به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، پژوهشگران دانشگاه گلاسکو برای اولین بار موفق به طراحی یک باتری هیبریدی شده اند که با استفاده از نانومولکول های معلق در یک مایع قادر به تولید دو نوع انرژی یعنی انرژی برق و انرژی هیدروژن است.
یک مزیت خیره کننده دیگر این باتری آن است که شارژ شدن آن به تنها چند ثانیه و نه چند ساعت زمان نیاز دارد و همین امر اقبال به استفاده از خودروهای برقی و هیدروژنی را به میزان چشمگیری افزایش می دهد.
مهندسان شیمی از چند دهه قبل در تلاش برای تولید چنین باتری بوده اند که هم به سرعت شارژ شود و هم بتواند نیازهای گوناگون خودروهای برقی و هیدروژنی را پاسخ دهد.
باتری یادشده متشکل از دو مخزن پرشده از یک مایع سیال است که دو الکترود نیز در آنها وجود دارد و یک پوسته که در بین این دو الکترود قرار گرفته تبادل ین ها بین دو مایع و تولید برق را ممکن می کند.
شارژ کردن مجدد و چندثانیه ای این باتری با خالی کردن مایعی که قبلا مورد استفاده قرار گرفته و جایگزینی مایع تازه ممکن است و هر یک از نانومولکول های موجود در این باتری هم مانند یک باتری کوچک عمل می کنند.
میزان ذخیره سازی انرژی توسط این باتری هم بسیار بالا اعلام شده است. هنوز مشخص نیست این باتری چه زمانی برای عموم قابل استفاده خواهد بود.