به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، برخلاف کانسپت های سییِل (2011) و اِلمیراژ (2013)، اِسکالا برداشتی نزدیک تر به واقعیت از یک پرچمدار تمامعیار برای کادیلاک بوده، برای اولین بار رویکردی متفاوت از استایل نسل فعلی ساخته های این کمپانی را به تصویر می کشد؛ رویکردی که با طرح چهره ای سلطهجو تر و بازی بیشتر با خطوط کشیده و برآمده بر روی سطوح بدنه، DNA طراحی نسل آینده ساخته های کادیلاک را نیز به تصویر می کشد.
اِسکالا برپایه پلتفرم اومگای کادیلاک طراحی شده و با طول 5.350 میلیمتر و فاصله 3.228 میلیمتری بین دو محور، یک رده بالاتر از پرچمدار فعلی سدان های این کمپانی یعنی CT6 قرار می گیرد. این مفهومی جدای از زبان طراحی تازه، پیشنمایشی از فناوری های نسل آتی ساخته های کدیلاک نیز هست.
مثلا نیروبخش آن، نمونه پیشتولید موتور 4.2 لیتری V8 توئینتوربو جدید کدیلاک است که از مسیر یک گیربکس 10 سرعته اتوماتیک، محرک چرخ های 22 اینچی عقب بوده، مجهز به سیستم غیرفعالسازی نیمی از سیلندر ها در سرعت های پایین و ثابت است. و یا خلاصه شدن مجموعه کنترلگر های روی داشبورد، صفحه نمایش و گِیج های پشت فرمان به یک جُفت صفحهنمایش کشیده و خمیده OLED ساخت سامسونگ که یکی بزرگتر و کشیده تر، در پُشت، و دیگری کوچکتر و کمی جلو تر، روی تاقچه چوبی داشبورد جا شده اند. در ضمن، کابین مُجلل اسکالا تماما با چرم پوشش نیافته و بخشی از آن، به سبکی شیک و بدیع، با پارچه کُتشلواری روکش شده است.