به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو»به نقل از دنیای اقتصاد ، بر این اساس، سهم دوگانهسوزها از تولید هفت ماهه خودرو کشور 33/ 15 درصد بوده است.آمار مذکور اگرچه بیانگر رشد تولید خودروهای دوگانهسوز است، اما چندی پیش تولید خودروهای دوگانهسوز بهدلیل عدم رعایت استاندارد یورو 4 از سوی سازمان حفاظت محیط زیست ممنوع شد.
توقف تولید دوگانهسوزها نیز براساس مصوبه اسفندماه سال 90 هیات دولت با عنوان برنامه کاهش آلودگی هوا در 8 کلانشهر بزرگ کشور صورت گرفت که براساس آن شرکتهای تولیدکننده خودروهای پایه گازسوز و دوگانهسوز مکلف بودند از ابتدای سال 95 استاندارد آلایندگی یورو 4 را در تولید محصولات خود رعایت کنند.
از آنجا که خودروسازان نتوانستند به این برنامه عمل کنند؛ بنابراین سازمان حفاظت از محیط زیست نیز مجوزی برای شمارهگذاری این خودروها صادر نکرد. با این وجود اما آمار تولید هفت ماهه نشان از رشد اندک تولید در این بخش دارد.براساس آمار اعلام شده در هفت ماه ابتدایی سال جاری شرکت ایرانخودرو با تولید 90 هزار و 258 دستگاه انواع خودرو سواری دوگانهسوز بیشترین آمار تولید را در این مدت به خود اختصاص داد.
همچنین ایرانخودرو توانسته با تولید 36 هزار و 345 دستگاه پژو 405، 34 هزار و 931 دستگاه پژو پارس و پنج هزار و 6 دستگاه سمند رشد 4/ 17 درصدی را در تولید این خودروها رقم بزند.در این بین اما سایپا با تولید 15 هزار و 230 دستگاهی دوگانهسوزها طی هفت ماه ابتدایی سالجاری با افت 3/ 32 درصدی مواجه شده است؛ بهطوریکه این شرکت تعداد 12 هزار و 917 دستگاه پراید و دو هزار و 313 تیبا دوگانهسوز تولید کرده است.