به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، محمد حسین باقری با اشاره به اینکه تا کنون 128 هزار خودرو در سامانه تبدیل رایگان خودروهای عمومی وزارت نفت ثبت نام کردهاند، گفت: از این تعداد 46 هزار و 500 نفر مشمول این طرح بودهاند.
وی ادامه داد: تا کنون نیز 20 هزار و 700 خودرو دوگانهسوز شده و 5 هزار و 800 خودرو نیز در نوبت تبدیل قرار دارند.
باقری با تاکید بر اینکه مسوول معاینه فنی خودروها (بنزین یا دوگانهسوز) وزارت کشور است، افزود: خودروهایی که در کارت خودرو عنوان دوگانهسوز ثبت شده، در جریان معاینه فنی سالانه سیستم گاز آنها نیز بررسی میشود و مشکلی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: اما تعدادی خودرو وجود دارد که به صورت کارگاهی دوگانه سوز شدهاند و کارت خودرو برای این خودروها بنزینی صادر شده است. این خودروها باید برای دریافت گواهی سلامت تجهیزات سی ان جی خود، به یکی از مراکز مجازی که وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی کرده مراجعه کنند تا پس از بررسیها، و تایید سلامت تجهیزات، اسامی به پلیس راهور برای تعویض کارت خودرو ارسال شود.
سرپرست طرحهای سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به اینکه خودروهایی که در معاینات فنی تایید شوند، در لیست پلیس راهور وارد خواهند شد، گفت: این اقدام در راستای هوشمندسازی جایگاههای سی.ان.جی و جلوگیری از بروز حوادث در جریان است.
وی تاکید کرد: هوشمندسازی جایگاه های سی.ان.جی بر این مبنا است که هیچ خودرویی بدون معاینه فنی امکان سوختگیری نداشته باشد.
به گفته سرپرست طرحهای سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی روند صدور کارت جدید خودرو برای ماشینهای تبدیلی از سوی پلیس راهور آغاز شده که این مهم با تعامل وزارتخانههای نفت، کشور و صنعت،معدن و تجارت محقق شد.
به گزارش ایرنا، بر اساس مصوبه شورای اقتصاد قرار است یک میلیون و 460 هزار خودروی عمومی در مرحله اول به صورت رایگان دوگانهسوز شوند. بعد از آن نیز مسافربرهای شخصی در نوبت تبدیل قرار دارند.
در کنار آن وزارت نفت در تلاش است تا با هوشمندکردن جایگاههای سی.ان.جی، اتفاقات ناشی از جریان سوختگیری را به حداقل برساند زیرا اتفاقات مربوط به سی.ان.جی در اغلب موارد در جایگاهها رخ میدهد که بیشترین فشار بر مخزن وارد میآید.
شکستگی مخزن و غیر استاندارد بودن تجهیزات از مهمترین دلایل انفجار خودروهای گازسوز است که با معاینات فنی دورهای میتوان این خطرات را به حداقل رساند.