به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، رضا نفیسی افزود: به منظور تسهیل در تردد زائران حسینی رانندگان اتوبوسها ملزم هستند که در این ایام بهصورت یکسرخالی مسیر خود را به پایانه های مرزی طی و سریعاً به مبادی اولیه مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه در یک بازه زمانی 8 تا 10 روزه اوج تقاضای سفر در اربعین حسینی است، گفت: در این ایام هر روز 5 هزار اتوبوس در مسیر 4 پایانه های مرزی تردد خواهند کرد و پیش بینی می شود که در این ایام 60 درصد زائران با وسایط نقلیه عمومی جادهای جابجا شوند،
وی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمان رانندگی که حداکثر 9 ساعت در شبانهروز است و نظر به اعزام ناوگان از نقاط مختلف کشور، بکارگیری حداقل 2 راننده ضروری است و باید در بعضی از موارد تا 3 راننده نیز پیش بینی شود.
به گفته وی، با وجود ترافیک سنگین در راههای منتهی به مرزهای چهارگانه و توقف در مرزها به منظور سوار کردن مسافر ، باعث افزایش زمان سفر و بالطبع افزایش هزینههای جاری مترتب بر حملو نقل شده و هزینه اضافی به ناوگان و مالک تحمیل می کند.
نفیسی همچنین تصریح کرد: بر اساس مصوبات سومین جلسه کارگروه تنظیم بازار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ملزم به ارائه دستورالعمل شناورسازی نرخ حملو نقل عمومی جادهای مسافر در این ایام است.
به گزارش ایرنا، در ایام اربعین حسینی بیش از یک میلیون و 500 هزار زائر ایرانی عازم کربلا می شوند؛ ضرورت هماهنگی دستگاه ها و برنامه ریزی برای جابجایی زائران سبب شده تا ستاد اربعین با مشارکت دستگاه های ذیربط زیر نظر وزارت کشور تشکیل شود.
به گفته محمدرضا عامری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی مسافربری کشور، پیش فروش اینترنتی و حضوری بلیت اتوبوس برای اربعین حسینی از روز 9 آبان ماه سال جاری در کشور آغاز می شود.