به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ایسنا، در سال 1396 قیمت بلیت اتوبوس با افزایش قیمت مواجه نبود و در سال 1397 نیز قیمتها به میزان 20 درصد و از خردادماه افزایش یافت. با این حال در سال 1398 و طبق اعلام محمد اسلامی-وزیر راه و شهرسازی- قرار بر این شد که قیمت بلیت اتوبوس از 25 اسفندماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه سال جاری با افزایش 20 درصدی همراه شود و با اتمام این ایام به وضعیت قبل بازگردد.
با گذشت حدود 45 روز از ابتدای سال جاری در حالی که قیمت بلیت اتوبوس د ر ایام نوروز با افزایش 20 درصدی همراه و پس از آن بر مبنای نرخهای سال 1397 محاسبه شد، اتحادیه تعاونیهای مسافربری درخواست افزایش قیمتها را ارائه داده، اتفاقی که نیازمند مجوزهای دولتی است.
احمدرضا عامری-رییس اتحادیه تعاونیهای مسافربری- در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه درخواست افزایش قیمت بلیت اتوبوس در سال 1398 به مراجع مربوط ارائه شده است، گفت: با اتمام ایام نوروز قیمت بلیت اتوبوس به وضعیت قبل بازگشت و با توجه به افزایش هزینهها در حوزه حمل و نقل درخواست افزایش قیمت بلیت اتوبوس را ارائه کردهایم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هیئت دولت در رابطه با افزایش قیمت دستورالعملی را صادر کرده است، باید مراحل قانونی این موضوع طی شود و به همین دلیل نیز درخواست افزایش قیمتها را ارائه کردیم.
رئیس اتحادیه تعاونیهای مسافربری با بیان اینکه در سال 1396 قیمت بلیت اتوبوس افزایش نیافت و در سال 1397 نیز افزایش قیمتها از خردادماه کلید خورد، گفت: متأسفانه در مورد قیمت بلیت اتوبوس کم لطفی شده است و در حالی که قیمت اتوبوس سه برابر و قیمت لوازم یدکی تا چندین برابر افزایش یافته است اما شاهد عدم افزایش قیمت بلیت اتوبوس هستیم.
رحمتالله حاجی محمدعلی - رئیس اتحادیه تعاونیهای سواری کرایه بین شهری کشور نیز در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه نرخ سواریهای کرایه بین شهری از 25 اسفندماه با افزایش 20 درصدی روبرو شد، اظهار کرد: پس از ایام نوروز قیمتها در این بخش کاهش نیافته است.
وی ادامه داد: در این بخش شاهد افزایش 200 درصدی هزینهها اعم از قیمت خودرو، تعمیرات و لاستیک هستیم و در عین حال با چالش خودروهای پلاک سفید مواجهیم، چراکه در این بخش نه نظارتی وجود دارد و نه نهادهای مسئول اقدام قانونی جهت برخورد با متخلفان انجام میدهند.