عصر خودرو- وجود دماغه در کشندهها و کامیونهای آمریکایی امروزه یک اصل است و به جز چند مورد از کامیونهای آمریکایی بیدماغ که یا برای بازار بیرون آمریکا ساخته میشوند و یا محصولات تغییر یافته از شرکای آنها هستند، بقیه محصولات سنگین در این منطقه از نوع دماغدار یا کابین پشت موتور هستند.
در طراحی محصولات خاص این منطقه، ویژگیهای خاصی مد نظر قرار میگیرد که چگونگی قرار گرفتن و فاصله محور جلو از لبه سپر، یکی از متداولترین آنهاست.
به این معنی که یا اکسل جلو در فاصله بسیار کمی از سپر قرار میگیرد که این نوع طراحی اکسل جلو یا همان Axle Forward خوانده میشود و یا اکسل در محل متداول خود در نزدیک درب کابین و زیر موتور قرار دارد که به آن اکسل عقب یا Axle Back گفته میشود. کامیونهای اکسل جلو دارای فاصله محوری بیشتری هستند که این مشخصه باعث بزرگ شدن شعاع لازم برای دور زدن آنها میشود.
اما راحتی و نرمی بیشتری حین رانندگی همراه دارند چرا که تایر از نزدیکی کابین دور شده است و این نحوه طراحی باعث میشود تا بتوان بار بیشتری با این کامیونها حمل کرد. ضمن اینکه چون اتاق به سمت جلو کشیده میشود، امکان اتصال تریلرهای بزرگتری را دارند.
در مقابل در کامیونهای اکسل پشت چون محورها به هم نزدیکتر میشوند، دارای شعاع دور زدن کوچکتری هستند و چون تایر در جلو خودرو نیست، امکان طراحی آیرودینامیکتری را فراهم میکنند. ضمن اینکه در این نوع طراحی چون معمولا طول شاسی بزرگتر میشود، سازندگان نیز از اتاقهای بزرگ برای کشنده استفاده میکنند. در این میان، عیب بزرگ کامیونهای اکسل جلو در تصادفات است که آسیب به تایر زودتر از نمونههای اکسل پشت، رخ میدهد.