به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از خبرگزاری خانه ملت، علی گلمرادی با اشاره به کوتاهی در بازاریابی برای صادرات تجهیزات جایگاههای عرضه سوخت و بسیاری دیگر از محصولات نفتی که در تولید آنها خودکفا شدهایم به کشورهای همسایه، گفت: از آنجا که کشور در ساخت تجهیزات جایگاههای سوخت تا ٩0درصد خودکفا شده بازاریابی برای صادرات این محصولات کمترین توقعی است که میتوان از مسئولان نفتی کشور داشت اما موانعی نیز بر سر راه این اقدام وجود دارد.
شکست و موفقیت در صدور تجهیزات جایگاههای عرضه سوخت چه دلایلی دارد؟
نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شکست و موفقیت در صدور تجهیزات جایگاههای عرضه سوخت و بسیاری دیگر از محصولات نفتی دلایلی همچون بهرهگیری از تبلیغات در بازاریابی، نوع بستهبندی و ارسال، کیفیت و مرغوبیت محصول، پاسخگوی دقیق و به موقع به سفارشات دارد.
ضرورت کشف خواستههای مشتریان و حرکت در مسیر جلب رضایت آنها
وی معتقد است برای برونرفت از وضعیت نامناسب صادرات محصولات نفتی باید ابتدا خواستهها و نقطهنظرهای مشتری را کشف کرده و براساس خواست و جلب رضایت آنها حرکت کرد.
نگرانی خریداران از تحریمهای اقتصادی ایران
گلمردای با اعتقاد به اینکه نگرانی خریداران از تحریمهای اقتصادی ایران دلیل دیگری است که کشورهای همسایه یا دیگر کشورها از خرید محصولات نفتی ایران سر باز میزنند، افزود: این کشورها احتمال میدهند به دلیل تحریمها در زمان تحویل محصول موانعی ایجاد شود و آنها نتوانند کالای سفارشی خود را به موقع تحویل گیرند.
ایران در تحویل بهموقع کالا خوش قول نیست!
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خوش قولی در تحویل بهموقع کالا فاکتور مهمی برای صادرات است اما در این زمینه ضعف وجود دارد، اظهار کرد: بازاریابی علم عمیقی است که مولفههای بسیاری دارد لذا برای موفقیت در صادرات باید از کارشناسان بازاریابی استفاده کرد.