به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، بر این اساس، ایران خودرو با کاهش تولید دوگانهسوزها مواجه شده، اما سایپا و پارس خودرو افزایش تیراژ را تجربه کردهاند. طی دو ماه نخست سال گذشته، یک هزار و 392 دستگاه پژو پارس دوگانهسوز به تولید رسیده بود؛ درحالیکه در دو ماه ابتدای سالجاری، این رقم به صفر رسیده است. با این شرایط، تولید پژوپارس دوگانهسوز در سایت ایران خودرو مرکزی 100 درصد کاهش داشته است.
پژو 405 هم در سایت ایرانخودرو خراسان با رشد منفی تولید در بازه زمانی موردنظر روبهرو بوده است. در فروردین و اردیبهشت سال گذشته، پنج هزار و 305 دستگاه پژو 405 دوگانهسوز در این سایت تولید شده بود، با این حال در مدت مشابه سالجاری، این رقم به 3 هزار و 483 دستگاه رسیده و این یعنی کاهش حدودا 35 درصدی تیراژ. اما تولید سمند دوگانهسوز نیز در سایت ایران خودرو تبریز، روندی نزولی در دو ماه ابتدایی امسال داشته است. بر این اساس، 3 هزار و 157 دستگاه سمند دوگانهسوز در این سایت تولید شده و این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، تعداد 6 هزار و 453 دستگاه تیراژ برای این محصول به ثبت رسیده بود. با این حساب، تولید سمند دوگانهسوز نسبت به دو ماه نخست سال گذشته بیش از 51 درصد کاهش داشته است.
در میان سایتهای زیرمجموعه ایران خودرو اما تنها سایت سمنان افزایش تولید را تجربه کرده است. این سایت در دو ماه نخست سالجاری، یک هزار و 235 دستگاه پژو پارس را روانه بازار کرده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، حتی یک دستگاه نیز پارس دوگانهسوز به تولید نرسانده بود.
اما دیگر خودروساز کشور یعنی گروه خودروسازی سایپا، مدل دوگانهسوز بیشتری را در دو ماه نخست امسال تولید کرده است. بر این اساس، 3 هزار و 193 دستگاه تندر-90 دوگانهسوز در دو ماه ابتدایی سالجاری به تولید رسیده، حال آنکه در مدت مشابه سال گذشته، هیچ تندر دوگانهسوزی در پارس خودرو (زیرمجموعه سایپا) تولید نشده بود. همچنین سایپای کاشان هم توانسته تولید تیبای دوگانهسوز را حدود 31 درصد نسبت به دو ماه ابتدایی سال گذشته افزایش دهد. طبق آمار، تا پایان اردیبهشت امسال، 2 هزار و 229 دستگاه تیبای دوگانهسوز به تولید رسیده است.