به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، آیین افتتاح و بهرهبرداری از 187 پروژه شهری از دومین دوره طرح "من شهردارم" در منطقه 4، با حضور محمد آخوندی؛ عضو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، و علیاصغر کمالیزاده؛ شهردار منطقه 4، برگزار شد.
علیاصغر کمالیزاده؛ شهردار منطقه 4، در ابتدای این مراسم اظهار کرد: منطقه 4 با جمعیتی که حدود 11 درصد جمعیت شهر تهران را شامل میشود و با 6 هزار هکتار حریم و 8 هزار هکتار محدوده منطقه، به نوعی یک تهران کوچک است.
وی افزود: 114 هزار نفر از شهروندان در دومین دوره طرح "من شهردارم" برای اجرای 187 پروژه مستمر و 10 پروژه غیرمستمر، با اعتباری بالغ بر 353 میلیارد تومان، مشارکت کردند و این پروژهها را انتخاب کردند تا بتوانیم این اقدامات را به انجام برسانیم.
کمالیزاده با بیان اینکه طرح "من شهردارم" پلی است بین شهروندان و مسئولان حوزه مدیریت شهری، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم پروژههای دوره سوم طرح "من شهردارم" را نیز در منطقه 4 به سرانجام برسانیم.
بیشتر بخوانید
"من شهردارم" در مسیر خدمترسانی به شهروندان
به گزارش تسنیم، محمد آخوندی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز بیان کرد: پروژههای "من شهردارم" ادامه طرحی است که در ابتدای دوره ششم در کمیسیون برنامه و بودجه شورا تحت عنوان "طرح رصد" آغاز شد و هدف از آن این بود که بخشی از پروژهها توسط مردم تعریف شود.
وی افزود: در مناطق 22گانه حضور پیدا کردیم و نیازهای هر منطقه را با نظر مردم بررسی کرده و در بودجه 1401 قرار دادیم. شهرداری نیز این روند را ادامه داد و اخذ نظرات مردم در سالهای بعدی تحت عنوان طرح "من شهردارم" به نظم و نظام بهتری رسید.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: درباره برخی از پروژههای بزرگ که نیازمند اعتبار و زمان بیشتری هستند، باید بگویم که ممکن است مردم آن را در زمان اجرا لمس نکنند و بعد از چند سال نتایج آن برایشان ملموس شود. با این حال، بسیاری از پروژههای توسعه محلی رضایت مردم را در محل زندگیشان افزایش داده است؛ گاهی حتی تبدیل یک نهر به کانیو در یک محله از احداث یک اتوبان هم رضایت بیشتری به همراه دارد.
وی تصریح کرد: ما در دورهای هستیم که فضای مجازی سعی در جهتدهی افکار عمومی دارد، اما از همان آغاز مدیریت شهری ششم، تخریبها از داخل و خارج شورا شروع شد و ادعا شد که در این دوره کاری انجام نشده است؛ از این رو، باید مقایسهای بین کارهای انجامشده صورت گیرد.
آخوندی افزود: البته اقدامات انجامشده نشاندهنده تلاشها و پاسخی به این تخریبهاست. به عنوان نمونه، در طول یک سال یک میلیون و 700 هزار تن آسفالت ریخته شد و در 3 سال گذشته 18 ایستگاه جدید مترو اضافه شده است. افرادی که از این خدمات استفاده میکنند نمیتوانند بگویند که هیچ کاری صورت نگرفته است.
وی گفت: بیش از 1300 اتوبوس جدید از تولیدات داخلی به ناوگان اضافه شده که خود نشاندهنده کار و تلاش در این دوره است و باید به درستی اطلاعرسانی شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: کشور در چند سال اخیر با مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها مواجه بوده است. روزی که مدیریت شهری را تحویل گرفتیم، شهرداری چند ماهی تنها با وام گرفتن توانست حقوق پرسنل را پرداخت کند.
وی گفت: بودجه 48 هزار و 800 میلیارد تومانی که قبل از حضور ما در شورای شهر تصویب شده بود، به 37 هزار میلیارد تومان کاهش یافت و 94 درصد آن محقق شد. امروز اما بودجه شهرداری به 151 هزار میلیارد تومان رسیده که تاکنون بیش از 95 هزار میلیارد تومان آن تحقق یافته است.
آخوندی تصریح کرد: در حالی که درآمد از محل ارزش افزوده در سال 1400 حدود 4 تا 5 هزار میلیارد تومان بود، این رقم در سال 1402 به بیش از 24 هزار میلیارد تومان رسیده است. اکنون شاهدیم که درآمد شهرداری از محل ارزش افزوده در سال 1403 بیش از میزان مصوب شورا خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برای امسال متمم بودجه در نظر داریم و پیشبینی میشود از 150 هزار میلیارد تومان عبور کند، گفت: 60 درصد بودجه صرف تملک داراییهای سرمایهای است. سال گذشته کل بودجه مصوب در ابتدای سال 75 هزار میلیارد تومان بود، اما امسال تنها بودجه حملونقل شهر تهران حدود 74 هزار میلیارد تومان است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در حوزه حملونقل با کارشکنیهای بسیاری مواجه هستیم، اما شاهدیم که 2 هزار اتوبوس با تولیدکنندگان داخلی قرارداد بسته شد و تاکنون 1300 اتوبوس تحویل داده شده است. همچنین وعده داده شده که تا پایان سال، 700 اتوبوس باقیمانده نیز تحویل داده شود.
وی با بیان اینکه دولت شهید رئیسی نیز کمکهایی برای واردات واگنها و برقیسازی ناوگان انجام داده است، افزود: در حوزه مترو، 18 ایستگاه و 39 کیلومتر خط جدید مترو و تعداد زیادی ورودی جدید احداث شده و 500 اتوبوس دوکابین که از قبل رها شده بود، بازسازی و به ناوگان بازگردانده شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: قرارداد با چین برای بیش از 600 واگن بود که اکنون به یکهزار واگن افزایش یافته و ساخت آنها آغاز شده است. این اقدامات نشان میدهد که پرسنل شهرداری در حال خدمت به شهر تهران هستند. بنابراین باید از تخریبها و بعضاً دروغها و اقدامات ناپسند رسانهای دوری کنیم.
وی اضافه کرد: توصیه من به پرسنل شریف شهرداری تهران این است که از این تخریبها دلسرد نشوند و تا آخرین روز مدیریت شهری ششم به خدمترسانی به مردم ادامه دهند.