به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، کامیاب صدری با اشاره به جزییات تعیین نرخ سرویس مدارس تهران اظهار کرد: براساس آیین نامه و دستورالعمل وزارت کشور در تعیین این نرخ، نوع خودرو(ون، تاکسی، شخصی و اتوبوس و...)، مسافت رفت و برگشت و زمان با توجه به ترافیک شهری باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: نرخ سرویس مدارس را شورای اسلامی شهر تهران براساس ارائه لایحه ای از سوی سازمان تاکسیرانی تصویب می کند که متاسفانه سال گذشته این نرخ تصویب شده و اواخر مردادماه امسال به آموزش و پرورش اعلام شد.
صدری با اشاره به اینکه مولفه زمان در لایحه سازمان تاکسیرانی برای تاکسی های تلفنی و فرودگاه دیده شده، افزود: این موضوع در نرخ مصوب شورای اسلامی شهر تهران برای سرویس مدارس مورد توجه قرار نگرفته، به صورت واقعی مصوب نشده و باعث ایجاد مشکلاتی از لحاظ فعالیت پیمانکارن سرویس مدارس و پرداخت شهریه سرویس از سوی والدین می شود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: زمانی که نرخ مصوب از سوی مدیران مدارس به پیمانکاران سرویس مدارس ارائه می شود، رانندگان حاضر نیستند با این نرخ مصوب خدمت رسانی کنند و بخش محدودی از تاکسی ها که جز حمل و نقل عمومی هستند، خدماتی را به مدارس ارائه می کنند.
وی اظهار کرد: برای درنظر گرفتن مولفه زمان و بحث ترافیک در نرخ مصوب شورای اسلامی شهر تهران برای سرویس مدارس سال گذشته مکاتباتی با رئیس شورای اسلامی شهر تهران داشتیم و امسال نیز این موضوع را به فرمانداری تهران اعلام کردیم که نرخ سرویس مدارس واقعی مصوب شود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به نحوه ساماندهی سرویس مدارس اظهار کرد: این اقدام در تابستان پیش از آغاز سال تحصیلی به همت کارگروه سرویس مدارس متشکل از مدیر مدرسه، پیمانکار، معاون پرورشی، رئیس انجمن اولیا و مربیان و نماینده والدین انجام می شود که این کارگروه ضمن نظارت بر عملکرد سرویس مدارس، پیمانکار و مدیر اجرایی را تعیین کرده و برای تایید نهایی و عقد قرارداد با پیمانکاران موضوع را به مناطق اعلام می کنند و در صورت تایید، فعالیت پیمانکاران سرویس مدارس آغاز می شود.
صدری گفت: آبان ماه جاری نرخ شهریه سرویس مدارس از طریق سایت آموزش و پرورش شهر تهران به نشانی http://tehranedu.ir اطلاع رسانی شده است.
وی با تاکید بر نظارت والدین بر عملکرد سرویس مدارس افزود: والدین در صورت مغایرت شهریه سرویس مدارس با نرخ اعلام شده می توانند ابتدا مسئله را با انجمن اولیا و مربیان مدرسه، مدیر مدرسه مطرح کنند و در صورت حل نشدن مسئله می توانند به کارشناس انجمن اولیا و مربیان مناطق، اداره ارزیابی و عملکرد مناطق و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران مراجعه کنند.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تاکنون اطلاعات 110 هزار دانش آموز تهرانی در سامانه هوشمند سرویس مدارس ثبت شده، اظهار کرد: آماری از مدارس غیردولتی در دسترس نیست، با این وجود پیش بینی می کنیم که در تهران 200 هزار دانش آموز از سرویس ایاب و ذهاب استفاده می کنند.