به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از تسنیم، منصور صادقیان اظهار داشت: متقاضیان احداث سیانجی استان از فعالان بخش خصوصی بوده و بر اساس تقاضایی که به شرکت پخش میدهند مکان مورد نظر را برای احداث معرفی و سپس تجهیزات میگیرند.
صادقیان بیان کرد: شرگت گاز متولی تامین سیانجی بوده و اگر هر جایگاه سوخت احداث شده یا در مرحله احداث باشد گاز آن، توسط شرکت تأمین میشود و اینکه دادن مجوز و پخش نیز با شرکت پخش فرآوردهها است.
وی گفت: هماکنون چهار جایگاه سوخت تک منظوره و دو جایگاه سوخت دو منظوره در شهرستان بوکان فعال است و با توجه به آمار بالای متقاضیان سوخت در این شهرستان، دو درخواست جدید در بوکان ثبت شده است.
صادقیان تصریح کرد: هماکنون 112 سیانجی در سطح استان فعال است و نسبت به تعداد خودرو و نسبت به استان همجوار یعنی آذربایجانشرقی با 135 سیانجی، بالاتر است.
مدیر عامل شرکت گاز استان اظهار داشت: 40 درصد سوخت خودروهای سواری در استان از طریق سیانجی و 60 درصد از طریق بنزین تامین میشود و این آمار برای سوخت سیانجی در حال افزایش است.
صادقیان افزود: هماکنون تعداد 120 عدد قرارداد تازه وجود داشته و هر زمان مکان آنها آماده و تجهیزات تکمیل شد این شرکت، گاز آن را وصل و تامین میکند.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.