به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، مسعود طبیبی گفت: تاکنون 57 هزارو سه نفر در طرح ثبت نام کردهاند که از این تعداد 51 هزارو 104 نفر توسط سازمان ها، واحدهای تاکسیرانی و حمل و نقل همگانی تایید شده اند. همچنین 48 هزارو 572 نفر توسط اتحادیه ها مورد تأیید قرار گرفته اند.
وی با اشاره به ارسال 48 هزارو 246 پیامک به متقاضیان برای دریافت معرفی نامه بانک و نمایندگی افزود: 2055 نفر به بانک مراجعه و پرونده اخذ تسهیلات تشکیل داده اند. همچنین 880 نفر برای خرید نقدی به ایران خودرو مراجعه کرده اند.
رئیس اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور ادامه داد: در طرح نوسازی تمام تلاش خود را در جهت افزایش مطلوبیت برای تاکسی داران و کاهش چالش های موجود در این مسیر به کار گرفتهایم و امیدواریم با جلسات مشترک با بانک ها در زمینه ضمانت ها و ایران خودرو برای اتخاذ شیوه یکسان برخورد با متقاضیان به نتیجه برسیم.
وی تاکید کرد: تمام اهداف ما در طرح نوسازی در جهت افزایش حق انتخاب برای متقاضیان و کاهش چالش ها در این مسیر صورت گرفت و در حال حاضر این طرح با موفقیت پیش می رود و امید می رود طی روزهای آینده روند واگذاری تاکسی ها سرعت بیشتری پیدا کند.
طبیبی یکی از موارد مثبت این طرح را وجود دو نوع خودروی پژو و سمند برشمرد و گفت: با فراهم کردن این زمینه حق انتخاب برای مشتری وجود دارد تا بتواند بر حسب مطلوبیت و نیاز خود اقدام به خرید کند. یکی دیگر از مواردی که پیگیر آن هستیم این است که بتوانیم شیوه خدمات پس از فروش را به صورت آنلاین برای این خودروها تعریف کنیم تا در صورت بروز مشکل، بتوانیم وضعیت را رصد کرده و از حقوق دارندگان تاکسی های نو، حمایت بیشتری بعمل آوریم.
وی افزود: برای دریافت وام بهترین شروط برای ضامن قرار داده شد؛ به عنوان مثال یک راننده تاکسی نیز می تواند ضامن یک راننده دیگر شود و اگر این شرایط تاکنون محقق نشده، می توان عدم توجیه کافی کاربران شعب بانکی را یکی از دلایل آن دانست.
طبیبی اطمینان داد: با همکاری ایجاد شده با عوامل ستادی بانکهای عامل در طرح، این مشکل بزودی رفع و زمینه ساده تری برای اخذ ضمانت تاکسی داران محترم برای دریافت وام ایجاد خواهد شد.
وی یکی از مهمترین مزایای طرح نوسازی برای متقاضیان را پذیرش ارزش 50 میلیون ریال به ازای گواهی برگه اسقاط خودرو از سوی دولت دانست.
وی یاداور شد: این ارزش در طرح های نوسازی قبلی که از سوی بعضی شهرداری ها دنبال می شده است، کمتر از این حد بوده و پرداخت آن نیز یکی از معضلات سر راه نوسازی تلقی می شده است.
رئیس اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور همچنین به ارزشگذاری 50 میلیون ریال برای ارزش لاشه خودرو اسقاطی، بنام متقاضی، اشاره کرد و این عامل را یکی از زمینه های بروز تاخیر در روند نوسازی برشمرد و گفت: از دیدگاه خودروساز طرح، ارزش مذکور در ابتدای امر، جزو آورده های متقاضی تلقی نمی شد و در پاره ای موارد نیز، این ارزش کمتر از این معرفی شده و لذا پرداخت این رقم از سوی شرکت ایران خودرو با مشکل همراه شد. با این حال، با حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در نهایت رقم 50 میلیون ریال بعنوان آورده متقاضی در این طرح درنظر گرفته شد.