به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از میزان، مدیر امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور با بیان اینکه 55 مرکز تست مخازن خودرو طی 3 ماه آینده به مراکز معاینه فنی افزوده میشوند، گفت: بالغ بر 163 مرکز معاینه فنی در سراسر کشور فعالیت دارند و 71 مرکز در لیست انتظار هستند تا برخط شوند و به صورت آنلاین به سامانه سیمفا متصل گردند و پیش بینی میشود ظرف دو هفته آینده این مهم محقق شود.
سعید قیصر با اشاره به لزوم اخذ معاینه فنی برای خودروهای دوگانه سوز، افزود: مهلتی که به مالکان خودروهای دوگانه سوز برای اخذ معاینه فنی از مراکز معتبر داده شده بود در پایان خردادماه سال جاری به اتمام میرسد و از ابتدای تیرماه مراجعه خودروهای دوگانه سوز به مراکز اجباری میشود.
اجباری شدن مراجعه خودروهای دوگانه سوز به مراکز معاینه فنی از ابتدای تیرماه/ثبت سریالهای مخازن تولیدی کشور در سامانه سیمفا
وی ادامه داد: ازدیاد خودروهای دوگانه سوز در شهر تهران موجب شده در حوزه مراکز دارای تست مخازن سوخت با کمی مشکل مواجه شویم و این ضعف ناشی از پراکندگی مراکز است و امیدواریم به زودی این مسئله حل شود.
مدیر امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور یادآور شد: بررسیها نشان میدهد در حال حاضر حدود 2 میلیون و 750 هزار دستگاه خودرو دوگانه سوز تولیدی خودروسازان داخلی در سطح کشور تردد دارند که 970 هزار دستگاه از این خودروها توسط شرکت نفت دوگانه سوز شده اند و عده زیادی نیز به صورت غیرمجاز اقدام به دوگانه سوز کردن خودرو خود کرده اند که در صورت مشاهده با این افراد خاطی برخورد میشود.
وی با اشاره به مدت زمان مورد نیاز برای صدور برگه معاینه فنی در مراکز، افزود: در مراکز معاینه فنی از ابتدای شروع به تست تا مرحله صدور برگه معاینه یک بازه 6 تا 8 دقیقهای زمان نیاز است و از زمانی که معاینه فنی برتر اجباری شده این زمان حداکثر به 10 دقیقه رسیده است.
اجباری شدن مراجعه خودروهای دوگانه سوز به مراکز معاینه فنی از ابتدای تیرماه/ثبت سریالهای مخازن تولیدی کشور در سامانه سیمفا
مدیر امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور خاطرنشان کرد: بزرگترین چالش ما نبود کارگاه باز و بست مخازن دوگانه سوز است که با تدابیری که اندیشیده شده ظرف 10 روز آینده این کارگاهها به چرخه معاینه فنی اضافه میشوند و این مسئله نیز تا حدی برطرف خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اعمال قانون در انتظار خودروهای دوگانه سوز فاقد معاینه فنی است، گفت: مشکل اصلی ما در کشور این است که مخازنی که باید امحا شوند دوباره توسط افراد خاطی به چرخه بازمی گردند و با پاک کردن سریال آنها در بازار عرضه میشوند برهمین مبنا شرکتهای تولید مخزن اقدام به ثبت تمامی سریالهای مخازن تولیدی کشور در سامانه سیمفا کرده اند و از این طریق افراد خاطی شناسایی و با آنها برخورد میشود.