به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بارها در اطلاعیهها و فراخوانهای متعدد تاکید کرده مالکان وسایل نقلیه در روزهای باقی مانده تا 20 مردادماه نسبت به دریافت کارت سوخت خود اقدام کنند.
براساس تصمیم شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، افرادی که پس از این تاریخ نتوانستند کارت سوخت دریافت کنند، میتوانند با کارت سوخت جایگاه اقدام به سوختگیری کنند، اما با محدودیتهایی مواجه خواهند شد.
امیر وکیلزاده، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در این خصوص گفته است: «از 20 مرداد ماه و در مرحله اول در چهار کلان شهر تهران، کرج، تبریز و اصفهان عرضه سوخت با کارت جایگاهها محدود میشود.»
به گفته وی، «هماکنون افراد در هر بار سوخت گیری با کارت جایگاهها میتوانند تا 60 لیتر سوخت دریافت کنند، اما با اعمال محدودیتها این میزان کاهش مییابد و مقدار سوخت کمتری به آنها عرضه خواهد شد.»
وکیلزاده با بیان اینکه هنوز درباره میزان این محدودیت تصمیمگیری نهایی نشده، تصریح کرده است: «از آنجا که تلاش داریم برای مردم مشکلی ایجاد نشود، در ابتدا میزان این محدودیتها را کم در نظر خواهیم گرفت، اما به مرور این محدودیتها افزایش یافت و علاوه بر چهار کلان شهر به سراسر کشور تعمیم داده خواهد شد.»
وی درباره دلیل انتخاب این چهار کلانشهر برای اعمال محدودیتها در مرحله نخست اجرای طرح عنوان کرده است: «به دلیل اینکه در این چهار کلانشهر بیشترین تقاضا جهت صدور کارت هوشمند سوخت ثبت شده و اطمینان داریم تمامی کارت سوخت متقاضیان فاقد کارت، تا قبل از 20 مرداد صادر و به اداره پست تحویل خواهد شد. البته در مشهد نیز تقریبا تمامی مالکان خودرو برای صدور کارت سوخت ثبتنام کردهاند، اما از آنجا که این شهر مسافران زیادی دارد، فعلا شامل این محدودیتها نمیشود.»
در این شرایط و با توجه به اینکه تنها 6 روز تا احیای کارت سوخت باقی مانده، همچنان دارندگان وسایط نقلیه با ابهاماتی در خصوص اجرای این طرح روبهرو هستند. شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران 5 سوال مهم در این بخش را پاسخ داده است.
1-هموطنانی که درخواست المثنی را در سامانه دولت همراه ثبت نموده اند برای پیگیری چه اقدامی انجام دهد آیا امکان حذف ثبت نام وجود دارد، امکان پیگیری از سایت GSB وجود دارد؟
با عنایت به الزام استفاده از کارت های هوشمند سوخت در تاریخ مقرر کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام نموده اند با استعلام در قسمت پیگیری می توانند از وضعیت تایید ثبت نام خود اطمینان حاصل نمایند.لازم به ذکر است برای تمام کسانی که ثبت نام آنها تایید شده کارت هوشمندسوخت صادر و به نشانی آنها ارسال می گردد، همچنین امکان حذف ثبت نام وجود ندارد.
2-در خصوص حذف رمز کارت هوشمندسوخت چه اقدامی می توان انجام داد؟
ابتدا با درج چهاررقم شماره ملی کسی که کارت سوخت به نام اوصادر شده است به عنوان پیش فرض اقدام نمایند در غیر اینصورت وعدم پذیرش رمز پیش فرض ، با مراجعه به یکی از نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اقدام به حذف آن نمایید.
3-نحوه درخواست المثنی کارت هوشمندسوخت چگونه است؟
با مراجعه به دفاتر پلیس +10 اقدام به درخواست المثنی کارت سوخت نمود.
4-اگر هنگام قراردادن کارت هوشمند سوخت در تلمبه جایگاه با پیغام (تاریخ 1/10/93) مواجه شوند چه اقدامی می توان انجام داد؟
با مراجعه به یکی از نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اقدام به حذف آن نمایید.
5-اجرایی شدن طرح استفاده از کارت هوشمند سوخت در کل کشور چه زمانی است؟
الزام استفاده تدریجی از کارت هوشمندسوخت از تاریخ 20/5/98 با اولویت کلان شهرهای تهران، البرز، اصفهان و تبریز می باشد.