عصر خودرو- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل اصلی قطعهسازان در حال حاضر تأخیر در مطالبات از شرکتهای خودروسازی است و در جلسه ای که با مدیران خودروسازی داشتیم، قرار بر این شد که مطالبات قطعهسازان پرداخت شود.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، عبدالله رضیان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: صنعت خودرو در دولت دهم و یازدهم با مشکلات جدی روبهرو بود، در حالیکه بدهیهای شرکت های خودروسازی افزایش و تولید به 10 هزار دستگاه کاهش یافت، از طرفی، انباشت نیروی انسانی هم، مشکل دیگر خودروسازان بود.
وی با اشاره به شرایط بسیار بحرانی صنعت خودرو در سالهای گذشته، افزود: در حال حاضر بدهی شرکتهای خودروسازی، هزار و 500 میلیارد تومان کم شده و تیراژ خودرو هم بالا رفته و خودروسازان در تلاشند، محصولات جدید با پلتفرمهای نوین به بازار ارائه کنند تا بیشتر مورد پسند مشتریان قرار گیرد.
نماینده مردم قائمشهر در خانه ملت تصریح کرد : مجموعه این اتفاقات باعث شده صنعت خودرو نجات پیدا کند، در صورتیکه صنعت خودروی کشور تعطیل میشد، تنها 800 هزار نفر از کارگران کارخانه های قطعه سازی بیکار شده و این موضوع موجب بحران شدیدی در کشور بود.
وی همچنین اذعان داشت: مشکل اصلی قطعهسازان در حال حاضر تأخیر در مطالبات از شرکت های خودروسازی است و در جلسه ای که مدتی پیش در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با مدیران خودروسازی و نمایندگان قطعهسازان داشتیم، قرار بر این شد که مطالبات قطعهسازان پرداخت شود.
رضیان اظهار داشت: درست است که تولید خودرو در کشور مشکلاتی دارد اما ما مجبوریم که صنعت خودروسازی داخلی را حفظ کنیم زیرا اشتغالی که این صنعت ایجاد کرده در حد وسیعی است و تعطیلی کارخانههای خودروسازی باعث تشدید بحران اشتغال در جامعه می شود.
وی تصریح کرد : وضعیت قطعه سازی در کشور بسیار مطلوب است و برای مشارکت با خارجی ها زمینه وسیعی فراهم شده و قراردادی که با سه شرکت خودروسازی خارجی بستهایم، موجب تولید 80 درصد قطعات در داخل کشور شده و این خود ایجاد اشتغال میکند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: باید به بخش خودروسازی اعتماد کرد و دولت با کاهش بروکراسیهای بی مورد، جلوی گسترش صنعت خودروسازی را در کشور نگیرد.