به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، مسعود زندی افزود: افزایش تولید دوچرخه کافی نیست و باید زیرساختهایی همچون وجود مسیر ویژه برای دوچرخه سواران و آموزش عمومی استفاده از دوچرخه مهیا شود.
وی ادامه داد: استفاده از دوچرخه میتواند خطرناک باشد اما وقتی مسیر ویژهای برای دوچرخه در نظر گرفته شود شهروندان با اطمینان خاطر بیشتری از دوچرخه استفاده میکنند و در این صورت است که استفاده از دوچرخه میتواند در کاهش آلودگی هوا مؤثر باشد.
زندی در ادامه تصریح کرد: مسیرهای ویژه دوچرخه سواران راه اندازی شده اما توفیق نداشته است و زمانی یک برنامه مانند استفاده شهروندان از دوچرخه می تواند موفق باشد که تمام امکانات و زیرساخت ها در کنار هم مهیا باشد.
وی همچنین افزود: استفاده شهروندان از دوچرخه در روزهایی که هوای شهر تهران آلوده است پیشنهاد نمیشود، چراکه میتواند بر سلامتی دوچرخهسواران تأثیر منفی بگذارد.
رییس اداره محیط زیست شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود و با اشاره به اینکه مشکل آلودگی هوای تهران سابقه دیرینه ای دارد، گفت: از دهه 70 که مطالعات مربوط به آلودگی هوای تهران آغاز شد، استفاده از حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از محورهای اصلی مؤثر در کاهش آلودگی هوا شناخته شد.
وی ادامه داد: هرچه امکانات حمل و نقل عمومی توسعه یابد و در کنار آن شهروندان از خودروهای شخصی کمتر استفاده کنند شاهد کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.
زندی در پایان اظهار کرد: مشکل آلودگی هوای تهران زمانی رفع میشود که سیستم حمل و نقل عمومی به طور صد درصدی توسعه یابد و مردم با رغبت کامل از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.