیکی تمامی قطعات این پروژه قابل قبول و در برخی مواقع از برنامه زمانبندی هم جلوتر بوده است.
وی اشتغال مستقیم 1500 نفر نیروی انسانی و بیش از 700 دستگاه ماشینآلات راهسازی در این آزادراه را نشانی از عزم جدی جهت به سرانجام رسیدن این پروژه استراتژیک عنوان کرد تا هرچه سریعتر این پروژه به بهرهبرداری برسد.
خادمی یادآور شد: این آزادراه به طول 158 کیلومتر و در 4 قطعه طراحی شده که هم اکنون قطعه چهار با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد در مراحل تکمیلی نهایی و نصب علائم و تجهیزات ایمنی قرار دارد و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته 38 کیلومتر انتهایی آزادراه در محدوده آزادراه تهران- قم و آزادراه حرم تا حرم در نیمه اول سالجاری به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه تاکید کرد: با بهرهبرداری از این قطعه و عبور از آن بخشی از ترافیک جنوب به شرق کشور و بالعکس از محدوده تهران خارج میشود.
خادمی در خصوص پیشرفت فیزیکی سایر قطعات توضیح داد و گفت: قطعه اول این پروژه 40 کیلومتر است که تاکنون 6.5 کیلومتر از این قطعه آسفالت شده و 5 کیلومتر دیگر نیز آماده عملیات آسفالت است.
وی خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی در قطعات دیگر نیز در حال انجام است به طوریکه اجرای عملیات آسفالت در بخشی از قطعه 2 و زیرسازی مسیر در قطعه 3 نیز انجام شده است.