به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با تأکید بر اینکه طبق قانون شهرداریها مسئولیت رسیدگی و نظارت بر امور حملو نقل و مؤسسات مرتبط با آن را بر عهدهدارند، ادامه داد: مدیران مدارس از این بعد حق ندارند بهصورت جداگانه با رانندگان خودروها قرارداد امضا کنند و در صورت انجام چنین کاری بهمحض مواجهه با مشکل در تبعات آن دخیل خواهند بود.
آفریدون بازدیدهای فنی به لحاظ سلامت سرمایشی و گرمایشی و وضعیت ظاهری خودروها را ازجمله مواردی اعلام کرد که رانندگان برای دریافت مجوز سرویس مدارس ضروری است.
وی به آغاز اقدامات ایمنی در مدارس مشرفبه خیابانهای اصلی در آستانه بازگشایی اشاره کرد و گفت: خطکشی و نصب علائم افقی و عمودی ازجمله اقدامات انجامشده در این حوزه است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با تأکید بر برخورد سخت با تخلفات رانندگان فعال در سرویس مدارس افزود: خانوادهها هم در این مورد ازجمله گرفتن سرویس برای فرزندان خود دقت کافی داشته باشند.
آفریدون تأهل و داشتن حسن شهرت را ازجمله شاخصهای مازاد لازم برای رانندگان سرویسهای مدارس دختران دانست و گفت: این موضوع از مصوبات جلسات دستگاههای مرتبط با مدارس است که مورد تأکید قرار گرفت.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد مشکلات ناشی از هوشمند شدن تقاطعهای شهر زنجان بیان کرد: حجم زیاد ترافیک و عدم رعایت قوانین از دلایل مشکلات موجود در این تقاطعها بعد از هوشمندی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با اشاره به کوتاه بودن زمان اجرای هوشمند شدن چندین تقاطع در زنجان گفت: آشنا شدن مردم با این سیستم به رفع مشکلات آن کمک خواهد کرد.