در گفت وگو با مدیر گروه AM هلدینگ عظام عنوان شد

افزایش قیمت قطعات یدکی برای ما دردآور است

عصر خودرو- گروه قطعات خودرو عظام با بیش از چهار دهه سابقه فعالیت در تولید قطعات خودرو، یکی از بزرگ‌ترین بازیگران بازار قطعات خودرو در خطوط تولید خودروسازان و بازار قطعات یدکی است و با در اختیار داشتن ۱۲ شرکت تولیدکننده قطعات در سرتاسر کشور و بیش از ۵ هزار نفر پرسنل، سهم مهمی در این بخش از بازار دارد.

يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱:۰۰

افزایش قیمت قطعات یدکی برای ما دردآور است

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، این گروه هرساله حضور پررنگی در نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران داشته است و علاوه بر معرفی محصولات موجود و محصولات جدید، در سال‌های اخیر با ایده‌های نوآورانه، حضور متفاوتی داشته است. با توجه به حضور عظام در نمایشگاه سال جاری با مهندس محسن کرباسچی، مدیر گروه AM هلدینگ عظام که وظیفه عرضه محصولات به بازار را بر عهده دارد به گفتگو نشستیم هرچند با وضعیت فعلی حاکم بر بازار قطعات یدکی و البته تولیدکنندگان قطعات، این گفتگو به مسائل مرتبط با این صنعت نیز کشیده شد تا مشخص شود عظام نه‌تنها از افزایش قیمت قطعات یدکی راضی نیست و حتی آن را دردآور می‌داند، بلکه سودی هم از این افزایش قیمت نداشته است.

* پیش از هر چیز اجازه بدهید از بازار قطعات یدکی خودرو آغاز کنیم. برآوردی از حجم بازار قطعات یدکی خودرو در ایران و بازیگران اصلی آن وجود دارد؟

بازار قطعات خودرو بر اساس ارزیابی‌ها بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد که این میزان تنها بازار خرید و فروش قطعه است و تعمیرات را شامل نمی‌شود. همچنین بالغ بر پانصد هزار نفر شاغل در صنعت قطعات خودرو و بازار لوازم یدکی حضور دارند.

حدود 25 درصد از این حجم قطعات در اختیار چند شرکت بزرگ قطعه ساز است و عظام نیز یکی از آن‌هاست. این گروه صنعتی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده قطعات یدکی بخش خصوصی به‌واسطه تنوع بالا و کیفیت مناسب قطعات عرضه شده توانسته اعتماد مصرف‌کنندگان را جلب و با عرضه قطعات خطوط تولید خودروسازان جایگاه ویژه‌ای برای خود ایجاد نماید. عظام در حال حاضر دارای شبکه گسترده توزیع قطعات یدکی در سراسر کشور است که از این طریق محصولات خود را به بازار عرضه می‌کند.

* در ماه‌های اخیر شاهد نوسانات زیاد و افت بازار در بخش‌های مختلف بوده‌ایم. این وضعیت در بازار قطعات یدکی چه تاثیری داشته است؟

اقتصاد قطعات خودرو امسال به‌ویژه به دلیل تحریم‌ها دچار اعوجاج زیادی شده است. البته نمی‌توان گفت وضعیت شرکت‌های عرضه‌کننده قطعات یدکی یکسره نامناسب است چراکه این شرایط برای همه بد نبوده است. برخی از تولیدکنندگان داخلی صد درصد خودکفا بوده و مواد اولیه وارداتی ندارند و به دلیل محدودیت در واردات مواد اولیه مشابه خارجی که در برخی از موارد از مسیرهای غیرقانونی وارد کشور می‌شود فرصتی برای رشد و بالندگی برخی از تولیدکنندگان داخلی فراهم شده است. متأسفانه قطعات خودرو مجموعه ما در بالادست به تأمین‌کنندگان انرژی و یا به تأمین‌کنندگان فناوری وابستگی دارد و به همین دلیل دچار اعوجاج شده و قیمت‌ها به‌شدت افزایش داشته است و به همین دلیل شرایط سختی را می‌گذرانیم. این افزایش قیمت خارج از حیطه اختیار شرکت‌ها است و ما هم از افزایش قیمت‌ها راضی نیستیم. در بعضی موارد افزایش قیمت‌ها را شاهد هستیم در حالی که مواد اولیه این قطعات تولید داخلی است. برای نمونه ماده اولیه پیستون، آلومینیوم است که هم‌زمان با افزایش قیمت این ماده، قیمت نهایی پیستون نیز افزایش پیدا می‌کند. دود این گرانی و نوسان قیمت به چشم مصرف‌کننده می‌رود و به همین دلیل قطعه سازها شرایط سختی را می‌گذرانند. طبیعتا ما هم خارج از این گروه نیستیم و برای نگهداشت این خانواده تمام تلاش خود را می‌کنیم و با دشواری زیاد نسبت به تهیه مواد اولیه اقدام می‌کنیم تا نگذاریم کارخانه‌ها متوقف شوند چراکه در این صورت دو بار متحمل ضرر خواهیم شد و غیر از این برای ذینفعان سازمان هم مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد.

* وضعیت فعلی چه مشکلی برای ذینفعان سازمان از پرسنل تا مصرف‌کنندگان ایجاد کرده است؟

در مرحله نخست پرسنل بیکار و خانواده‌های آن‌ها نیز دچار مضیقه اقتصادی می‌شوند و ضرر دوم شامل مصرف‌کنندگان این قطعات می‌شود. تا به امروز با هر مشکلی بود رسالت خود را انجام دادیم و توانستیم کارخانه‌ها را سرپا نگهداریم و امیدواریم با کمک دستگاه‌های نظارتی و اجرایی و حاکمیتی، این فضا برای قطعه سازان فراهم شود که نگذارند تحریم‌ها بر روی تولیدکنندگان تأثیر بگذارد. در حال حاضر کشور تحت فشار است و نباید خود این فشار را تشدید کنیم.

* گروه قطعات خودرو عظام طیف گسترده‌ای از قطعات خودرو را تولید می‌کند. کمی در مورد سابقه و حیطه فعالیت‌های این مجموعه بگویید.

عظام برندی شناخته شده در بازار است و بیش از 40 سال سابقه تولید دارد و حتی برخی از کارخانه‌های این شرکت سن بالاتری دارند. قدمت سنی برخی از این شرکت‌ها بسیار زیاد است و برای نمونه شرکت تولیدکننده پیستون با سابقه بیش از 50 سال از جمله شناخته ‌شده‌ترین شرکت‌های کشور است که صادرات نیز دارد. این شرکت در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کند که در بخش موتوری شرکت پیستون ایران، پایاذوب، ریخته‌گری تاراذوب و در گروه برق، شرکت سازه پویش که یک شرکت بورسی است که تولیدکننده قطعات الکتریکی و الکترونیک است و از افتخارات کشور ما به شمار می‌رود به‌طوری که میهمانان خارجی در بازدید از این شرکت از توانمندی بالای آن حیرت زده می‌شوند. شرکت استام تولیدکننده استارت و دینام نیز از برندهای شناخته شده بازار است. سازه سیم تولیدکننده دسته سیم از دیگر شرکت‌های زیرمجموعه است که عمده تولیدات این شرکت در اختیار خودروساز قرار می‌گیرد. گروه تعلیق تولیدکننده کمک فنر و کلاچ خودروهای سبک و سنگین نیز از دیگر شرکت‌های گروه عظام است که در شمال کشور مشغول به فعالیت است.

در سال 93 کارخانه‌ای به نام فناور یدک اروند در خرمشهر راه‌اندازی شد در همان زمان موقعیت راه‌اندازی این شرکت در سایر نقاط خوش آب‌وهوا و با زیرساخت‌های بهتر فراهم بود اما به‌عنوان یک رسالت اجتماعی هیئت‌مدیره تصمیم به راه‌اندازی این شرکت در خرمشهر گرفت چراکه احساس کردیم این منطقه به اندازه کافی برای کشور زحمت کشیده اما دین خود را به آن ادا نکرده‌ایم. در حال حاضر یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها است و حدود 60 نفر نیروی انسانی در این شرکت مشغول به فعالیت هستند. در زمان استخدام این شرکت نیز دست به انتخاب نیروهای انسانی از انجمن ناشنوایان، موسسه بهار که وظیفه حمایت از مادران بی‌سرپرست را بر عهده دارد، بهزیستی و مؤسساتی از این دست زدیم زیرا معتقد بودیم اعضای این انجمن‌ها نیاز بیشتری به کار دارند اما به‌راحتی نیز موفق به یافتن آن نمی‌شوند. همه 12 شرکت ازجمله شرکت‌های موفق بوده و قابلیت دسته و پنجه نرم کردن در شرایط دشواری کنونی را دارند.

* وضعیت صادراتی گروه قطعات خودرو عظام به چه شکل است؟ با توجه به افزایش قیمت ارز، معمولا فرصت‌های صادراتی برای تولیدکنندگان فراهم می‌شود.

صادرات همیشه از گزینه‌های خوب بوده و فرصتی برای ارزآوری است و شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند موفق‌تر از شرکت‌هایی هستند که تنها به بازار داخل اتکا می‌کنند. همزمان با افزایش نرخ ارز صادرات به‌صرفه خواهد بود اما در زمینه قطعات خودرو شاهد تفاوت‌هایی هستیم. اگر قطعه‌ای که هم‌اکنون در داخل کشور در حال تولید است صادر شود باید تنها به کشوری صادر شود که خودروهای ایرانی نیز در آن جا موجود است که این روند ایجاد محدودیت می‌کند چراکه پایه محصولات ایرانی به‌جز چند کشور محدود در نقاط دیگر وجود ندارد. نوع دوم صادرات این است که به دنبال شرکایی از سایر کشورها باشیم و با نیاز و تشخیص آن‌ها کالایی را تولید کنیم که مورد پسند آن‌ها است که در گذشته این روند را دنبال کردیم و در حال حاضر پروژه‌هایی را در دست اجرا داریم که به‌صورت مشترک انجام می‌شود. هم‌اکنون به‌واسطه مشکلات موجود و تحریم‌ها، این احتمال وجود دارد که آن‌ها نسبت به قطع همکاری با ایران اقدام کنند. جدا از این محدودیت، باید به محدودیت انتقال ارز نیز توجه کنیم. صادرات این گروه در حال حاضر به صفر نرسیده اما با کاهش مواجه شده است. قبل از تحریم‌ها تقاضاهای زیادی برای صادرات داشتیم و قراردادهای زیادی را برای تأمین تعدادی از قطعات بین‌المللی به امضا رساندیم که در حال حاضر به دنبال راه‌هایی برای اجرای این قراردادها هستیم امیدواریم این مسیر فراهم شود. صادرات همواره به‌عنوان نقطه عطف ما بوده و هست.

* با توجه به شرایط موجود و کاهش تولید و تعدیل‌هایی که در برخی از شرکت‌های تولیدکننده قطعات خودرو دیده می‌شود، راهکار عظام برای حفظ و افزایش سهم بازار چیست؟

در حال حاضر گروه عظام دو بازار OEM (تأمین قطعات خطوط تولید خودروسازان) و AM (تأمین قطعات بازار یدکی) را در اختیار دارد. به دلیل کاهش حجم تولید خودروسازان، میزان تولید این گروه نیز کاهش یافته است. بیشتر از سه‌چهارم تولید این گروه در اختیار خودروسازان قرار می‌گیرد بنابراین با کاهش تیراژ آن‌ها میزان تولیدات ما و پیمانکاران مرتبط نیز کاهش پیدا می‌کند. مقایسه اعداد در بازار AM نشان می‌دهد که شاهد تغییر آن چنانی نبوده‌ایم اما نمی‌توان گفت که این تغییر صفر است زیرا ازنظر میزان نیاز مصرف‌کننده‌ها شاهد تغییراتی هستیم. قیمت قطعات خودرو در بازار یدکی دو برابر و بیشتر شده است در حالی قدرت خرید مردم تغییری نداشته و حتی شاید کاهش داشته است. در این شرایط مردم تصمیم‌گیری می‌کنند و یا تعویض قطعه خودرو خود را به تأخیر می‌اندازند و یا به سمت تعمیر به‌جای تعویض می‌شوند و طبیعی است این روند باعث کوچک شدن بازار می‌شود. به همین دلایل شرکت‌های AM دچار تغییر شدند و ما ناگزیر هستیم خود را با این شرایط وفق دهیم. در برخی شرایط ما دچار کاهش میزان تولید می‌شویم زیرا بازارها محدود می‌شود اما در نقاطی که بازار همانند گذشته است، با قدرت ادامه می‌دهیم.

* نوسانات نرخ ارز بر کسب‌وکار شما تاثیرات دوگانه‌ای دارد. از یک طرف با افزایش نرخ ارز واردات قطعات صرفه اقتصادی کمتری خواهد داشت و با این دیدگاه تولید داخل قوی‌تر می‌شود اما از طرف دیگر به دلیل وابستگی ارزی تولیدات در ایران، این مسئله باعث افزایش هزینه‌های تولید هم خواهد شد. در حال حاضر تأثیر نواسانات ارزی و افزایش نرخ ارز بر کسب‌وکار شما چگونه است؟

ما از تغییر نرخ ارز استقبال می‌کنیم. تولید در ایران باوجود آنکه نیروی انسانی ارزان است، ارزان تمام نمی‌شود و در مقایسه با چین امکان تولید ارزان نداریم. در شرایطی که نرخ ارز پایین است، کالاهای جهان سوم حتی از مبادی غیررسمی به‌راحتی وارد کشور می‌شوند و هرچند برندهای شناخته‌شده‌ای هستند اما خاستگاه آن‌ها چین است و در این شرایط رقابت با آن‌ها دشوار است. این شرایط اما هم‌اکنون تغییر کرده و تولیدات داخلی در حال حاضر در مقایسه با مدل خارجی به‌صرفه‌تر است. از این‌رو واردکنندگان صِرف و یا به عبارت بهتر، دلالان توان فعالیت ندارند این در حالی است که مقررات تعیین شده از سوی بانک مرکزی نیز تکلیف واردکننده و تولیدکننده را مشخص می‌کند. بر این اساس این محدودیت‌ها اگرچه در ظاهر سخت‌گیرانه است اما درواقع به نفع صنعت ما است و از این منظر محصول ما در بازار با اقبال بیشتری مواجه شده به‌طوری که به لحاظ حجم فروش، امسال نسبت به سال گذشته جلوتر هستیم.

* باوجود تمام داخلی سازی‌ها و اتکا به فناوری داخلی، همان‌طور که خودتان در ابتدای گفتگو اشاره کردید در بعضی بخش‌ها وابستگی به واردات مواد اولیه یا بعضی از قطعات وجود دارد و طبیعتا این مسئله نیازمند تبادلات ارزی با خارج از کشور است. وضعیت در این بخش چگونه است؟

مشکلات موجود بر سر تأمین ارز حکایت بسیار طولانی و دردآوری است. وقتی قانونی در کشور به تدوین می‌رسد این قانون برای همه است و در طول زمان اصلاحات بر روی آن انجام می‌شود اما در دوره‌ای از زمان که فرصت داده می‌شود تا خود را با این تغییرات هماهنگ کنیم، ممکن است آسیب‌های جدی به تولیدکنندگان وارد شود. در دوره‌ای از زمان اعلام شد که به قطعه سازان ارز 4200 تومانی اختصاص می‌یابد و این در حالی است که پیش از این، ارز مورد نیاز خود را با قیمت 3800 تومان تأمین می‌کردیم و واردکننده ارز را از بازار 5200 تومان خریداری می‌کرد اما با تغییر قیمت ارز به 4200 تومان، این روند به نفع تاجر و به ضرر صنعت تمام شد. هر دوره با آزمون‌وخطاها زمان را از دست دادیم. در این شرایطی که بیرون از این مرز برخی از کشورها حاضر به دیدن موفقیت ایران نیستند باید حواس خود را جمع کنیم تا به با چنین تصمیماتی به خود ضربه نزنیم. این صنعت سرمایه کشور است و باید سود ده باشد تا بتواند صنعت خودرو را به حرکت درآورد و اشتغال را حفظ کند. بنابراین باید حمایت کرد تا این صنعت روی پای خود بایستند اما متأسفانه در حال حاضر با آزمون‌وخطا به این نتیجه می‌رسیم که باید از تولیدکننده داخلی حمایت کنیم. این در حالی است که در جلساتی که به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی صنعت قطعه حاضر می‌شویم شنوندگی به اظهارات ما وجود دارد اما زمان زیادی برای اجرای آن‌ها می‌برد.

* یکی از گلایه‌های قطعه سازان از خودروسازان، ثبات قیمت‌های خرید قطعات از سوی خودروسازان است در حالی که قطعه سازان معتقدند با افزایش هزینه‌های تولید، فروش قطعات در بسیاری از بخش‌ها عملا زیان ده شده است. تعامل با خودروسازان در این زمینه چگونه است؟

خودروسازان هم‌اکنون شنوندگی لازم را دارند زیرا به افزایش قیمت مواد اولیه و حتی سه برابر شدن قیمت‌ها آگاهی دارند اما تصمیم‌ها درنهایت منجر به افزایش قیمت می‌شود. کاری که دولت باید انجام دهد این است که مدیریت قیمت صنایع مادر که در اختیار دولت است را کنترل کند و در شرایطی که فشار خارجی بر تولیدکننده وجود دارد نسبت به مدیریت این شرایط اقدام کنند. نتیجه این روند تنها افزایش قیمت‌ها است. هم‌اکنون برای حفظ حقوق مصرف‌کننده‌ها برخی از کالاها بدون سود عرضه می‌شود و به سهم خود آمادگی کمک به این موضوع را داریم اما توانایی ما به‌طور قطع بسیار کمتر از دستگاه‌های نظارتی و اجرایی است چراکه تنها سهم 25 درصدی در این بازار داریم.

* به نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران برسیم. عظام همیشه حضور پررنگی در نمایشگاه داشته است. جایگاه این نمایشگاه را برای پیشبرد برنامه‌های خود چگونه ارزیابی می‌کنید؟

فراتر از حضور عظام در این نمایشگاه باید در نظر داشته باشید، نمایشگاه فرصتی برای اعلام حضور و زنده بودن است و پیام سیاسی به خارج از مرزها دارد که اعلام می‌کند باوجود فشارها با قدرت در کنار کشور و نظام ایستاده‌ایم و حمایت از مشتری را همواره وظیفه خود می‌دانیم پیامی که همچنان هرسال به دنیا مخابره می‌کنیم. نمایشگاه تهران جایگاه ویژه برخوردار است و شرکت‌کنندگان زیادی از سراسر دنیا برای آگاهی از وضعیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری از این نمایشگاه بازدید می‌کنند. البته گروه عظام برند کاملا شناخته شده‌ای است و طبیعتا نیازی به معرفی برند خود نداریم با وجود همه فشارهای موجود تصمیم هیئت‌مدیره گروه این بود که در نمایشگاه با تمام قوا حاضر باشیم. بخش دوم رسالت و هدف حضور در نمایشگاه اطلاع‌رسانی به مصرف‌کننده و شبکه توزیع است تا از محصولات جدید این شرکت آگاه شده و از تولیدات ما بازدید کنند، تفاهم‌نامه‌هایی بین ما و مشتریان ایجاد شود و کمک کنیم برای آینده برنامه‌ریزی کنند تا در ادامه مسیر با ما باشند. وظیفه همه است که از صنعتگران حمایت کنند.

* در سال گذشته شاهد یک حرکت جدید و متفاوت از گروه عظام در نمایشگاه بودیم و تفاهم‌نامه همکاری با یک موسسه خیریه در نمایشگاه امضا شد. برنامه‌ای برای گسترش این فعالیت‌ها در نمایشگاه امسال وجود دارد.

عظام در کنار صنعت و تولید، تغییر نگرشی به لحاظ فرهنگی در مسیر برگزاری نمایشگاه‌های خود ایجاد کرده است. سال‌های طولانی است که عظام در کنار تولید و صنعت همیشه نیم‌نگاهی به رسالت‌های خود در زمینه مسئولیت اجتماعی سازمان داشته و آن را وظیفه خود دانسته است و هر جا که فرصت آن وجود داشته سعی کردیم به اندازه بضاعت شرکت، به این موضوع بپردازیم.

از سال گذشته تصمیم گرفتیم دادن هدیه به شکل مرسوم را تغییر دهیم. ایرانی‌ها به‌رسم مهمان‌نوازی تمایل دارند از میهمان خود با هدیه پذیرایی کنند و این رسم سال‌ها است در نمایشگاه‌ها وجود دارد اما از سال گذشته این رسم را با نگاهی متفاوت تغییر دادیم. همچنان هدیه به میهمانان تقدیم می‌شود و از حضور آن‌ها قدردانی خواهد شد اما این هدیه‌ها به هدایای معنوی تغییر جهت داده‌اند و هر آنچه بودجه و هزینه برای این کار پیش‌بینی کرده‌ایم با هماهنگی معاونت بازاریابی و در مذاکرات با چند خیریه، صرف کمک به تأمین مایحتاج آن‌ها شود. این روزها و در شرایط دشوار فعلی باید پشتیبان یکدیگر باشیم و عظام نیز با همین رویکرد همکاری با خیریه‌ها و اختصاص هزینه هدایای نمایشگاه به امور خیریه را در دستور کار خود قرار داده است.

در شرایط فعلی قشری از جامعه بیشتر آسیب‌پذیر هستند و امیدواریم راهی برای کاهش قیمت‌ها پیدا کنیم زیرا هیئت‌مدیره گروه عظام از افزایش قیمت‌ها خرسند نیست. قیمت یک قطعه سه برابر سال گذشته شده و از این روند راضی نیستیم و امیدواریم راهی برای کاهش قیمت‌ها پیدا کنیم. اگر راهی پیدا نشد نیز باید راهی برای آسیب کمتر پیدا کنیم. بر این اساس بخشی از هزینه‌های نمایشگاه را به کسانی اختصاص دادیم که این روزها به‌شدت تحت‌فشار هستند. بنابراین با ورود هر میهمان به غرفه عظام در نمایشگاه بین‌المللی قطعات یک هدیه به این انجمن‌ها اختصاص می‌یابد. سال گذشته پشتیبان 60 کودک بی‌بضاعت شدیم که همچنان ادامه دارد. همچنین عضویت در انجمن ام اس نیز از دیگر برنامه‌های این گروه بود. هرچند نتوانستیم همه مشکلات این انجمن را برطرف کنیم اما با همکاری همه شرکت‌ها می‌توان قدمی برای آن‌ها برداشت.

* یکی دیگر از اقدامات گروه عظام در سال گذشته، برگزاری کلاس‌های آموزشی در طی نمایشگاه بود. آیا این روند در سال جاری هم ادامه خواهد یافت؟

سال گذشته در طول برگزاری نمایشگاه از سوی این شرکت روزانه کلاس‌های 50 نفره برای استادکاران تشکیل شد اما امسال تا اندازه‌ای با محدودیت مکان مواجه هستیم. در عین حال بررسی دستاوردها و خروجی سال گذشته نمایشگاه نشان می‌دهد که امسال باید رویکرد را تغییر دهیم ضمن آن‌که امکان حضور فعالان این حوزه در این کلاس‌ها به لحاظ زمانی و مکانی محدود است. باوجود استقبال و حمایت سال گذشته اما امسال به دنبال مسیرهای جایگزین بودیم و برای نمونه همایش‌هایی را با استادکاران در استان‌ها و شهرها برگزار کردیم.

* و سخن پایانی.

مصرف‌کننده بداند افزایش قیمت‌ها برای ما هم به‌عنوان تولیدکننده دردآور است و در این روند نه‌تنها شاهد افزایش سود نبوده‌ایم بلکه حتی در برخی موارد شاهد کاهش سود خود بوده‌ایم. عملکرد شرکت‌های گروه عظام به‌طور پیوسته از سوی نهاد‌های ناظر بررسی می‌شود و برخی از شرکت‌های این مجموعه بورسی هستند و عملا گفته‌های من به‌راحتی قابل ارزیابی است. خریداران محترم محصولات گروه عظام به این موضوع آگاه باشند که هیئت‌مدیره عظام علاقه‌مند به افزایش قیمت‌ها نیست مگر آن‌که در برخی نقاط ناگزیر به افزایش قیمت شویم.

برچسب ها

گروه عظاملوازم یدکی خودروهلدینگ عظام
مطالب مرتبط بیشتر
تشدید نظارت بر بازار لوازم یدکی و لاستیک در طرح نظارتی نوروز کفه سنگین واردات قطعه در تجارت خودرو وزارت صمت مکلف به تشدید نظارت بر نصب شناسه لوازم یدکی شد قطعات خودروهای چینی کمیاب شد افزایش بی‌رویه قیمت لوازم یدکی خودرو ۱۰ هزار لنت تقلبی در تهران کشف شد کیفیت لوازم یدکی خودرو ارتقا یابد افزایش کیفیت قطعات یدکی تولید داخل نسبت به مشابه خارجی کد رهگیری روی قطعات خودرو، روشی در تشخیص کالای اصل از تقلبی لوازم یدکی چینی {معرفی بزرگترین مجموعه فروش لوازم یدکی خودرو های چینی} کمبودی در بازار لوازم یدکی نداریم استفاده از قطعات لوازم یدکی استوک در خودرو صحت ندارد لوازم یدکی تقلبی با اجرای "ایران کُد" شناسایی می‌شود لزوم رفع ایرادات طرح شناسه کالا در بازار لوازم یدکی سالیانه ۲ میلیارد دلار لوازم یدکی خودرو قاچاق به کشور وارد می‌شود منطقی شدن قیمت‌ها با عرضه به موقع لوازم یدکی خودرو لوازم یدکی تقلبی را چگونه بشناسیم؟ خطر جدی وجود کالای قاچاق در لوازم یدکی خودرو ۲ تا ۳ میلیارد دلار قطعه قاچاق در بازار یدک خودرو وجود دارد علل افزایش بی‌رویه قیمت لوازم یدکی خودرو سامانه شفافیت در حوزه لوازم یدکی خودرو فعال شد ضرورت اجرای طرح کدرهگیری لوازم یدکی خودرو ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو امسال تولید می شود وزارت صمت با تشدید نظارت بر بازار، قطعات تقلبی را از بازار خارج کند نظارت سازمان استاندارد بر کیفیت لوازم یدکی کمبودی در عرضه لوازم یدکی خودرو نداریم مشکلات و علل شناسه دار نشدن لوازم یدکی هشدار پلیس در خصوص فروش قطعات یدکی تقلبی خودرو عرضه‌کنندگان غیرمجاز قطعات خودرو سطح کیفی را پایین آورده‌اند گران فروشی در بازار لوازم یدکی ۷۰ درصد بازار در اختیار تولیدکنندگان رسمی فیلتر فروش مجازی لوازم یدکی و قطعات خودرو فقط با شناسه کالا و کد رهگیری کمبود قطعات اصلی در بازار لوازم یدکی مردم را با مشکل مواجه کرده است تمدید مهلت اخذ شناسه لوازم یدکی تا پایان سال زنگ خطر برای تولید قطعات یدکی خودرو الزام درج کد رهگیری و شناسه لوازم یدکی و قطعات در فاکتور برنامه سایپا برای کسب درآمد ۵۰میلیون دلاری از صادرات تا پایان سال صادرات ۶ میلیارد دلاری قطعات و لوازم‌یدکی خودرو محقق می‌شود دریافت شناسه و کد رهگیری لوازم یدکی خودرو موجود در انبارها الزامی است برنامه عرضه ۲۰ هزار میلیارد تومان لوازم یدکی اصل توسط سایپا سال در سال آینده صدور ۳۰۰ میلیون کد رهگیری برای تشخیص اصالت لوازم یدکی خودرو مهلت شناسه‌دار کردن قطعات لوازم یدکی خودرو تا ۱۵ آذر تمدید شد شناسه‌دار کردن لوازم یدکی، طرح خوبی که نیازمند تکمیل زیرساخت است تکذیب استفاده از قطعات لوازم یدکی استوک در خودرو مردم به لوازم یدکی استوک روی آورده‌اند اخذ شناسه برای لوازم یدکی خودرو تداوم دارد برخورد با محصولات بدون کد شناسه لوازم یدکی خودرو از امروز آغاز شد مهلت ثبت شناسه لوازم‌یدکی خودرو امروز پایان می‌یابد دردسرهای اجرای نادرست قوانین در حوزه قطعات یدکی ۳۰ درصد قطعات یدکی خودرو قاچاق یا تقلبی است شناسه‌دار کردن ۱۳۰ هزار کالا و صدور ۲۳۰میلیون کد رهگیری در حوزه قطعات یدکی خودرو آغاز بازرسی مشترک در بازار لوازم یدکی برای مقابله با کالای قاچاق و تقلبی چالش ثبت مکانیزه لوازم یدکی و نگرانی از التهاب بازار لوازم یدکی غیرمجاز از امروز جمع آوری می‌شود آغاز جمع‌آوری ۵۳ قلم لوازم‌یدکی فاقد شناسه و کد رهگیری در بازار، از فردا ممنوعیت عرضه لوازم یدکی بدون شناسه از ۱۵ مرداد عرضه قطعات یدکی خودرو به بازار با کدرهگیری ۱۵ مرداد آخرین مهلت نصب شناسه اصالت قطعات خودرو ممنوعیت عرضه لوازم یدکی خودرو بدون کد رهگیری به بازار از اولویت های وزارت صمت، مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی است چهار کالای اصلی کشفیات قاچاق در کشور؛ لوازم یدکی خودرو در رتبه نخست مشکلی در تامین قطعات لوازم یدکی خودروهای وارداتی وجود ندارد لوازم یدکی خودرو ۲۰ درصد گران شد پیشرفت ۵۴ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌یدکی و قطعات خودرو ورود تمام استان‌ها به حوزه مبارزه با قاچاق لوازم‌یدکی خودرو کشف ۵۶ هزار قطعه لوازم یدکی قاچاق در فروردین الزام عرضه ۵۵ قلم لوازم یدکی خودرو با شناسه و کد رهگیری کمبود قطعات یدکی خودرو در بازار تعداد لوازم یدکی خودرویی قاچاق ۲ برابر واردات رسمی است پاکسازی بازار لوازم‌یدکی از کالای قاچاق تا ۳ ماه آینده تولیدکنندگان ۵۳ قلم کالای حوزه لوازم‌یدکی خودرو هرچه زودتر برای دریافت کد رهگیری اقدام کنند فروش ویژه لوازم یدکی خودرو به صورت نقد و اقساط ویژه تاکسیرانان پایتخت ترخیص ۵۳ قلم لوازم یدکی منوط به اخذ شناسه شد استفاده تعمیرکاران خودرو از لوازم یدکی قاچاق و تقلبی جرم است درج قیمت تولید کننده روی قطعات یدکی خودرو صدور بیش از ۶۰ هزار شناسه کالا برای لوازم‌یدکی خودرو طرح مبارزه با لوازم یدکی قاچاق و تقلبی با قوت اجرایی می‌شود هشدار به توزیع کنندگان باتری و کمک فنر حمایت حتمی از تولید با حذف قطعات یدکی تقلبی و بی‌کیفیت از بازار سهم یک‌چهارمی تقلب و تخلف در بازار لوازم‌ یدکی خودرو طرح مبارزه با لوازم یدکی تقلبی خودرو برای دسترسی به کالاهای اصلی اجرا می‌شود جزئیات طرح مقابله با قاچاق لوازم یدکی جمع آوری لوازم یدکی قاچاق و تقلبی با سامانه اصالت سنجی پیامکی ۶۰ درصد لوازم یدکی خودرو در بازار غیررسمی، تقلبی و غیراستاندارد است آغاز طرح ویژه مبارزه با قاچاق لوازم یدکی از فردا نکات کاربردی برای خرید لوازم یدکی برلیانس بیشتر قاچاق لوازم یدکی خودرو از مبادی رسمی است تغییر قیمت قطعات یدکی خودرو در بازار لحظه ای شد آمادگی کامل ایساکو برای ارایه خدمات پس از فروش به محصولات جدید ایران‌خودرو طرح رهگیری قطعات یدکی و مصرفی وسایل نقلیه در تهران آغاز شد افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت قطعات یدکی وارداتی خودرو تکنولوژی صنعت خودرو سازی از گذشته تا به امروز افزایش فروش لوازم یدکی تقلبی خودرو افزایش ۵ درصدی قیمت لوازم یدکی قیمت لوازم یدکی پراید در بازار چقدر است؟ واردات ۵۰۰ میلیون دلار لوازم یدکی خودرو در سال ۹۹ نارضایتی دلالان از توزیع سیستمی تایر افزایش ۲۰ درصدی رکود در بازار لوازم یدکی خودرو همدان پتانسیل تولید لوازم یدکی اساسی خودرو را دارد افزایش لوازم یدکی تقلبی در بازار فروش قطعات "استوک" در بازار ممنوع است کشف ۳ میلیارد تومانی لوازم یدکی قاچاق در تهران پشت پرده گرانی قطعات خودرو افتتاح و راه‌اندازی اولین بازارچه قطعات یدکی کشور توسط گروه سایپا ایساکو در خصوص عرضه قطعات تقلبی در سامانه‌های فروش آنلاین هشدار داد ۳ میلیارد دلار حجم قاچاق لوازم یدکی خودرو عرضه قطعات یدکی تقلبی در بسته بندی اصلی فروشگاه مستر یدکی ارائه دهنده انواع لوازم یدکی خودرو ۲۵میلیارد لوازم یدکی در "کهریزک" توقیف شد دکترماشینت، ارزان ترین فروشگاه آنلاین لوازم یدکی خودرو تاثیر تحریم‌ها بر بازار لوازم یدکی خودرو بهترین راهکار رفع دغدغه های خرید لوازم یدکی از فعالیت یدک کش‌ها و امدادخودرو‌های غیرمجاز جلوگیری می‌شود اینجا قیمت‌ها آمپر چسبانده‌اند! برنامه اصلی «آماتا صمد» توزیع لوازم یدکی با بهترین قیمت است ۳ تا ۴ درصد لوازم یدکی خودرو در بازار، قاچاق است کاهش ۲۰ درصدی قیمت لوازم‌یدکی خودرو در بازار ترخیص قطعات جامانده از ماه‌های پیش، بازار را ۱۰ تا ۱۵ درصد بهبود بخشید تهدیدکنندگان سلامت مردم به قانون معرفی شدند لوازم یدکی؛ تقلبی یا بی‌کیفیت؟ رونق فروش قطعات یدکی دست دوم خودرو افزایش قیمت لوازم جانبی خودرو در بازار افزایش ۷۰ درصدی قیمت لوازم یدکی الزام اخذ و نصب شناسه کالا برای قطعات یدکی و مصرفی وسایل نقلیه همکاری نامناسب تولیدکنندگان لوازم یدکی با سامانه جامع تجارت احتکار لوازم یدکی خودرو قیمت لوازم یدکی پراید در بازار چقدر است؟ مردم به قطعات دست دوم خودرو روی آورده‌اند آیا اجاره ساعتی قطعات یدکی خودرو جهت معاینه فنی صحت دارد؟ تشکل‌های خودرویی برای مقابله با قاچاق لوازم یدکی متمرکز شوند افزایش نرخ ارز علت اصلی گرانی قطعات یدکی است فروش قطعات دست دوم به‌جای نو در بازار لوازم‌ یدکی امضای توافق همکاری با هدف کشف و مبارزه با قاچاق لوازم یدکی خودرو کشف ۱.۶ هزار میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق خودرو در ۵ ماهه امسال ۴ درصد لوازم یدکی خودرو در بازار، قاچاق است نکات طلایی درباره زمان تعویض تسمه تایم خودرو چگونه لوازم یدکی اصل و تقلبی هیوندای و کیا را تشخیص دهیم؟ کشف ۲۵۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در تهران زنگ خطر کمبود قطعات خودرو در بازار به صدا در آمد علت گرانی لوازم یدکی چیست؟ چگونه قطعه اصل را تشخیص بدهیم؟ کشف ۳ میلیاردی لوازم یدکی خودرو قاچاق در پایتخت قیمت قطعات خودرو امسال چقدر بالا رفت؟ زنگ خطر افزایش قیمت و کمبود قطعات خودرو علت گرانی لوازم یدکی خودرو چیست؟ راه اندازی فروشگاه سایپایدک آنلاین ۲۰ درصد لوازم یدکی موجود در بازار بی کیفیت هستند صدای بهتر به چه قیمت؟ محموله قاچاق لوازم یدکی خودرو به مقصد نرسید یک تصادف کوچک، چند؟ آتش سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در خیابان امیر کبیر تعطیلی صنف لوازم یدکی شایعه کمبود را قوت بخشید تمهیل اقساط فروردین و اردیبهشت عاملان فروش دولت مجوز واردات قطعات و لوازم یدکی خودرو را صادر کند کمبودی در بازار قطعات یدکی نیست تعمیرگاه‌هایی که لوازم‌یدکی ندارند خرید یک حلقه لاستیک چقدر تمام می شود؟ تعطیلی لوازم یدکی‌ها، مکانیک‌ها را بیکار کرد دلیل عدم درج قیمت قطعات یدکی خودرو اقدامات مجرمانه گروه عظام برای خروج ارز از کشور دینام هوشمند ایرانی ساخته شد آماده سازی خودرو برای سفرهای نوروزی چقدر آب می‌خورد؟ +جدول قیمت توزیع لوازم یدکی بین رانندگان تاکسی با قیمتی ارزان قیمت انواع لوازم یدکی خودرو در بازار ثبات قیمت‌ها در بازار لوازم یدکی خودرو و خدمات تعمیرگاهی پیش‌بینی کاهش قیمت‌ها در بازار لوازم یدکی خودرو بازگشت روزهای خوش به گران‌ترین بازار لوازم جانبی خودرو فیلترهای خودروی شما در بازار چند؟ رشد قارچ گونه قطعات تقلبی در بازار لوازم یدکی سلول‌های گران برای ارزان‌ترین خودرو بازار! فوران چشمه قـــلابی‌ها در بازار لوازم یدکی خودرو مشکل در تامین لوازم یدکی برخی خودروهای چینی آغاز دومین جلسه رسیدگی به پرونده گروه عظام اولین جلسه محاکمه متهمان قاچاق سازمان‌یافته قطعات خودرو پیش‌بینی قیمت لوازم یدکی در ماه‌های آینده ۹۰ درصد قطعات ایرانی بهتر از چینی است احتکار لوازم یدکی خودرو در انبارها قطعات یدکی خودرو؛ کمیاب و گران بازار داغ جعل برند قطعات یدکی و رشد یک‌باره قیمت توقف چهارچرخ‌ها در آشفته بازار لوازم یدکی بازار لوازم یدکی خودرو رها شده است سازمان تعزیرات به موضوع افزایش قیمت لوازم یدکی خودرو ورود کند چگونه از لوازم یدکی تقلبی در امان بمانیم؟ رشد ۳۰۰ درصدی قیمت لوازم یدکی و کاهش مراجعه به تعمیرگاه‌ها تضمین اصالت قطعات یدکی ایساکو با بسته‌بندی متفاوت و هوشمند قیمت لوازم یدکی خودرو نامتعارف است نیازی به واردات قطعات پیشرفته کنترلی خودرو نداریم پیچ و خم‌های تامین لوازم یدکی خودروهای وارداتی جزئیات احتکار لوازم یدکی خودرو گسترش لوازم یدکی تقلبی و بی‌کیفیت در بازار لوازم لوکس خودرو در سربالایی قیمت تابستانه افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی لوازم جانبی خودرو افزایش نجومی قیمت لوازم یدکی خودرو ناشی از سوءاستفاده از فضای موجود است لوازم یدکی خودرو افزایش قیمت شدیدی داشته است قیمت لاستیک کاهش یافت چین از تحویل قطعات یدکی خودرو به ایران خودداری می‌کند عرضه قطره‌چکانی لوازم یدکی از سوی خودروسازان ۱۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در پاکدشت کشف شد انواع روغن ترمز خودرو چند؟ +جدول قیمت انواع روکش داشبورد؟ +جدول واردات لوازم یدکی و قطعات خودرو ممنوع نیست از گرانی لوازم جانبی «ب‌ام‌و» تا رونق فروش قیمت قطعات یدکی خودرو باز هم گران شد رشد ۶۰ درصدی صادرات لوزام یدکی خودرو و موتورسیکلت در سال ۹۷ یکهزار کانتینر لوازم یدکی دو خودروساز ترخیص شد انتقاد از رونق بازار لوازم یدکی تقلبی فروش قطعات کارکرده خودرو به نام نو چرا ۳۰۰۰ کانتینر لوازم یدکی خودروسازان در چابهار خاک می‌خورد؟ لوازم یدکی دپو شده در گمرک مشکل اسنادی دارند افزایش ۱۰ درصدی قیمت لوازم یدکی در البرز فقط در ۱۵ روز ترس واردکنندگان از ترخیص لوازم یدکی دپوشده در گمرک پرونده دپوی لوازم یدکی خارج از تعزیرات در حال رسیدگی است مشاهده شدن قطعات و لوازم یدکی تقلبی در بازار مذاکره برای ترخیص ۱۰ هزار کانتینر لوازم یدکی جهت حل مشکلات خودروسازان اهمیت لوازم یدکی خودروهای ژاپنی چرایی افزایش لوازم یدکی تقلبی در بازار جولان لوازم یدکی کم کیفیت در بازار قیمت لوازم یدکی خارجی کاهش یافته یا نوع ایرانی اش؟ وارد کردن شوک به قطعه سازان، اشتغال را با مشکل روبرو می‌کند پلمب انبار لوازم یدکی خودرو در رباط کریم ۵۰۰ هزار کامیون فرسوده در کشور موجود است خودروهایی با قیمت فضایی! بیداد نابسامانی در بازار لوازم یدکی دیسک ترمز در بازار چند؟ جزییات بیشتر از آتش سوزی در بازار لوازم یدکی تهران سنسور خودرو در بازار چند؟ شفاف‌سازی قیمت‌های امدادخودرو برای مردم انبار لوازم یدکی قاچاق در اصفهان لو رفت اولین جلسه محتکر لوازم یدکی خودرو به ارزش بیش از ۴۷ میلیارد ریال برگزار شد گزارش تصویری از غرفه گروه قطعات خودرو عظام در نمایشگاه قطعات سیزدهم مدیرعامل برق و الکترونیک گروه قطعات خودرو عظام: طراحی و تولیدات صنعتی بر مبنای جنگ اقتصادی کنونی در گفت وگو با معاونت بازاریابی گروه عظام تشریح شد: از فروش آنلاین قطعات تا درخت آرزوها؛ دستاورد‌های عظام برای نمایشگاه سیزدهم انبار حاوی چهار تریلی لوازم یدکی در مشهد کشف شد انبار بزرگ لوازم یدکی خودرو قاچاق در مشهد کشف شد. رانندگان تاکسی جهرم با گرانی لوازم یدکی مواجه هستند روغن ترمز در بازار چند؟ مواد اولیه وارداتی علت گرانی‌ لوازم یدکی خودروهاست نیمی از قطعات متنوع لوازم یدکی خودرو، چینی است قیمت قطعات خودرو ۱۰۰ تا ۳۰۰ درصد افزایش یافت افزایش ۴۰ تا ۳۰۰ درصدی قیمت لوازم یدکی ترخیص لوازم یدکی ناوگان جاده ای حمل و نقل تسریع می شود + سند مشکل لوازم یدکی کامیونداران با ارز دولتی حل می‌شود تولیدکنندگان قطعات یدکی خودرو، مواد اولیه را از گمرک ترخیص نمی‌کنند قاچاق و احتکار ۱۵۰ میلیارد ریالی لوازم یدکی در جنوب تهران انبار ۲۰ میلیارد تومانی لوازم یدکی احتکار شده در پیشوا کشف شد سیستم‌های نظارتی و مسئولان به بازار لوازم یدکی اشراف ندارند موج کاهش قیمت لوازم یدکی با ترخیص قطعات در راه است طی ۵ ماه گذشته کالایی به بازار لوازم یدکی عرضه نشد کشف ۱۷ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در یزد کارخانه‌های لوازم یدکی خودرو کرج در حال تعدیل نیرو اجازه ورود به بررسی خیلی از قطعات خودرو را نداریم! افزایش ۱۵۰ تا ۳۰۰ درصدی قیمت برخی لوازم یدکی خودرو گلایه از افزایش روزانه قیمت لوازم یدکی خودرو کسی قدرت مالی برای احتکار قطعات یدکی خودرو ندارد کدام یک از خودروهای داخلی، دارای بیشترین قطعات یدکی در بازار هستند؟ رکود و نبود خریدار منجر به دپوی لوازم یدکی شد احتمال افزایش قاچاق با ورود دستگاه های دولتی به واردات قطعات راه اندازی بورس قطعات یدکی خودرو تا ۲ سال آینده مشکلات کامیون‌داران هر روز بیشتر از دیروز خط و نشان سازمان حمایت به محتکران قطعات یدکی خودرو عواقب جبران‌ناپذیر عواقب جبران ناپذیر بازار امسال برای پس‌انداز مناسب نبود لیست قیمت انواع لوازم جانبی خودرو باید بتوانیم وارد زنجیره جهانی تامین شویم هلدینگ عظام به شبکه جهانی تأمین‌کنندگان ولئو پیوست ۹۰ درصد بازار لوازم یدکی کشور وارداتی است! "عظام"؛ حضوری نوآورانه در نمایشگاه امسال قطعات تهران تفاهم‌نامه عظام و انجمن MS ایران؛ گامی بلند در کارآفرینی و توانمندسازی مددجویان برگزاری دوره‌های آموزشی عظام در راستای ارتقا دانش فنی تعمیرکاران خودرو امضای قرارداد تولید قطعات خودرو مابین عظام، Valeo و بوش مدیران خودرو خیال خریداران تیگو۷ را راحت کرد ترمز بریدن قیمت لنــت در بــــازار بازار ملزومات خودرو روی کاغذ طراحی برچسب اصالت لوازم یدکی خودرو داخلی و خارجی کارخانه تولید لوازم یدکی سایپا درالجزایر امسال به بهره برداری می رسد توشه خودرو برای سفر پیوند اعضای خودرو به چه قیمتی؟ ۲۶ دفتر گمرکی از ترخیص لوازم یدکی منع شدند گرانی لوازم یدکی به بهانه افزایش نرخ دلار قانونی نیست ادامه همکاری با رنو و پژو سیتروئن قیمت قطعات خودرو تیبا ۲ در بازار +جدول جای خالی سازمان‌های نظارتی در بازار لوازم یدکی سهم ۵۰ درصدی تولید در تامین بازار لوازم یدکی واردات قانونی و قاچاق لوازم یدکی خوردو دو مشکل بازار است ساماندهی بازار لوازم یدکی نیازمند گام‌های اساسی قیمت انواع قطعات خودرو ال ۹۰+ جدول قیمت انواع قطعات خودرو تیبا + جدول قیمت انواع قطعات خودرو ۲۰۶ صندوق دار + جدول پیرمردِ خوش‌لوازم! قیمت انواع قطعات سمند در بازار + جدول قیمت انواع قطعات پژو ۲۰۶ تیپ ۲ در بازار + جدول وداع با روش‌های سنتی توزیع لوازم یدکی قیمت انواع قطعات پژو پارس + جدول قیمت انواع قطعات سمند lx سرگرفته شدن ترخیص قطعات یدکی خودرو درگمرک بازاری که همه به آن سر می‌زنند! مصرف سالانه ۱۲ هزارمیلیارد تومان قطعه یدکی در بازار ایران قیمت انواع قطعات پژو ۲۰۶ تیپ ۲ پس از رده خارج شدن پراید و تیبا تولید لوازم یدکی آنها باید ادامه یابد قیمت ارزانترین قطعات پراید + جدول حضور پررنگ گروه قطعات خودرو عظام در شیراز امید و اضطراب فروشندگان لوازم یدکی در بازاری به خواب رفته رقابت نابرابر در بازار لوازم یدکی کمبود قطعات یدکی خودرو حل می‌شود؟ بازار لوازم یدکی خودرو ایران دردست خارجی‌ها لوازم جانبی که با قیمت یک خودرو برابری می کند هزینه تصادف با پورشه چقدر تمام می شود؟ ارزان ترین خودرو اتوماتیک بازار در راه است تردید در بازگشت رونق به بازار لوازم یدکی همکاری گروه عظام با بزرگان صنعت قطعه‌سازی جهان گزارش تصویری آغاز به کار نخستین نمایشگاه توانمندی های صنعت خودرو ایران رویای رونق دوباره بازار لوازم یدکی محقق می‌شود؟ جعل نشان تجاری اصلی‌ترین چالش «چراغ‌برق» فعالان «چراغ برق» درگیر چالش مالیاتی «‌گروه عظام» برترین برندهای قطعات خودرو در جهان را به ایران می‌آورد
برگشت به بالا