براساس پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از همشهری ، ماسک در سخنرانی خود در این کنفرانس اعلام کرد امیدوار است این طرح جدید با کمک جدیدترین شرکتش بورینگ اجرایی شود.
براساس این طرح جدید، و تصاویر ویدیویی شبیهسازی شده از آن، شبکهای از تونلهای زیرزمینی ایجاد خواهند شد که خودروها میتوانند از طریق بالابرهایی که در بخشهای مختلف جادهها تعبیه شدهاند،به این شبکه زیرزمینی دسترسی پیدا کنند. پس از اینکه خودرو وارد شبکه زیرزمینی شد، سکویی نقرهای رنگ هر خودرو را در مسیر مناسب با مقصدش قرار میدهد.
ماسک اولینبار این ایده را در ماه دسامبر مطرح ساخت، زمانی که یکی از گرههای ترافیکی غیرقابل تحمل لسآنجلس گیر افتادهبود و بلافاصله در توییتر وعده داد یک خودروی مخصوص تونل خریداری کرده و بلافاصله حفاری تونل را آغاز میکند. با اینهمه در آن زمان کسی ماسک را جدی نگرفت و همه این توییت را واکنش او به خستگی ناشی از گیرافتادن در ترافیک درنظر گرفتند.
اما ماسک در ماه ژانویه با اعلام اینکه در راستای عملی کردن این ایده پیشرفتهای قابل توجهی داشته،همگان را شگفتزده کرد. در همان زمان ماسک اعلام کرد عملیات حفاری را از چند ماه آینده آغاز خواهد کرد.
اکنون به نظر میآید شرکت بورینگ اولین ابزار مورد نیاز خود را به دست آوردهاست، دستگاه حفاری تونل که لوگوی شرکت بورینگ روی آن حک شدهاست. اگرچه ایجاد شبکهای از تونلهای زیرزمینی به نظر رویایی دورازدسترس میآید، اما ماسک در به واقعیت تبدیل کردن رویاهای دور از دسترس مهارت عجیبی دارد.
ماسک میگوید در تعداد تونلها هیچ محدودیتی وجود ندارد، اما باید شیوههایی برای کاهش هزینهها و افزایش سرعت حفر تونلها بیابد. وی میگوید یک حلزون به نام گری دارد که میتواند 14 برابر سریعتر از دستگاه حفر تونل حرکت کند، اما هدف این است که گری در سرعت از دستگاه حفار شکست بخورد.
ماسک در این سخنرانی اعلام کرد مسئولیت شرکت بورینگ به عهده کارآموزها و کارمندان نیمهوقت است و هزینه چندانی برای وی در بر نداشتهاست.