فونیکسریمکسبهتام

در گفت و گو با روسای اتحادیه‌های مسافربری مطرح شد:

بلیت اتوبوس سال آینده گران می‌شود؟

عصر خودرو- بررسی میدانی بهای بلیت اتوبوس‌های بین‌شهری نشان می‌دهد که فعلاً تغییری در قیمت‌ها ایجاد نشده و نرخنامه جدیدی هم صادر نشده است.

بلیت اتوبوس سال آینده گران می‌شود؟
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از گسترش نیوز ، هرسال اواخر بهمن‌ماه مقدار افزایش بهای بلیت‌های بین‌شهری مشخص می‌شد اما به نظر می‌رسد که افزایش قیمت‌های شدید دو سال گذشته، اعلام نرخنامه جدید را با مشکل مواجه کرده است. بررسی قیمت‌های اعلام‌شده در شرکت‌های مسافربری نشان می‌دهد که قیمت‌ها هنوز تغییری نداشته است. برای بررسی بیشتر موضوع با روسای دو اتحادیه به گفت‌وگو نشستیم. با گسترش‌نیوز همراه باشید.

    پیگیری ها  نشان می‌دهد که تکلیف مقدار افزایش نرخ بلیت اتوبوس بین‌شهری هنوز مشخص نشده است. علی‌اکبر انصافی، رئیس اتحادیه صنف مسافربری تهران اظهارکرد که تاکنون نرخنامه جدیدی صادر نشده و امور مربوط به اتوبوس‌های بین‌شهری دیگر در حوزه اختیارات این اتحادیه نیست.

    احمدرضا عامری، رئیس اتحادیه تعاونی‌های سیزده‌گانه تهران نیز در پاسخ سوال ما اظهارکرد: «قیمت‌گذاری معمولاً قبل از پیش‌فروش نوروزی انجام می‌شود اما فعلاً چنین نشده است. هنوز نمی‌توان گفت که به‌اندازه سال‌های قبل افزایش نرخ خواهیم داشت یا نه. هزینه‌ها به‌شدت افزایش یافته اما مردم هم توان خرید ندارند. قبلاً که مملکت شرایط کنونی را نداشت هرسال 20 تا 25 درصد افزایش نرخ داشتیم اما تکلیف امسال مشخص نیست. از طرف دیگر نرخ اتوبوسی که قبلاً 850 میلیون بود به سه میلیارد و 800 میلیون رسیده است».

    رئیس اتحادیه مسافربری تهران در ارتباط با مشکلات این صنف اظهارکرد: درحال‌حاضر شرکت‌های تولیدکننده داخلی، اتوبوس و مینی‌بوس تولید نمی‌کنند و بیشتر قطعات وارداتی است. این در حالی است که خودروی جدیدی هم وارد نمی‌شود. واردات، هزینه‌های مالک اتوبوس را به‌شدت افزایش می‌دهد. متاسفانه فکری به حال این موضوع نمی‌شود.

    سال گذشته و به دنبال گرانی بی‌سابقه اتوبوس، علی انصافی در گفت‌وگو با گسترش‌نیوز میانگین نرخ اتوبوس‌های بین‌شهری را حدود 2 میلیارد اعلام کرده بود اما به نظر می‌رسد که این مقدار اکنون به حدود دو برابر رسیده است.

    لازم به ذکر است که تولید اتوبوس داخلی تقریباً به صفر رسیده است. قبلاً سالانه چیزی حدود 1500 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس توسط تولیدکنندگان داخلی تولید می‌شد. به‌عنوان‌مثال آمار منتشرشده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که تولید اتوبوس و مینی‌بوس در شرکت‌هایی مثل ایران‌خودرو دیزل و عقاب افشان حتی تا 100 درصد هم کاهش یافته است.

    گرانی خودروهای سواری به احتمال زیاد باعث استفاده بیشتر از وسایل حمل‌ونقل عمومی خواهد شد. در این شرایط به نظر می‌رسد که دولت باید یارانه اختصاص داده شده به این بخش را بیشتر کند.

     

     

     

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۷۱
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        آخرین بروزرسانی ۴ روز پیش
        آرشیو