به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، امید رضایی فر در نشست هماهنگی و توسعه همکاری های صنعت و دانشگاه با تاکید بر ضرورت همکاریهای سایپا با بخش های دانشگاهی و تحقیقاتی افزود: برای ایجاد این ارتباط و فرهنگ سازی در حوزه نوآوری و تجاری سازی 3 پیشنهاد مشخص برای سایپا داریم.
مدیر کل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، "ایجاد پردیس علم و فناوری" را از جمله این پیشنهادات دانست و خاطر نشان کرد: با این اقدام، سایپا صاحب یک پارک علم و فناوری خواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن به سایپا پیشنهاد می شود که سایپا در جهت مشارکت در طرحهای گرنت فناوری و ایجاد صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر اقدام کند.
رضایی فر یادآور شد: کلید واژه این همکاریها نوآوری مبتنی بر "نوآوری باز" است تا از این طریق سرمایه دانشی دانشگاهها به سمت صنعت هدایت شود.
در این جلسه همچنین عشوری رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در سخنانی با اشاره به دستاوردهای این سازمان در حوزه خورو گفت: این سازمان145 شرکت فناور دارد که از این تعداد 65 شرکت، دانش بنیان شدند و گردش شرکتهای مستقر در این سازمان 2200 میلیارد تومان است.
وی ساخت سامانه آزمون، تولید شیرهای سلوئیدی، طراحی و تعمیر موتورهای پیستونی، تولید سنسورهای هوا و اکسیژن و گرمکنهای نانویی صندلی خودرو را از دستاوردهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نام برد و یادآور شد: عملگرهای پیشرفته کروز کنترل، کلاچ اتوماتیک، تولید باتریهای لیتیوم_ یون، ردیاب خودرو جی_تی رادار از دیگر محصولات تولید شده در این سازمان است.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در این جلسه، پیشنهاد تشکیل پردیس مشترک تخصصی صنعت خودرو در این سازمان را ارائه داد و گفت: امیدواریم با نظر مثبت مدیر عامل سایپا این پردیس تخصصی در سازمان ایجاد شود و ما آمادگی داریم که از سرمایه دانشی در راستای رفع نیازهای سایپا و ارتقا کیفیت خودروهای تولیدی این شرکت بهره ببریم.