معاون توسعه برنامه ریزی شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران اضافه کرد: در این کارگروه نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش و انجمن اولیا و مربیان دانش آموزان و شهرداری حضور دارند.همچنین این کارگروه از ابتدای سال 98 تا به امروز 5 جلسه با موضوعات مختلف برگزار کرده است.
قاضی افزود: در حال حاضر کمیتههای کارشناسی متعددی در کنار فعالیت کارگروه ایاب و ذهاب دانش آموزان مشغول به کار هستند.
وی تصریح کرد: نماینده فرماندار و پلیس راهور معمولا در کارگروه ماده 18 حضور پیدا می کنند.
معاون توسعه برنامهریزی شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به فعالیت سامانه سپند در کشور، اظهار کرد: این سامانه در حال حاضر به صورت کامل و جامع در وزارت آموزش و پرورش و سازمان تاکسیرانی تهران مورد پیاده سازی و اجرا قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سامانه سپند توسط اتحادیه تاکسیرانی کل کشور راه اندازی شده است گفت: هر مجموعه فعال در رشته حمل و نقل می تواند برای فعالیت در حوزه ایاب و ذهاب دانش آموزی در سازمان تاکسیرانی درخواست ثبت کند. افراد متقاضی به کار در حوزه حمل و نقل دانش آموزی در صورتی اجازه فعالیت می گیرند، که مورد احراز و تایید سازمان تاکسیرانی و آموزش و پرورش قرار بگیرند.
معاون توسعه برنامهریزی شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به شرایط اختصاصی راننده سرویس مدارس، گفت: راننده سرویس باید حداقل 23 سال داشته باشند و حتما دارای گواهینامه باشد. همچنین خودرویی که در راستای سرویس دانش آموزی خدمت رسانی می کند باید از صحت و سلامت کامل برخوردار باشد.
در ادامه محمد حقانی -عضو سابق شورای شهر تهران و مشاور عالی رئیس شورای شهر تهران با اشاره به این که مردم باید در فاصله میانی تولید و مصرف، اختیار عمل داشته باشند، گفت: ما در بسیاری از مسائل غیر استراتژیک باید اختیار عمل را به مردم واگذار کنیم. همچنین مدرسه و خانوادهها بهتر از هر نهاد یا اشخاصی دیگر می توانند در حوزه ایاب و ذهاب دانش آموزی به تصمیم درست در تعیین تعرفه برسند.
وی افزود: هر مدرسه در ایران به تناسب شرایط و وضعیت مالی خود و دانش آموزانش می تواند تعرفه در حد توان خود را تعیین کند.
محمد حقانی با بیان این که دانش آموزان سرمایههای آینده این کشور هستند، عنوان کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت بسیار زیاد وزارت آموزش و پرورش در آینده سازی کشور می توان گفت که هر چه هزینه در این راه بگذاریم باز هم کم است.
وی اضافه کرد: بسیاری از شرایط و راهکارهای مرتبط با وزارت آموزش و پرورش را نمی توان در داخل اتاقهای دربسته تصمیم گیری کرد.همچنین شایسته است که آموزش و پرورش با صدور اجازه به مدارس سراسر کشور زمینهای را فراهم سازد که مدرسه ها و خانوادهها خودشان در حوزه انتخاب و شرایط سرویسهای دانش آموزی به نتیجه برسند.