به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصر ایران ، این مدل "علامت مسیر" برای طراحی کراساوورهای فناورانه آینده است.
این زبان طراحی جدید از تقابل خطوط نرم و سطوح موسوم به "خانه شیشهای" در بخش بالای خودرو و خطوط شکسته و زاویهدار در بخش پائینی بهره میبرد. جلو پنجره خودرو نیز با تکرار ورژن جدیدی از مدل جلو پنجره "وی- موشن" این کمپانی است که با لطافت و دقت بیشتری نسبت به میکرا، قشقایی و GT-R به کار رفته است.
با وجود پنلهای بدنه اوریگامی شکل، "آی ام کیو" ماهیت آشنایی دارد. ابعاد خودرو شباهت زیادی به اسپورتیج کیا و شاسیبلند تیگوان فولکسواگن دارد. با این وجود خط سقفی خودرو شیب بیشتری نسبت به اووک لندروور نشان میدهد.
فضای درونی خودرو با شرایط خودروهای معمولی متفاوت است و کمتر متعارف به نظر میرسد. داشبورد کاملاً در تسلط صفحهنمایش 840 میلیمتری همگام با پنل پشت آمپرها بوده و دومین صفحهنمایش نیز که کوچکتر است در بالای کنسول مرکزی نصب شده است. در همین بخش دستیار شخصی مجازی نیسان دیده میشود.
این خودرو با سیستم خودران پروپایلت ارائه میشود از فناوری "اینویزیبل- اینویزیبل" این برند که در نمایشگاه محصولات الکترونیک مصرفی معرفی شده بهره میبرد.
در قلب تپنده این خودرو یک موتور آیندهنگرانه سیستم e-Power قرار دارد. پیشرانه الکتریکی این کانسپت قدرت 335 اسب بخاری و گشتاور 700 نیوتون متری داشته و قدرتش را با قابلیت سیستم تمام چرخ مولتی موتور به 4 چرخ خودرو میفرستند.