به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، رضا ریاحی افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که میان بنیاد شهید و اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در خرداد ماه امسال منعقد شد، قرار است برای ایجاد اشتغال ایثارگران، پنج هزار دستگاه تاکسی در اختیار این افراد قرار گیرد اما هنوز اقدامی برای تحویل این تعداد تاکسی صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای هر تاکسی 20 میلیون تومان با سود چهار درصد است و خودروسازان نیز 20 میلیون تومان باید بدهند که هنوز خودروسازان گروه های خودروسازی سایپا و ایران خودور تاکسی مورد نیاز را تامین نکرده اند.
ریاحی ثبت اسامی ایثارگران جویای کار در سامانه اطلاعرسانی بنیاد به نام «سجایا» را شرط خرید این تاکسی ها اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز خودروی مورد نیاز تامین نشده است، پیش بینی می شود با همکاری بیشتر خودروسازان، تاکسی در اختیار ایثارگران قرار گیرد.
وی اضافه کرد: گروه هدف در این طرح، فرزندان شهدا و ایثارگرانی هستند که تابع شرایط سنی اتحادیه تاکسیرانی باشند؛ ضمن اینکه تایید وضعیت بیکاری ایثارگران در این سامانه از طریق استعلام از سازمانهای مربوطه مانند سازمان تامین اجتماعی، سامانه کارمند ایران و حوزه آموزش بنیاد شهید انجام می شود.
مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با اشاره به انعقاد قرارداد با شرکت های سایپا، پارس خودرو و ایران خودرو اظهار داشت: بنیاد شهید با شرکت های سایپا، پارس خودرو و ایران خودرو برای تهیه چهار خودروی برلیانس، آریو، پژو و سمند قرارداد منعقد کرده است و هدف بنیاد حمایت از کالای داخلی است و به این واسطه سعی شده است با شرکت های داخلی و اتحادیه مربوطه وارد مذاکره شویم.
وی اضافه کرد: برای تمام متقاضیان مبلغی در صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران درنظرگرفته شده است که این تسهیلات تا سقف 20 میلیون تومان به صورت قرض الحسنه به این افراد اعطا می شود و از ناحیه استان ها قابل پرداخت است.
بر اساس آمار بنیاد شهید، 67 هزار نفر از جانبازان، ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگر جویای کار هستند که 24 هزار نفر از آنها تحصیلکرده هستند و در سال گذشته با اعطای 6 هزار و 500 فقره تسهیلات خوداشتغالی و 11 هزار فرصت شغلی از طریق سهمیه استخدامی بخشی از مشکلات این افراد در حوزه اشتغال حل شد.