به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، علی اکبر عرب عامری ابراز داشت: یک هزار و 800 تن گاز ال پی جی آذر امسال برای رفع نیاز مصرفکنندگان به استان سمنان انتقال یافت، اما هنوز در حدود 50 درصد کسری وجود دارد که نشان از وجود مصرفکنندگان غیرواقعی است.
وی یادآور شد: آذر 97 یک هزار و 700 تن گاز مایع به استان سمنان انتقال یافت که پاسخگوی 100 درصدی نیاز استان بود، اما امسال با وجود افزایش میزان سوخت انتقال یافته به استان، بازهم کمبود وجود دارد.
وی درباره افزایش مصرف گاز الپیجی اظهار داشت: با سهمیهبندی و افزایش نرخ بنزین، رانندگان به مصرف گاز الپیجی روی آوردهاند که موجب افزایش مصرف و افزایش تعداد مصرفکنندگان غیرواقعی شده است.
عرب عامری بیان کرد: با افزایش قیمت و سهمیهبندی بنزین مردم تمایل بیشتری به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی دارند و رانندگان تاکسی تلفنی فعالیتشان افزایش یافته و برای تامین سوخت به استفاده از گاز الپیجی روی آوردند.
وی یادآور شد: از سال گذشته تا کنون حدود هفت تا هشت روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار و از چرخه استفاده از سوخت الپیجی حذف شدهاند و براساس این آمار باید مصرف گاز الپیجی در استان کاهش یابد، اما بر خلاف کاهش تعداد مصرف کنندگان رسمی، مصرف این نوع سوخت در استان سمنان افزایش یافته است.
کاهش مصرف گاز الپیجی در بخش خانگی سمنان
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان اضافه کرد: مصرف گاز الپیجی در بخش خانوار کاهش و در عوض در بخش سوخت خودرو افزایش یافته است.
عرب عامری تصریح کرد: 6 هزار و 500 خانوار در استان سمنان از نعمت گاز طبیعی برخوردار نیستند که سوخت این خانوارها از طریق گاز الپیجی تامین میشود و به طور ماهانه مصرف گاز این خانوارها از لحاط استاندارد سه کپسول گاز است.
وی با بیان اینکه وزن هر کپسول گاز 11 کیلوگرم است، افزود: بررسی دادهها نشان میدهد نیاز 6 هزار و 500 خانوار فاقد گاز طبیعی استان سمنان به گاز الپیجی در ماه حدود 200 تن است و آمار نشان میدهد بیشترین مصرف گاز مایع در استان سمنان مربوط به خودروها است.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان گفت: خانوارهای فاقد گاز طبیعی، مجتمع رفاهی و خدماتی، رستورانهای جادهای و برخی صنایع، جزو مصرف کننده واقعی سوخت گاز مایع به شمار میروند و سوخت خودرو جزو این دستهبندی نیست.
عرب عامری ابراز داشت: طبق مصوبه هیات دولت در سال 1386 خودروها از سبد سوخت گاز الپیجی خارج شدند و اکنون استفاده از گاز مایع در سوخت خودرو غیرمجاز است.
براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از روز بیست و چهارم آبان 98، قیمت بنزین معمولی سهمیه ای هر لیتر 15 هزار ریال، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه ای هر لیتر 30 هزار ریال و بنزین سوپر هر لیتر 35 هزار ریال محاسبه می شود.