به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از عصر ایران، موفقیت جهانی اوروس، لامبورگینی را مجاب کرد تا سایت تولید سنت آگاتا بلونزه را توسعه داده و پس از یک سال و نیم ساخت و ساز، کارخانه دوم خود را در این مجموعه افتتاح کند. بر همین اساس، مساحت این مجوعه تولیدی از 80 هزار متر مربع به 160 هزار متر مربع رسیده و پیرو آن استخدام نیروی کار جدید صورت گرفت.
با شش حالت مختلف رانندگی (استرادا، اسپرت، کورسا، سابیا، ترا و نیوِ) و فضای داخلی برای حضور راحت چهار سرنشین، لامبورگینی اوروس یک شاسی بلند اسپرت لوکس دوست داشتنی است. پیشرانه 4 لیتری هشت سیلندر خورجینی اوروس توانایی تولید 641 اسب بخار نیرو و 627 پوندفوت گشتاور را دارد. این خودرو می تواند طی 3.6 ثانیه سرعت خود را از صفر به 96 کیلومتر بر ساعت برساند و در نهایت بیشینه سرعت 305 کیلومتر بر ساعت را کسب کند، از این رو یکی از سریعترین خودروهای شاسی بلند جهان محسوب می شود.
کارخانه ای که اوروس از خط تولید آن خارج می شود برای افزایش انعطافپذیری در برنامه های تولید توسعه یافته است. این شرایط دسترسی به اطلاعات مختلف در خط تولید کارخانه را ممکن کرده و به کارگران اجازه می دهد میزان پیشرفت مونتاژ هر خودرو در هر ایستگاه را بررسی کنند.
میزان تولید لامبورگینی تا پیش از معرفی شاسی بلند اوروس کمتر از 4000 دستگاه خودرو در سال بود اما با معرفی این مدل، لامبورگینی افزایش تقاضا و سهم بازار خود طی چهار سال گذشته را تجربه کرده است و میزان فروش شرکت بیش از دو برابر افزایش یافته است.
کارخانه دوم لامبورگینی که از نظر انتشار دی اکسید کربن تاسیساتی بدون آلایندگی محسوب می شود دارای یک سالن رنگ جدید است که با هدف تامین تقاضا برای مدل اوروس ساخته شده است. همچنین، پیستی با 13 سطح مختلف در مجموعه جدید لامبورگینی ساخته شده تا شاسی بلند اوروس برای شرایط مختلف جاده ای و آب و هوایی آزمایش شود.
ساخت یک دستگاه لامبورگینی اوروس تقریبا یک روز کامل طول می کشد و نرم افزاری پیشرفته به منظور دنبال کردن پیشرفت و بررسی ایرادات احتمالی بر هر قسمت از فرآیند تولید نظارت دارد. این نرم افزار شبیه نمونه هایی است که شرکت های هوافضا مانند ایرباس استفاده می کنند. این مساله از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا اوروس دومین خودرو شاسی بلند لامبورگینی پس از مدل الام (لامبو رمبو) است که در سال 1986 معرفی شده بود.