به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از فارس، یعقوب وحیدکیا اظهار داشت: مدت زمانی است که عابرین پیاده، به محور اصلی طرحهای ترافیکی تبدیل شدهاند و تمام برنامهریزیهای ترافیکی در کشورهای پیشرفته، بر مبنای رفاه و اسایش عابرین پیاده طراحی میشود.
وی افزود: یکی از این طرحها، ایجاد پیادهراهها در نقاط مختلف شهر و به ویژه در قسمتهای مرکزی شهراست که موجب حضور شهروندان در صحنه شهر و شرکت در فعالیتهای متنوع در فضاهای عمومی شهر میشود.
معاون حمل و نقل شهردار، در ادامه به شرایط تبریز و تبدیل آن به شهری پیادهمحور اشاره و خاطرنشان کرد: برای آنکه تبریز به یک شهر پیادهمدار تبدیل شود، باید از لحاظ شاخصها و مولفههای فیزیکی، مورد بررسی قرار گیرد تا در ذهن استفاده کنندگان به شهری متمایز، ایمن، خاطرهانگیز و سرزنده تبدیل گردد.
وحیدکیا اضافه کرد: مسیرهایی که در تبریز، تبدیل به پیادهراه شدهاند، خوشبختانه بازخورد خوبی در میان شهروندان داشته و در حال حاضر به عنوان مکانهای حضور و تردد ایمن و آرام شهروندان، مورد استفاده جمع کثیری از شهروندان قرار میگیرد.
وی متذکر شد: با همین هدف مجموعه حمل و نقل شهرداری تبریز، برنامهریزی و مطالعات جامعی در این خصوص انجام داده است و امیدواریم تا سال 2018 با اجرای طرح های مصوب بتوانیم برای احداث و ایجاد پیاده راههای جدید، قدمهای موثری برداریم.