به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، استان گلستان واقع در شمال کشور یکهزار و هشت روستا دارد و حدود نیمی از جمعیت یک میلیون و 850 هزار نفری آن روستانشین هستند.
هم اینک روستائیان مناطق مختلف استان برای سفر به روستاهای همجوار و نیز شهرهای گلستان بیشتر از خودروهای شخصی که در این مسیرها فعالیت دارند، استفاده می کنند.
مهدی میقانی در نشست مسئولان دستگاه های مرتبط برای هماهنگی در توزیع این تعداد دستگاه خودروی تخصیص یافته به استان، اظهارداشت: اجرای این طرح که توسط سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور از چند سال قبل پیگیری می شد، از امسال عملیاتی شده است.
بحث ساماندهی و توسعه حمل و نقل روستایی در کشور از سال 89 کلید خورد که آیین نامه اجرایی آن اردیبهشت ماه سال 93 توسط هیات دولت مورد تصویب قرار گرفت.
میقانی با اشاره به اینکه از دغدغه های مهم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی روستایی می باشد، افزود: گسترش آن نقش به سزایی در ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایتمندی بهره برداران خواهد داشت.
به گفته وی کمیته امداد امام خمینی (ره) و صندوق کارآفرینی امید برای اجرایی شدن این طرح استقبال کرده اند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های گلستان اظهار داشت: با توجه به اهمیت بحث حمل و نقل روستایی و لزوم توجه به آن و با هدف ارتقاء سطح خدمات به ساکنان روستاها بحث شناسایی و ساماندهی ناوگان حمل و نقل روستایی، استقرار شرکت های حمل و نقل مسافربری در روستاها و اعطای تسهیلات به متقاضیان با هدف توسعه خودروهای استاندارد در روستاها از جمله برنامه های اجرایی اداره کل است که با هماهنگی و مشارکت دفتر امور روستایی استانداری و سایر دستگاه های مرتبط اجرایی می شود .
مسئول روابط عمومی اداره کل حمل و نقل و پایانه های گلستان به خبرنگار ایرنا گفت: واگذاری خودروی عمومی (پژو و سمند) در مناطق روستایی استان با مشارکت صندوق کارآفرینی با 80 درصد تسهیلات و کمیته امداد ویژه مددجو با 100 درصد و غیرمددجو با 50 درصد تسهیلات می باشد.
محسن یازرلو افزود: اولویت واگذاری خودروی عمومی توسط این اداره کل به ثبت نام شدگان واجد شرایط قبل و افراد واجد شرایط معرفی شده توسط بخشداری ها خواهد بود.