به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افشین حبیبزاده عضو شورای شهر تهران در یکصد و بیست و ششمین جلسه علنی این شورا در تذکری به شهردار پایتخت گفت: براساس بررسیهای به عمل آمده توسط معاونت نظارت شورای اسلامی شهر تهران در خصوص تحویل زمین به بخش خصوصی جهت احداث جایگاه سوخت کوچک مقیاس در برخی مناطق شهر تهران مواردی قابل تامل است.
بیشتر بخوانید؛ واکنش هاشمی به نامه تهدیدآمیز حقشناس به حناچی
رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران به نحوه واگذاری این زمینها برای احداث جایگاههای سوخت اشاره کرد و افزود:طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم، هرگونه واگذاری املاک و اراضی و اموال غیرمنقول به صورت حق بهرهبرداری رایگان یا با شرایط معین باید به صورت لایحه به شورای اسلامی شهر تهران اعلام و پس از تصویب واگذار شود.
وی ادامه داد: طبق پاسخ ارائه شده از سوی شهرداری منطقه دو، قرارداد احداث جایگاه یاد شده به صورت متمرکز توسط سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران و تحت نظارت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران منعقد شده که تا کنون هیچ نسخهای از قرارداد در اختیار مناطق قرار نگرفته است.
نایب رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران افزود: درخواست ارائه نسخهای از قرارداد مذکور نیز به سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی ارسال شده که با وجود گذشت بیش از 20 روز، هنوز پاسخی به آن داده نشده است. به عبارتی شهرداری منطقه بدون اینکه نسخهای از قرارداد را در اختیار داشته باشد مبادرت به تحویل زمین به شرکت طرف قرارداد کرده که برخلاف روال قانونی است.
حبیبزاده با تاکید براینکه در خصوص چنین پروژههایی لزوم انجام کار مطالعات ترافیکی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی جایگاههای مورد نظر و نحوه دسترسی به آن، به نظر میرسد در ساخت برخی از این جایگاهها، مطالعات ترافیکی به شکل دقیق صورت نپذیرفته و از سوی دیگر، شرکت احداث کننده جایگاه، پیاده رو موجود در خیابان را برای احداث سازه مورد استفاده قرار داده و تردد شهروندان را با مشکل مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه اقتصاد و امنیت کشور با هجمههای دشمن مواجه شده است گفت: دشمن اقتصاد را هدف قرار داده تا امنیت را به چالش بکشد و با فشار اقتصادی مردم را به عصیان علیه حاکمیت وادار کند دشمن به دنبال این است که امنیت را از مسیر اقتصاد به چالش بکشاند و با برنامههای مختلف انواع فشارها را ایجاد کرده است.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: حرکت کشتی از بنادر برای صادرات با اختلال مواجه شده است همچنین حرکت کشتیها به ایران نیز مختل شده یعنی واردات کالا دچار اختلال شده جابجایی ارز و مبادلاتی بانکی روز به روز دشوارتر میشود طبیعی است اداره کشور در چنین شرایطی با شرایط عادی متفاوت است و باید مدیران شبانه روزی وقت بگذارند تا مشکلات کمتر شود.
علوی تاکید کرد: در این شرایط باید همه دست به دست هم دهیم و با هدایت و سکانداری مقام معظم رهبری و با همدلی مردم از این پیچ تاریخی عبور کنیم و دشمن را به عقب گرد وادار کنیم.
وی به مشکلات کشور را ناشی از تحریم دانست و افزود: دولت روحانی 5 سال و نیم است که کار را شروع کرده و حداقل در چهار سال و نیم گذشته قیمتها ثبات داشته، تورم تک رقمی بوده و دولت قیمتها را ثابت نگه داشته و درآمد مردم افزایش پیدا کرد آنچه در این یک سال اتفاق افتاده کار دولت نیست بلکه نتیجه تحریمها و کار ترامپ است.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: اینکه گفته شود تحریمها 20 درصد تاثیر دارد و 80 درصد ناشی از ناکارآمدی دولت است درست نیست، افکار عمومی اگر این باور باشد که فشارهای اقتصادی و مشکلات نتیجه کار دشمن است مردم در کنار مسئولان قرار میگیرند و کشور از این شرایط عبور میکند تا دشمن را به زانو درآورند، اما اگر احساس کنند تحریمها اثری نداشته و نتیجه ناکارآمدی دولت است به خشم میآیند و دچار سرخوردگی میشوند و آستانه تحمل مردم پایین میآید و در این شرایط همه باید به دنبال وحدت باشیم.