به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، با دستیابی ایران و کشورهای 1+5 قراردادهای قابل توجهی در صنایع مختلف به امضا رسید که صنعت خودروسازی از این مهم بی نصیب نبود، اما در چند وقت گذشته با خروج ترامپ از برجام برخی از این قراردادها به واسطه خداحافظی دوباره و چندباره رفیقهای نیمه راه به حالت تعلیق در آمدهاند و جای سؤال دارد که قراردادهای بی سر و صدای صنعت موتورسیکلت چه آیندهای خواهد داشت؟
در این رابطه محمد خادم منصوری - رئیس اتحادیه فروشندگان موتورسیکلت و دوچرخه تهران - گفت: یکی از قراردادهای حاصل از برجام در صنعت موتورسیکلت در زمینه تولید انجین (موتور محرک) موتورسیکلت است که بنابر برنامهریزیها محصول از مهرماه تولید و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه حجم قابل توجهی از موتورسیکلت در ایران تولید میشود، ادامه داد: خروج ترامپ از برجام تاثیری بر قراردادهای صنعت موتورسیکلت نداشته و نکته مهم در حال حاضر شرایط نامناسب تولید است که عاملی شده تا تولیدکنندگان در تأمین مواد اولیه با مشکلاتی روبرو باشند و نیاز به کمکهای دولتی در این زمینه احساس میشود.
او خاطرنشان کرد: برخی از تولیدکنندگان توانستهاند ارز دولتی با نرخ دلار 4200 تومانی دریافت کنند و برخی دیگر از تولیدکنندگان در لیست دریافت ارز هستند اما سرعت دریافت دلار 4200 تومانی بسیار پایین است که بر روند تأمین مواد اولیه، قطعات و تولید تأثیر گذار بوده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان موتورسیکلت و دوچرخه تهران در انتها تاکید کرد: قراردادهای پسابرجامی در صنعت موتورسیکلت به قدرت خود باقی است و در پاییز محصولات این قراردادها به بازار عرضه خواهد شد.
با این تفاسیر میتوان گفت، صنعت موتور سیکلت کشور که در سالهای اخیر در کنار واردات محصولات لوکس و به نام از کشورهای آسیایی و اروپایی، توانسته محصولات کشورهای هندی را در ایران تولید و داخلی سازی کند، برخلاف صنعت خودروسازی که بارها از رفیقهای نیمه راه ضربه خورده است، رفته رفته بر میزان داخلی سازی محصولات افزوده و پیش بینی میشود قراردادهای پسابرجامی خود را به سر منزل برساند.