گفت‌و‌گو با مدیرعامل ایدرو در مورد حواشی توافق‌نامه رنو

موافق برخی مذاکرات خودروسازان نبودیم

عصر خودرو- سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حالی حدود یک ماه و نیم پیش توافقنامه همکاری مشترک با رنو را امضا کرد که این موضوع چندان به مذاق خودروسازان داخلی خوش نیامد و به‌نوعی دست آنها را در شراکت با این خودروساز فرانسوی کوتاه کرد.

Monday 07 November 2016 - 00:24:00

موافق برخی مذاکرات خودروسازان نبودیم

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، از نظر خودروسازان، این توافق‌نامه به‌نوعی دور زدن آنها در شراکت با رنو بوده و در حال حاضر این شرکت فرانسوی و سازمان گسترش به رقیب ایران خودرو و سایپا در بازار خودرو کشور تبدیل شده‌اند. این در حالی است که مدیرعامل سازمان گسترش در گفت‌و‌گو با «دنیای‌اقتصاد» تاکید می‌کند این سازمان رقیب خودروسازان نبوده و با وجود توافقنامه اش با رنو، باز هم از خودروسازان داخلی حمایت خواهد کرد. به گفته منصور معظمی، در بحث واگذاری سایت بن‌رو به رنو نیز هماهنگی‌های لازم با سایپا انجام شده و این شرکت (بن رو) در اختیار خودروساز فرانسوی قرار خواهدگرفت.

یکی از مسائلی که آقای روحانی رئیس‌جمهور همواره روی آن تاکید داشته، مشارکت خارجی در صنعت خودرو است. به اعتقاد رئیس‌جمهوری، راه میانبر برای توسعه خودروسازی کشور، واگذاری سهام به خارجی‌ها است. اعتقاد شما در این مورد چیست؟

بنده هم صد درصد به این راه میانبر اعتقاد دارم؛ آنهایی در دنیا خودروساز شده‌اند که با برندهای مختلف همکاری مشترک داشته و ما نیز باید از همین مسیر برویم. البته باید حواسمان باشد که در مذاکره با خودروسازان خارجی، کلاه سرمان نرود. به شخصه می‌توانم ادعا کنم در قراردادهای ایران خودرو با پژو و سایپا با سیتروئن و البته توافق‌نامه سازمان گسترش با رنو، کلاه سرمان نرفته است.

 

البته برخی چنین اعتقادی ندارند.

در جواب آنها باید بگویم اگر ما بد را بدتر کرده‌ایم، حق دارند انتقاد کنند، اما اگر بد را بهتر کرده‌ایم، پس یک گام به جلو برداشته‌ایم. البته قبول دارم که باید «بهتر» را هم به «بهترین» تبدیل کنیم. به اعتقاد من همین که توانسته‌ایم سه قرارداد و توافقنامه مهم در خودروسازی منعقد کنیم، معنایش اعتقاد کامل به‌نظریه رئیس‌جمهوری مبنی‌بر مشارکت با خودروسازان خارجی است. تازه علاوه‌بر اینها، دو قرارداد دیگر نیز در راه است.

با کدام شرکت‌ها؟

اجازه بدهید اسمی از آنها نیاورم.

 

یکی از این شرکت‌ها فولکس واگن آلمان است؟

بله فولکس یکی از شرکت‌هایی است که به ایران خواهد آمد، اما فعلا نامی از شریک ایرانی این خودروساز نمی‌برم.

گفته می‌شود احتمالا فولکس با کرمان موتور فعالیت مشترک خواهد داشت.

خیر؛این طور نیست، اما در کل مهم این است که خودروسازان داخلی با صاحبان برند مشارکت کنند و اینکه کدام شرکت باشد، خیلی فرقی نمی‌کند.

 

شما در ابتدای صحبت تان عنوان کردید که قراردادهای پژو و سیتروئن مشکلی نداشته‌اند و به اصطلاح کلاه سرمان نرفته است. پس چرا خودتان به سراغ رنو رفتید و با این شرکت تفاهمنامه همکاری مشترک امضا کردید؟ آیا ایرادی در کار خودروسازان بود که ایدرو برای همکاری با رنو پیشقدم شد؟

خیر؛ ما طبق قانون عمل کردیم. قانون می‌گوید دولت می‌تواند تا 20 درصد از سهم بازار صنایع گروه دو را در دست داشته باشد و خودرو هم جزو همین گروه است. برای پاسخ به پرسش تان باید چند نکته را لحاظ کنم. اول اینکه ما یک «ظرفیت تولید» داریم، یک «تولید» و یک «ارزش بازار». سهم دولت از ظرفیت چیزی حدود 6/ 8 درصد، از تولید 11 درصد و از ارزش بازار سهام هفت درصد است. نکته بعدی اینکه سازمان گسترش قرار نیست خودروسازی کند؛ بلکه بر اساس ماده دو اساسنامه‌اش، این سازمان باید سرمایه‌گذاری کرده و در ادامه (سهام خود را) واگذار کند.نکته سوم هم اینکه به‌طور قطع و یقین، توافقنامه رنو در مقایسه با سایر قراردادها، از شرایط کامل‌تری برخوردار است و دلیل آن به تجارب سازمان گسترش (در عقد قرارداد و توافقنامه) برمی‌گردد.

تاکید می‌کنم که هدف ما از مشارکت با رنو، رقابت با خودروسازان داخلی نیست. اصلا ایدرو حامی خودروسازان است نه رقیب‌شان. وظیفه ما توسعه صنعت خودرو است و در حال حاضر مشغول انجام همین کار هستیم.اتفاقا خودروسازان بزرگ دنیا همواره از ما بابت حمایت از شرکت‌های داخلی سوال می‌کنند. در همین قرارداد ایران خودرو با پژو و سایپا با سیتروئن، وزارت صنعت، معدن و تجارت حمایت کارشناسی زیادی از خودروسازان به‌عمل آورد، به همان اندازه که فلان بخش خصوصی را حمایت کرده‌ایم.یادتان باشد که خودروسازی صنعتی زنجیره‌ای است و بدون قطعه‌سازی و خدمات پس از فروش معنا و مفهومی ندارد و بنابراین سعی کرده‌ایم در قراردادهای منعقد شده، این مسائل را رعایت کنیم. در کل باز هم تاکید می‌کنم که توافقنامه ایدرو با رنو منع قانونی نداشته و ما نیز رقیب ایران خودرو و سایپا نیستیم.

 

مشارکت با رنو پیشنهاد سازمان گسترش بود یا رنویی‌ها؟

چه فرقی می‌کند؟

فرق می‌کند؛ اگر پیشنهاد شما بوده که، معنایش ایجاد رقیبی برای خودروسازان داخلی در راستای توسعه صنعت خودرو است، اما اگر پیشنهاد رنو بوده، این معنی را می‌دهد که این شرکت خواسته به نوعی خودروسازان داخلی را به همکاری مشترک مجاب کند.

من مانند شما فکر نمی‌کنم. صنعت خودرو بدون مشارکت خارجی توسعه پیدا نمی‌کند و بنده در ماه سوم حضورم در سازمان گسترش، این موضوع را به آقای نعمت‌زاده وزیر صنعت نیز گفتم. وی هم الحق والانصاف قبول کرد که راه خودروساز شدن، مشارکت با خارجی‌ها است. من تا روزی که در ایدرو هستم و حتی وقتی هم بروم، از این فلسفه و تز (مشارکت خارجی در صنعت خودرو) دفاع خواهم کرد.ما وقتی خودروساز می‌شویم که با استفاده حداکثری از توان داخل، با خودروسازان خارجی مشارکت کرده و تولیدی در راستای صادرات داشته باشیم.

 

از صحبت‌های شما این طور نتیجه می‌گیرم که همکاری با رنو پیشنهاد سازمان گسترش بوده.

من نمی‌دانم پیشنهاد که بوده، فقط می‌دانم که باید خودروهایی مخصوص صادرات تولید کنیم.

اما خودروسازان معتقدند سازمان گسترش در ماجرای رنو آنها را دور زده است.

هرگز این طور نبوده است. همیشه گفته‌ام که سیاست من حمایت از صنعت خودرو است. ما باید صنعت خودرو را نجات بدهیم. خودروسازان ما سال گذشته پنج هزار میلیارد تومان ضرر کردند این یعنی چه؟ آخر کجای دنیا این گونه است؟ فولکس واگن و تویوتا هم اینقدر ضرر می‌دهند؟ این که نشد تولید. مردم ما گناه دارند، بگذاریم خودرو خوب سوار شوند. ما اگر ظرفیت تولید سه میلیون خودرو صادراتی داشتیم، یک جور در دنیا حرف می‌زدیم و حالا که نداریم، یک جور دیگر؛ بنابراین بگذاریم مسیر توسعه در خودروسازی طی شود و مقابل آن نایستیم.

 

گفته می‌شود ایدرو از توافق با رنو به‌دنبال ایجاد قطبی جدید در خودروسازی کشور است. این را قبول دارید؟

خیر؛ اما قطعا یکی از اهداف ما توسعه صنعت و رقابت‌پذیری بیشتر است. هر محصولی یک منحنی عمر دارد و این منحنی برای برخی از خودروهای داخلی رو به پایان است؛ بنابراین این خودروها باید از خط تولید خارج و محصولات جدید به واسطه قراردادهای خارجی، جای آنها را بگیرند.

یکی از حاشیه‌های بزرگ در توافقنامه ایدرو با رنو، به واگذاری سایت بن‌رو (زیرمجموعه سایپا) به خودروساز فرانسوی مربوط می‌شود. در واقع سایپایی‌ها موافق این واگذاری نیستند. چطور می‌خواهید آنها را قانع کنید؟

بن رو را باید از دو منظر بنگاه یعنی سایپا و از منظر کلان یعنی دولت ببینیم. دوستان سایپا مذاکراتی را با برخی شرکت‌ها انجام داده بودند که مورد تایید وزارت صنعت نبود. وقتی باب مذاکره با خودروسازان بزرگ دنیا باز است، چرا به سراغ شرکت نه چندان معتبر برویم. هرچه بود، ما با دوستان سایپا بر سر انتقال سایت بن‌رو مذاکره کردیم و در حال حاضر با هم هماهنگ هستیم. این را هم فراموش نکنید که سازمان گسترش طلب بسیار سنگینی از سایپا دارد که حدود 800 میلیارد تومان است و بن‌رو در عوض این بدهی واگذار می‌شود.

 

شما چه زمانی با سایپا بر سر بن‌رو توافق کردید؟

دو ماه پیش.

اما همین دو، سه هفته پیش مسوولان سایپا اعلام کردند راضی به واگذاری بن‌رو نیستند.

ما دو ماه پیش راجع به پرداخت بدهی صحبت کردیم، اما در مورد بن‌رو اوایل هفته گذشته جلسه گذاشتیم و تصمیماتی گرفتیم.

 

چه تصمیماتی؟

تصمیمات خوبی بود.

بالاخره ما به‌عنوان یک رسانه باید بدانیم چه تصمیماتی اخذ شده.

گفتم که تصمیمات لازم گرفته شده است.

 

یعنی سایپا راضی شده؟

لزوما معنایش این نیست که راضی شده باشند.

اصلا شما حقی از بابت بن‌رو برای سایپا قائل هستید؟

من در جایگاهی نیستم که حق بدهم یا ندهم.

 

اما سایپایی‌ها معتقدند سازمان گسترش می‌خواهد به زور بن‌رو را بگیرد.

بهتر است وارد این مقوله نشویم. فقط در جریان باشید که قبلا بر سر این موضوع توافقات لازم صورت گرفته است.

اگر توافق شده، پس چرا سایپایی‌ها راضی نیستند؟

الان اگر بحثی وجود دارد، بر سر مذاکره سایپا با یکی از شرکایش مبنی‌بر واگذاری بن‌رو به آن شرکت است. سایپا می‌خواست بن‌رو را به شرکت موردنظر بدهد و حالا که نداده، بحث‌هایی به وجود آمده است؛ هرچند در نهایت این مساله نیز حل شد.

 

پس یعنی ماجرای بن‌رو برای همیشه حل شده؟

قطعا همین طور است. دوستان ما در سایپا شرایط زمان و مکان را خوب درک می‌کنند.

این به‌نوعی یعنی مدیریت دولتی؛ یعنی اگر مدیرعامل سایپا یا ایران خودرو با خواسته ایدرو به‌عنوان نهاد بالادستی مخالفت کند، مدیریتش به خطر می‌افتد، بنابراین توافق در چنین شرایطی چندان ارزشمند نیست.

حرف شما را قبول ندارم. چرا می‌گویید مدیریت خودروسازی دولتی است؟

 

مگر این طور نیست؟

خیر اینها مدیر دولتی نیستند، کما اینکه در واگذاری سهام خودروسازان نیز حق دولت ضایع شده است.

چرا؟

شما رسانه‌اید، بروید دلیلش را پیدا کنید.

 

اما این مورد ادعای شماست.

همان طور که گفتم حق دولت ضایع شده است. این را هم بدانید که تصمیم در مورد سهام خودروسازان، با دولت است و ما تابع هستیم.

بگذریم. مساله دیگری که در مورد توافق‌نامه رنو مطرح می‌شود، سهم 40 درصدی سازمان گسترش در آن است. این سهام سبب نمی‌شود ایدرو به‌نوعی رنو را در رقابت با خودروسازان داخلی،
کنترل کند؟

در یکی از بندهای قرارداد آورده‌ایم که این سهام رفته رفته واگذار خواهد شد.آنچه در ذهن بنده و آقای نعمت‌زاده می‌گذرد این است که نه وزارت صنعت و نه سازمان گسترش، هیچ‌کدام حمایت غیر‌منطقی از خودروسازان انجام نخواهند داد. ما مسوول توسعه صنعت خودرو کشور هستیم و می‌خواهیم خودرویی مورد رضایت مردم بسازیم. به‌طور قطع، نتیجه قراردادهایی نیز که در صنعت خودرو بسته‌ایم، آسایش و رضایت مردم است.

 

غیر از رنو اگر شرکت دیگری برای مشارکت با ایدرو اعلام آمادگی می‌کرد، قبول می‌کردید؟

بله هر شرکت معتبر دیگری هم که برای همکاری مشترک قدم پیش می‌گذاشت، قبولش می‌کردیم. الان هم اگر خودروسازی جهانی بخواهد با ما شراکت کند، می‌پذیریم، منتها با درصد مشارکتی کمتر از توافقنامه رنو.

توافق‌نامه رنو کی به قرارداد تبدیل می‌شود؟

اواخر نوامبر (اوایل آذر ماه).

برچسب ها

ایدروقراردادهای خارجی
مطالب مرتبط بیشتر
تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری انواع خودروها اعلام شد تشکیل کمیته‌ای برای واگذاری سهام خودروسازان سعید جعفری معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو شد شماره گذاری خودروهای بدون عوارض اسقاط متوقف شد پذیرفته‌شدگان مرحله دوم طرح جایگزینی خودروهای فرسوده در سامانه ستاد ثبت‌نام کنند بابک احمدی بر صندلی ایدرو نشست بزرگترین رویداد صنعت خودروی کشور در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو رئیس ایدرو تغییر نکرده است مدیرعامل ایدرو هم از مپنا آمد پیامک واریز وجه برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده ارسال می‌شود مراکز اسقاط مکلف به پرداخت ارزش لاشه خودرو به مالکان هستند ثبت‌نام 5400 خودرو برای اسقاط از نیمه اردیبهشت تاکنون سامانه ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده راه اندازی شد 2500 دستگاه تاکسی فرسوده تا پایان تیر جایگزین می‌شود ایدرو متولی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده کشور خطیبی مشاور عالی رییس ایدرو شد صنعت خودرو با وجود تحریم‌ها، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد تمجید رییس ایدرو از تحقق فرامین ریاست جمهوری در ایران خودرو حضور قطعه سازان گروه سایپا در نمایشگاه قطعات تبریز حسن عمیدی مدیر ارتباطات سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران شد طرح های تحول و توسعه ای حضور فعال تر سایپا را در بازار به دنبال دارد برگزاری هفدهمین نمایشگاه تخصصی قطعات و مجموعه های خودرو کارخانه تولید تایر خودرو سنگین در سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود یکی از دلایل برگزاری نمایشگاه ها جایگاه یابی در ذهن مشتریان است بیش از 25 هزار دستگاه خودروی تجاری نوسازی می‌شود واردات خودرو تابع چه مقرراتی خواهد بود؟ 8 فرمان رئیس جمهوری به خودروسازی فصل‌الخطاب است تکذیب اعلام قیمت‌های جدید خودرو افزایش تولید با وجود توقف تولید پراید، نماد تحول در سایپا عرضه 30 هزار دستگاه خودرو به مشمولین واجد شرایط معرفی شده از سوی بنیاد شهید سفارشی سازی خودرو نمونه ای از احترام به حقوق مصرف کنندگان ارتقای توان مالی و نقدینگی مورد نیاز صنعت خودرو در سال 1400 فراخوان ایدرو برای طرح تولید تایرسنگین زابل برنامه تولید خودرو در سال 1400 اعلام شد ترکیب شرکای خارجی خودروسازان خصوصی احتمال آزادسازی قیمت خودرو از ابتدای 1400 گروه بهمن در ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان پیشرو است افتتاح خط تولید چهار قطعه خودرو های سایپا با 150 نفر اشتغال با حضور معاون وزیر صمت استمرار افزایش تولید خودرو با تعامل نهادهای پولی و مالی توجه حداکثری به استمرار راهبرد داخلی سازی قطعات و انجام به موقع تعهدات آمادگی وزارت صمت برای راه اندازی خودروسازی با مشارکت ایدرو و بخش خصوصی توانمند در آذربایجان شرقی موافقت مشروط با آزادسازی بخشی از خودروها صنعت خودروسازی مسیر بهبود کیفی را آغاز کرده است کمبود قطعات های‌تک عامل اصلی تجاری نشدن خودروهاست ارتقای کیفیت موتور خودروها با مصرف سوخت کمتر برنامه ریزی برای افزایش تولید خودرو در نیمه دوم سال 99 دستور ویژه وزیر صمت برای همکاری با جوان مخترع کلاچ برقی مقیمی: صنعت کشور نیازمند تصمیمات سخت و سریع است بهبود صنعت خودرو، توسعه صنایع نوین و پیمانکاریهای تخصصی آغاز تدوین برنامه پنج‌ساله خودروسازی با محوریت ایدرو مدیرعامل جدید سازمان گسترش منصوب شد تاکید بر ضرورت هم افزایی همه ظرفیت های موجود برای تحقق اهداف تعمیق ساخت داخل عملیاتی شدن تولید و استفاده از موتور سیکلت های برقی رونمایی از نمایشگاه مجازی قطعات صنعت خودرو در آینده نزدیک افزایش رضایت مشتریان و تقویت شاخص های ایمنی و رفاهی خودروها تحول دیجیتال صنعت خودرو با همکاری ایدرو پلت‌فرمی منحصر به فرد یا قرضی؟ ضرورت طراحی پلتفرم مشترک خودروهای تجاری و سنگین در حال مشارکت با تامین کنندگان و قطعه سازان در بخش های مختلف هستیم سرپرست جدید ایدرو منصوب شد خودروسازان داخل برای بهینه‌سازی کیفیت همکاری کنند آماده حمایت از صنایع پر بازده هستیم قوه قضاییه به قراردادهای خارجی خودرو ورودکند برنامه ریزی سه ساله برای تولید پلتفرم جدید خودرویی همکاری روسیه و ایدرو در نوسازی ناوگان تجاری قائم مقام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منصوب شد اولین دعوت رسمی بازدید متخصصان دانشگاهی از خودروسازان بعد 15 سال ضرورت‌های مدارا با صنعت خودرو تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تصویب شد سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منصوب شد پیام خداحافظی رئیس هیئت عامل ایدرو ایدرو 115هزار میلیارد ریال در مگاپروژه ها سرمایه گذاری کرد رمزگشایی تغییر رفتار رنو در ایران خط تولید تایرهای فوق سنگین در کارخانه تایر هامون ایجاد می شود ایدرو با همکاری استرالیا خودرو برقی می سازد جزئیات بیشتر همکاری های برزیل با صنعت خودرو ایران تولید خودرو به میزان رفع نیاز بازار ادامه می یابد تفاهم نامه صنعت قطعه با دانشگاه وارد فاز اجرایی شد پیش‌قرارداد حقی را برای دریافت غرامت از خودروسازان فرانسوی ایجاد نمی‌کند رنو و پژو سیتروئن در صورت ترک ایران، باید به ایران غرامت دهند پژو تصمیمی برای خروج از ایران ندارد موافقتنامه حمل‌ونقل جاده‌ای ایران و سوئیس امضا شد در تاخیر واگذاری بن رو به ایدرو دستی در کار نیست جزئیات جلسات وزارت صنعت با پژو و رنو حقوق قطعه سازان در قراردادهای خودرویی مطالبه شود انتصاب مدیر توسعه صنایع ریلی و خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اعلام تعلیق فعالیت خودرو سازان خارجی به معنای قطع همکاری با شرکای ایرانی نیست سایپا آمادگی تولید خود را به طرف‌های خارجی اعلام کرده‌ است جلسه اضطراری کمیسیون صنایع برای بررسی قرار داد «رنو و پژو » تکرار بدقولی خودروسازان فرانسوی در بازار ایران بند دریافت غرامت به قراردادهای جدید قطعه سازی اضافه شود مشکلی برای همکاری با خودروسازان اروپایی نداریم حفظ پرستیژ اتحادیه اروپا ضامن قراردادهای خودرویی قرارداد با خودروسازان اروپایی پا برجاست دو سناریوی «خودرو» پس از نقض برجام قراردادهای جدید شرکت‌های فرانسوی با رعایت منافع مشترک منعقد شده است حضور کم‌حاصل سرمایه‌گذاران خارجی؟ دست‌انداز برجامی صنعت خودرو خروج آمریکا از برجام خللی در قرارداد رنو ایجاد نمی کند همکاری با خودروسازان خارجی ادامه می‌یابد تلاش ایدرو برای اجرای موفق طرح ملی نوسازی ناوگان سنگین همکاری با خودروسازهای فرانسوی درست بود یا غلط ؟ 6 خودروی جدید وارد بازار ایران می شود انتصاب مدیرعامل جدید سازمان مدیریت صنعتی انتصاب معاون جدید مالی و اقتصادی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اثرات مخرب نوسانات ارزی بر قراردادهای خودرویی معاون برنامه ریزی و توسعه ایدرو منصوب شد در آخرین جلسه شورای سیاست‌گذاری خودرو چه گذشت؟ طراحان تحقیق و تفحص از خودروسازها و ایدرو قانع نشدند آغاز عملیات اجرایی موافقتنامه تامین و تولید واگن مترو شهری شرکت اشتدلر سوییس در سه ماه دوم سال 97 «رنو» فناوری را منتقل نکند جلوی قرارداد را می‌گیریم آخرین وضعیت قرارداد رنو و ایدرو اجرای پروژه های صنعت خودرو جزء سیاست های ششگانه ایدرو است «بن‌رو» به رنو واگذار شد 204 هزار خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل کشور خارج می شود مجلس ساز و کار پرداخت مطالبات «ایدرو» و «ایمیدرو» را تعیین کرد «بن‌رو» در آستانه واگذاری به رنو قرارداد رنو و ایدرو به کجا رسید؟ ادغام قطعه سازان موجب هم افزایی و ارتقاء این صنعت خواهد بود اصرار رنو بر «بن‌رو» با تصویب مجمع عمومی، معظمی در ایدرو ماندگار شد کمیته شورای سیاستگذاری پنجمین همایش صنعت خودرو برگزار شد محمد قهرمانی خضرائی مدیرعامل شرکت بازرگانی بین المللی ایدرو شد زاهدان بهمن ماه میزبان نمایشگاه خودرو خواهد بود برنامه جبرانی برای تاخیر در ساخت خودروهای فرانسوی وجود دارد مخالفت با قرارداد منتشر نشده رنو قرارداد ایدرو با شرکت رنو طبق برنامه در مرحله ثبت شرکت است انعقاد قرارداد خودروسازان علت تفحص از «ایدرو» است رییس ایدرو: قرارداد رنو طبق برنامه پیش می‌رود همگامی با صنعت قطعه سازی جهان نیازمند برنامه ریزی است دو مدل همکاری توسعه قطعه‌سازی در پساتحریم مردم ساوه طومار حمایت از قرارداد رنو را امضا کردند تغییر مدیرعامل سایپا ربطی به وزارت صنعت نداشت قرارداد رنو به آخر خط نرسید؟ سرمایه گذاری در تولید خودرو برقی نیازمند حمایت حاکمیت است دولت باید در بحث خودرو برقی وارد میدان شود بازبینی قرارداد خودروسازان با شرکای خارجی از هفته‌آینده ایدرو در افق 1404 برای ارتباط قطعه سازان داخلی به زنجیره جهانی برنامه ریزی کرده است هدف از برنامه های توسعه ای ایدرو همگامی با تکنولوژی های روز جهانی است دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی صنعت خودرو منصوب شد شراکت رنو در روسیه مکان یابی سرمایه گذاری در ایران را تغییر می دهد ایمنی خودروها محور نخستین جلسه شورای سیاست گذاری خودرو بود تا پایان سال قرارداد جدید خودرویی نداریم پنج سرعت گیر قراردادهای خارجی خودرو تحمیل هزینه‌ قرارداد‌های خودرو به مشتری نحوه همکاری و میزان پیشرفت قراردادهای خودرویی چه کسانی و چگونه سئات اسپانیا را نیامده فراری دادند؟! انتقال تکنولوژی باید سرفصل سرمایه گذاری‌ها باشد دو راهی فرجام قراردادهای خارجی ابراز رضایت وزیر صنعت از قرارداد ایدرو و رنو تولید خودروی فاقد استانداردهای جدید از سال آینده قطعاً متوقف می شود دیده‌بانی دیرهنگام از قراردادهای خودروسازی آینده قیمتی رنو در ایران قرارداد جدید با رنو مغایرتی با اصل 44قانون اساسی ندارد صدای قطعه‌سازان از قراردادهای پسابرجام درآمد قرارداد رنو قانونی است دو نشانه ماندگاری قراردادهای خودرویی بزرگترین سرمایه‌گذاری تاریخ صنعت خودرو +اینفوگرافیک قرارداد خودرویی با فرانسوی‌ها با اصل 44 مغایرت ندارد مذاکره با آلمان‌ و ایتالیا برای تولید خودرو تناقض داخلی‌سازی خودروهای جدید قراردادهای جدید خودرویی تکنولوژی های روز را وارد کشور می کند وعده مدیرعامل ایدرو برای ایجاد 8000 شغل در سال جاری سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی 30 برابر شده است رویای ایرانی در قرارداد رنو اعلام حجم سرمایه‌گذاری رنو در ایران قرارداد ایدرو و رنو، تا دو ماه آینده امضا خواهد شد به دنبال بنگاهداری نیستیم سرنوشت خانواده تندر-90 پس از امضای قرارداد رنو سرمایه های جذب شده در صنعت خودرو آسیب‌شناسی شراکت خارجی در خودروسازی ایران قرارداد ساخت کارخانه تولید لاستیک خودروی زابل امضا شد وزارت صنعت هنوز جزئیات قراردادهای خودرویی را اعلام نکرده است «دست بالا» در مذاکرات خودرویی زابل میزبان احداث کارخانه تولید انواع تایر های رادیال با ظرفیت پنجاه هزار تن در سال ابهام در قراردادهای خودرویی سختگیری متقابل ایدرو و رنو تقابل ارزش «برند» رنو و «بازار» ایران شروط ایدرو برای مشارکت با بخش خصوصی خودرو دیده‌بانی قرارداد «پژوسیتروئن» از دو زاویه پاسخ پژو به محرمانه بودن قرارداد با ایران خودرو پیام انتخابات ایران به خودروسازان جهان هیجان مشارکت خارجی در صنعت خودرو قرارداد رنو چهارشنبه امضا می‌شود فرمول جذب سرمایه خارجی در خودروسازی امضای دومین قرارداد پسابرجامی صنعت خودرو فینال «مذاکرات رنو» آخرین وضعیت قرارداد رنو دومین قرارداد خودرویی ایدرو کلید خورد 3 خودرو جدید تا پایان سال وارد بازار می شود ساخت کارخانه های خودروساز به ایستگاه دامغان رسید معرفی توانمندی های صنعت خودرو ایران و برزیل صنعت قطعه سازی برزیل بسیار قدرتمند است آغاز نشست انجمن قطعات خودرو برزیل در ایدرو قراردادهای خودرویی با خارجی‌ها جنبه واگذاری دارد توقف تولید برخی خودروها در سال آینده نسخه خارجی جذب سرمایه در خودروسازی اثر پارازیت‌های خودرویی بر سرمایه‌گذاران خارجی مدل مشارکت با خارجی‌ها تغییر الگوی مشارکت خارجی خودروسازان چالش چهارضلعی خودروسازان خارجی در ایران چرا قرارداد بنز و رنو نهایی نشد؟ قرارداد رنو نهایی شد آخرین مانع حضور خارجی‌ها در خودروسازی ایران؟ نقد یک‌طرفه مشارکت‌های خارجی خودروسازان جزئیاتی ازقراردادهای محرمانه خودروسازان ایرانی با پژو قرارداد پر از نقطه چین رنو و ایدرو 2 هفته دیگر امضاء می‌شود؟ قرارداد رنو تا دوهفته دیگر امضا می شود ضرورت همکاری با خودروسازان بین‌المللی شکوفایی قراردادهای خودرویی در سال 96 جزئیات قرارداد با رنو به آینده صنعت خودرو خوشبین هستم ابهام در امضای قرارداد رنو عجله‌ای در امضای قراردادهای خودرویی نداریم توافقنامه تولید تایر و واگن با اسلواکی باید دنبال ساخت خودرو کاملا داخلی با تیراژ بالا باشید جذابیت صنعت خودرو داخلی برای خارجی ها انتقاد طیب نیا از مخالفان خصوصی سازی اطلاعات قراردادهای خودرویی دراختیار سازمان‌های نظارتی قرار خواهد گرفت تصمیم وزارت صنعت برای خودروهای قدیمی امضای 6 قرارداد بزرگ در صنعت خودروسازی مسئولیت قراردادهای محرمانه با من ایران برای همکاری صنعتی با شرکت‌های روسی آمادگی دارد خودروهای با کیفیت ایرانی همراه با سال نو می‌آیند سیر تکاملی خودروسازی ایران با قراردادهای خارجی؟ تفاهم خودرویی با سوئدی‌ها دست‌انداز مذاکرات خودرویی باید به تولید سه میلیون خودرو در سال برسیم خودروسازی های کشور خصولتی هستند دنا و ساینا اتوماتیک در حال تست تولیدات رنو و پژو از اسفند ماه به بازار می‌آیند آخرین خبرها از قرارداد با خودروسازی و بانک‌های ایتالیایی سرنوشت سهام ایدرو در جوینت‌ونچر رنو پیش‌بینی 5 تا 6 درصدی نرخ رشد صنعت امضا قراردادهای بیشتر از جمله با خودروسازان نهایی شدن حضور فولکس در ایران مذاکرات برای ورود 19 خودروساز بزرگ به کشور بعد از لغو تحریم‌ها ترمز خودروسازان در جاده مشارکت زمزمه قرارداد جدید ایران با "بنز" یک سال پس از برجام تولید مشترک به جای مونتاژ مذاکره با خودروسازان برای حذف محصولات قدیمی انعقاد 5 قرارداد بین‌المللی خودرویی تا پایان سال جزئیات تازه از تولید 3 محصول رنو در ایران امضای قرارداد رنو؛ یک ماه دیگر سرمایه خارجی زیادی در پسابرجام وارد ایران شده است امضای پیش قرارداد با قطعه سازان در قرارداد پژو ضعف قراردادهای خودروسازان با قطعه سازان مشکل ساز شد قطعه سازان داخلی از فرصت قرار داد پژو استفاده کنند برای حذف دلالان، خودروها را اینترنتی بفروشید تفاهم نامه رنو به زودی قرارداد می‌شود قرارداد با پژو بهترین توافق تاریخ خودروسازی کشور بود نگران وضعیت قرارداد جدید پژو با تمدید 10ساله تحریم هستیم شرکت فرانسوی فورسیا برای کنترل آلایندگی تولیدات صنعت خودرو ایران سرمایه گذاری می کند قرارداد با فورسیا در جهت تحقق یکی از اهداف بزرگ دولت بود هدفمان عرضه راهکارهای پاک حمل‌ونقل به ایرانیان است صادرات قطعات کنترل آلایندگی خودرو به روسیه گامی بلند برای مقابله با آلودگی هوای شهرهای ایران در قرارداد با فورسیا امکان به‌روزآوری پیوسته فناوری را داریم گزارش تصویری از انعقاد قرارداد جوینت ونچر رایزکو-کروز و فورسیا تأسیس جوینت ونچر رایزکو-کروز و فورسیا برای تولید سیستم های آلایندگی خودرو درخواست ایدرو برای احیای سهام دولت در صنعت خودرو ایدرو 2 هزار واگن مترو با 55 درصد سهم داخل تولید می کند اجرای نخستین قرارداد پسابرجامی در ایران‌خودرو جاده یک‌طرفه قراردادهای خارجی قرارداد با سیتروئن نهایی شده است «بند غرامت» در قراردادهای خودرویی ایران خرید فرصت سرمایه‌گذاری با قراردادهای فرانسوی افزایش 10درصدی غرفه گذاران در یازدهمین نمایشگاه قطعات تهران شروط صریح قطعه‌سازان ایرانی برای پژو و رنو خودروسازان از ارائه جزئیات قراداد با فرانسه خودداری می‌کنند چرا ایدرو «بن‌رو» را به رنو داد؟ تاثیر قراردادهای جدید خودرو در نمایشگاه قطعات امسال واضح است مذاکرات خصوصی با خودروسازان بزرگ پس‌لرزه خارجی در خودروسازی ایران دسترسی نمایندگان مجلس به قراردادهای خارجی صنعت خودرو بخش خصوصی همکار پروتون می‌شود از سال دیگر کامپیوتر خودرو در ایران تولید می‌شود فولکس هم آمد قراردادهای خودرویی زیر ذره‌بین مجلس نعمت زاده هفته آینده در مورد قراردادهای خارجی خودروسازان به مجلس پاسخ می‌دهد ایدرو، رنو را گارانتی کرد ایدرو برای سیاست‌گذاری واحد در خصوص سرمایه‌گذاری با رنو قرارداد بست قراردادهای خودرویی را شفاف کنید ابهام بزرگ در واگذاری "بن رو" به رنو حفظ منافع قطعه‌سازان در قراردادهای خودرویی سخنان معظمی مبهم است، کره ای ها حضور فعال در ایران داشته و دارند نبود بخش خصوصی، دلیل ورود ایدرو به قرارداد رنو مجلس با کلیت انعقاد قراردادهای جدید خودرویی موافق است خودروسازان کره‌ای حاضر به فعالیت در ایران نشدند جزئیات واگذاری سهام ایدرو در همکاری مشترک با رنو رنو40‌0 میلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم انجام می‌دهد ایدرو: رنو "سیمبل" و "داستر"ی که تاکنون تولید نشده را در ایران تولید خواهد کرد انتقال دانش‌فنی، نقطه قوت قرارداد رنو ریزش خودرویی ها طی دو روز انتقال فناوری در قراردادهای خودرویی قرارداد جدید رنو دو سر برد است قراردادهای جدید با خودروسازان خارجی منعقد می‌شود سهم ایدرو در قرارداد رنو کاهش خواهد یافت رنو بهترین قرارداد تاریخ خودرو کشور است اقبال داخلی‌سازی با نظارت شرکت‌های خارجی گزارش قرارداد با رنو را هنوز به مجلس نداده‌اند فصل جدید همکاری رنو با صنایع خودرو سازی ایران گزارش تصویری امضای قرارداد همکاری رنو-نیسان و ایران جزئیات نهایی قرارداد رنو-نیسان با ایران هوشمندسازی ارتباطات خودرویی در جاده‌ها همکاری ایران خود‌رو و پژو؛ قرارد‌اد‌ی برای تمام صنایع بررسی قراردادهای خودروسازان با طرف‌های خارجی در کمیسیون صنایع حرکت در جهت بهره‌وری، توسعه بازار و تنوع سبد محصولات لزوم بیمه ارزی قراردادهای خودرویی مدیریت شرکت‌های خودروساز دست ایدرو و وزارت صنعت نیست رونمایی از قراردادهای پسا برجام اثر نوسانات ارزی بر قراردادهای خودرویی عقب نشینی وزارت صنعت از چارچوب قراردادهای خارجی قرارداد سایپا و سیتروئن یک ماه دیگر نهایی می‌شود مسیر پر پیچ و خم داخلی سازی در قراردادهای خارجی وزارت صنعت محدودیتی برای مذاکره خودروسازان داخلی با شرکای خارجی ایجاد نکرده است سرانجام قرارداد با خودروسازان خارجی چه خواهد شد؟ جزئیات قرارداد ایران و ایتالیا برای ساخت جاده 1200 کیلومتری معماری پلت‌فرم‌ها در قراردادهای خارجی بنز برای بستن قرارداد خودرویی با شرکت های ایرانی شرط گذاشت ایران‌خودرو با شرکت ال‌جی کره قرارداد می بندد نحوه محاسبه ساخت داخل 40 درصد در قراردادهای خارجی تولید 8 خودرو در سال به ازای یک کارگر صدور گواهینامه بین‌المللی برای خودروهای صادراتی تفاهم‌نامه تولید اتومبیل های برقی بین ایدرو و ال‌جی اینترنشنال امضا شد تغییر برای ارتقا اثر بخشی در مهمترین نهاد توسعه صنعتی کشور 16 درصد رشد تولید خودرو در شرکت های تحت پوشش ایدرو مدیر ارتباطات جدید ایدرو منصوب شد
Back to top