به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از میزان ، محمدرضا موسوی خواه در خصوص اجرای طرح کهاب و تعداد جایگاههای سوخت مجهز به این طرح گفت: تعداد جایگاههای سوختی که به این سیستم مجهز هستند به انگشتان دست نمیرسند. در حدود یکی دو جایگاه با هزینه خود شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی به صورت نمونه مجهز شده و در حدود دو جایگاه سوخت نیز به واسطه بخش خصوصی مجهز به این سیستم شده است.
وی افزود: به تازگی نیز جایگاه سوختی در میدان آزادی با سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز به سیستم کهاب مجهز شده است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به اینکه برنامه ریزیها به این صورت است که از تمام تجهیزات داخلی برای این پروژه استفاده شود، گفت: تولید دستگاههای مورد نیاز نیز صورت گرفته و قرار است جایگاه دار و دولت هیچ هزینهای را از جانب خود پرداخت نکند و تمام هزینهها از سوی بخش خصوصی صورت گیرد.
وی عنوان کرد: با سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه تضمین میکنیم دو تا سه سال اصل سرمایه به همراه سود توافقی را به آنها باز گردانیم.
موسوی خواه بیان کرد: در کنار موضوع قرار داد و بازگشت سرمایه و سود طی دو الی سه سال، قرار دادی نیز در خصوص نگهداری از تجهیزات طی ده سال با سرمایه گذار منعقد میشود و در طرف مقابل هر آنچه را که سرمایه گذار استحصال میکند از آنها خریداری میشود. این پول میتواند درصدی از بهای فرآورده باشد و یا موارد دیگر که تمامی قابل توافق خواهد بود.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در خصوص استقبال جایگاه داران و بخش خصوصی از این طرح گفت: خوشبختانه استقبال از این طرح بالا بوده و امیدواریم با تلاشهای صورت گرفته سهم جایگاههای مجهز به این طرح تا پایان سال 97 به ده درصد برسد.
به گزارش خبرگزاری میزان، طرح کهاب پروژهای در راستا صرفهجویی اقتصادی در مصرف سوخت به حساب میآید که از سال 1393 کلید خورده و هم اکنون در اواسط راه به دنبال جذب سرمایه گذار است.