به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایلنا، در حاشیه نمایشگاه جایگاههای سوخت که در مرکز نمایشگاه بینالمللی تهران در حال برگزاری است علی منشی اظهار داشت: بیش از 60 شرکت داخلی و 12 شرکت خارجی از کشورهایی همچون ژاپن، مالزی، ترکیه وغیره در این نمایشگاه حضور دارند؛ همچنین پنج هیات تجاری از کشورهای منطقه برای مذاکره با تولیدکنندگان ایرانی به تهران آمده اند.
همچنین مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین المللی جایگاه داران سوخت گفت: در مجلس شورای اسلامی بررسی لایحه بودجه 1398 ادامه دارد و تا کنون دولت و کمیسیون تلفیق موافق افزایش قیمت بنزین در سال آینده نبودهاند.
وی افزود: البته هیچ کس مخالف سهمیه بندی بنزین و احیای کارتهای سوخت و کنترل مصرف بنزین نیست.
به گفته وی، روزانه 9 میلیون لیتر بنزین از کشور قاچاق میشود که برای مقابله با آن باید دولتهای لازم را انجام دهد و مجلس نیز برنامه ریزی مناسبی داشته باشد.
این نماینده مجلس در خصوص اینکه قیمت بنزین چقدر باید باشد، گفت: برخی میگویند قیمت بنزین در منطقه بیشتر است و این امر موجب قاچاق می شود، برای حل این مشکل باید پایه پولی را اصلاح و پول ملی را تقویت کنیم.
کواکبیان گفت: زمانی نرخ ارز 3600 تومان بود و حالا افزایش یافته است، شاید اگر بر آن اساس حساب کنیم باید قیمت بنزین را افزایش دهیم اما نه 6 هزار تومان.
وی تاکید کرد: همه همت ما این است که بیشترین منافع به مردم برسد و در بحث کلان افزایش قیمت بنزین باید کاری کرد که مردم بیشترین نفع را داشته باشند.
این نماینده مجلس درباره مشکلات جایگاه داران سوخت گفت: برخی از این مشکلات صنفی است و باید بین خود آنها برطرف شود.
همچنین در این مراسم «بهمن حسین زاده» سرپرست شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی نیز در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه جایگاه های سوخت و صنایع وابسته، گفت: حدود 6800 جایگاه سوخت در کشور داریم و بین 70 میلیون لیتر بنزین و 30 میلیون مترمکعب گاز در این جایگاه ها عرضه می شود.
وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه قرار دادن هر چه بیشتر جدیدترین تولیدات داخلی و خارجی صنایع مرتبط با صنعت جایگاه داری در معرض دید جامعه است و بر این اساس از متخصصان دعوت می کنم از این نمایشگاه بازدید کنند.
در ادامه این مراسم رضا رضایی قائممقام مرکز مطالعات و برنامهریزی جایگاههای سوخت کشور هم گفت : 90 درصد محصولات مربوط به جایگاه سوخت کشور از طریق شرکتهای داخلی تأمین میشود و این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی شرکتهای داخلی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه 75 درصد از جایگاههای سوخت کشور بالای 35 سال سن دارد، گفت: بههمین منظور فرصت بسیار مناسبی برای سرمایهگذاری در این حوزه فراهم شده است و بهینه سازی جایگاههای سوخت و تاسیس جایگاههای جدید بازار مناسبی را برای تولیدکنندگان تجهیزات جایگاههای سوخت پدید آورده است.
رضایی با بیان اینکه در این نمایشگاه شرکتهای مختلفی از جمله مجموعههای دانشگاهیان و شرکتهای دانش بنیان آخرین محصولات و دستاوردهای خود در زمینه جایگاههای سوخت را به نمایش میگذارند افزود: بنا داریم تا فضای نمایشگاه را از حالت تجاری به مسیر علمی و دانشگاهی هدایت کنیم تا با ورود دانشگاهها از جمله دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف توانمندی و تولیدات علمی به نمایش گذاشته شود و از همینرو سطح تعامل جایگاههای سوخت با جامعه دانشگاهی ارتقا یابد.