به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، این خودروساز که برای 54 درصد از مصرف انرژی خود در سال 2021 به گاز طبیعی متکی بود، در حال بررسی این است که کجا میتواند پنلهای خورشیدی را به کارخانههای خود اضافه کند و برنامههایی را با مقامات محلی برای انتقال هیدروژن به کارخانه خود در لایپزیگ آلمان در حال توسعه است.
میلان ندلکوویچ عضو هیئت مدیره شرکت ب ام و گفت: هیدروژن برای کاهش یا حتی جبران کامل تقاضای گاز بسیار مناسب است. وی در پاسخ به این سوال که در صورت توقف تحویل گاز از روسیه چه اتفاقی برای کارخانههای ب ام و میافتد، گفت: صنعت ما حدود 37 درصد از مصرف گاز طبیعی آلمان را تشکیل میدهد. نه فقط ب ام و بلکه کل این بخش متوقف خواهد شد.
برنامههای ب ام و نشاندهنده آمادگیهای گستردهتری است که در سراسر صنعت آلمان برای کنار گذاشتن گاز روسیه و ارائه سیستمی برای جیرهبندی منابع موجود در صورت توقف ناگهانی تحویل در حال انجام است.
ندلکوویچ گفت: فراتر از آلمان، یک کارخانه جدید در دبرسن مجارستان، که ب ام و گفته است که اولین کارخانه خودروسازی جهان است که به طور کامل بدون سوختهای فسیلی کار میکند و به شدت به انرژی خورشیدی متکی است و افزود که خودروساز همچنین به دنبال استفاده از انرژی زمین گرمایی است.
انرژی زمین گرمایی پایدارتر از انرژیهای تجدیدپذیر وابسته به آبوهواست اما تا حدودی به دلیل هزینههای اولیه بالا و فرآیندهای پیچیده صدور مجوز برای حفاری، رشد یا سرمایهگذاری قابل مقایسه با انرژی بادی یا خورشیدی را تجربه نکرده است.