به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صدا و سیما ، بهرام پارسایی با اشاره به متضرر شدن مصرف کننده در این روش قیمت گذاری افزود: خودرو سازان تصمیم می گیرند که چه زمان خودرو را انبار و یا آن را به بازار عرضه کنند و این درحالی است که تازمانی که قانون مشخصی برای نظارت بر صنعت خودرو وجود نداشته باشد وضعیت بازار بر همین منوال است.
وی با اشاره به اینکه یکی از بندهای قانون ساماندهی درخصوص نظارت برنحوه قیمت گذاری این کالا است گفت: پس از 10 دوره برگزاری مجلس شورای اسلامی این اولین طرح جدی برای ساماندهی بازار خودرو است بنابراین با ارائه گزارش کمیسیون صنعت درخصوص مسکوت ماندن طرح ساماندهی بازار خودرو ما با آن مخالفت خواهیم کرد و خواستار خروج آن از حالت مسکوت خواهیم بود.
نماینده کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مصرف کنندگان را از وضعیت بازار خودرو ناراضی دانست و ادامه داد: این طرح با رای 160 نماینده در کمیسیون مواجه شد اما چرا کمیسیون با اجرای آن همکاری نمی کند و پیشنهاد مسکوت ماندن آن عنوان شده است، تعجب می کنم.
پارسایی افزایش افسار گسیخته قیمت خودرو را دلیل لزوم تصویت قانون نظارت بر همه ابعاد خودرو اعلام کردو گفت: درطرح ساماندهی وضعیت قیمت گذاری خودرو ، نحوه قیمت گذاری و کیفیت آن مطرح شده است.
وی با اشاره به افزایش تعرفه واردات خودرو از 55 درصد در سال 96 به 95 درصد در سال جاری افزود: ما خواهان بازگشت تعرفه به رقم سال گذشته هستیم زیرا تعرفه 55 درصد ضربه ای به تولید و اشتغال وارد نکرده است.
نماینده کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم باید از نمایندگان خود درخواست رسیدگی و ضعیت فعلی بازار خودرو و ساماندهی آن باشند.