به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی عصر سهشنبه ١٢ شهریور در کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حملونقل و موانع رانندگی استان با تصریح بر این نکته که تصادف پدیده اتفاقی نیست، گفت: باید مولفههایی در کنار هم قرار گیرند تا زمینه بروز این پدیده شکل بگیرد.
وی پیشگیری از وقوع تصادف و کاهش خسارات و صدمات احتمالی را دو ماموریت مهم مجموعه پلیس راه کشور ذکر و تاکید کرد: باید در واقعیتها زندگی کنیم و با اقتضائات شرایط فعلی، تصمیمات کاربردی و عملیاتی بگیریم .
رئیس پلیس راه راهور ناجا هدف از تشکیل کمیسیون مذکور را تولید امنیت ترافیکی دانست و گفت: همانگونه که برای هر تولیدی نیاز به ماده اولیه داریم، برای کاهش صدمات نیز باید مواردی اعمال شود یا مولفههایی در اختیار داشته باشیم، چرا که بدون وجود مولفه، معجزهای نمیشود .
حسینی ادامه داد: اگرچه راه، وسیله نقلیه و انسان پدیدآورندگان تصادف هستند اما از مدیریت که مؤلفه چهارم محسوب میشود، غافل بودهایم در حالی که باید آن را جدی گرفت .
وی با بیان اینکه میتوان با مقدورات فعلی برای پیشگیری و کاهش صدمات، اقدامات جدی انجام داد، همچنین از نوسازی خودروهای در اختیار پلیس راه فارس خبر داد و گفت: این مهم یک اقدام جدی است که به زودی اجرایی میشود .
حسینی که معتقد است روشهای سنتی پاسخگوی نیاز امروز نیست، بر تجهیز پلیس راه و استفاده از دوربینهای پرتابلهای سیار و هوشمند تاکید کرد.
وی که اعتقاد دارد اجرای مقررات باید از خاصیت بازدارندگی برخوردار باشد، گفت: باید هزینه جرم برخی از تخلفات را بالا برد.
رئیس پلیس راه راهور با تاکید بر اینکه باید هوشمندانه به سراغ جمع آوری مولفههای به وجود آورنده تصادف برویم، گفت: اگرچه سهم راه در بروز تصادف غیرقابل انکار است اما از نقش انسان و مدیریت نباید غافل بود.
حسینی با بیان اینکه مجازات و تاوان یک خطای لحظهای نباید مرگ یک یا چند انسان را رقم بزند، تاکید کرد که در بعد راه و خودرو باید ایمنی را اعمال و فرد خطاکار نیز باید به میزان تخلفش، جریمه کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تقدیر از انجام اقدامات ارزشمند در استان فارس، بیان کرد: استان فارس روند موفقی در کاهش تلفات طی کرده اما عدد مطلق آن در کشور تعیین کننده است.
فرمانده پلیس راه ناجا همچنین از مسئولان استان فارس خواست تا با یک نگاه منطقی و هوشمندانه تلاش کنند که واقع گرایانه با مشکلات مواجه و با شناسایی آنها، از نقاط قوت و ضعف یک سپر بسازند.