به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»؛ وی افزود:آرین موتور از 1390 به عنوان نماینده میتسوبیشی فعالیتش را آغاز کرد و 5سال بعد با دی اس فرانسه.
سیفی اضافه کرد: در آن زمان صرفا واردکننده بودیم اما در دی ماه 96 تصمیم گرفتیم بهترین سایت تولید متناسب با ظرفیت های آینده که سایپا خمین بود و از 83 برای رفع محرومیت ها بنا شده را خریداری کنیم.
مدیرعامل آرین موتور گفت: با تحریم ها بر خلاف شرکای خارجی دیگر تولیدکنندگان سواری در ایران، میتسوبیشی معتقد بود در ایران به روزترین محصول باید تولید شود که با همین هدف الزامات و استانداردهای اکلیپس کراس اخذ و حتی ناظر کیفی فرانسوی برای پروژه انتخاب شد. در اردیبهشت 97 با خروج آمریکا از برجام این پروژه ناتمام ماند.
سیفی در زمینه فعالیت آرین موتور طی سال های اولیه تحریم گفت: حدود 1500 دستگاه میتسوبیشی تعهد طی دو سال با اخذ مابه التفاوت ارز تحویل شد.
وی افزود:تصمیم گرفتیم در مجتمع تولیدی آرین پارس موتور محصولات تجاری نظیر سه تیپ کامیونت و دو تیپ ون در آن کارخانه تولید می شود.
سیفی در زمینه ظرفیت کارخانه آرین پارس موتور گفت: ظرفیت اسمی 60هزار قابل ارتقا به 200هزار در سال است و هدف اصلی ما برای محرومیت زدایی در آن منطقه تولید خودرو سواری است.
وی افزود:اصلی ترین تلاش ما عرضه خودرویی به روز و در شان مشتری ایرانی بود.
سیفی در زمینه محصول جدید این شرکت گفت: امروز لاماری ایما به عنوان نخستین محصول سواری در مجموعه آرین پارس موتور است و برند لاماری قرار است کیفیت و خدمات متفاوتی را به مشتریان ارائه کند.
مدیرعامل آرین موتور در پایان تصریح کرد: این برند با تحریم و بدون تحریم جزو خانواده آرین سرمایه خواهد بود و همواره در پی توسعه آن خواهیم بود.