به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، این خودروساز برقی آمریکایی همچنین در پروسه تعیین این استاندارد در چین فعالانه مشارکت دارد.
بر اساس گزارش رویترز، تسلا اوایل امسال پس از اینکه به اهداف فروش دست پیدا نکرد، اقدام به حذف مشاغل در چین کرد. تحلیلگران کاهش فروش تسلا موتورز را تا اندازهای به دشواری شارژ خودروهای برقی این شرکت در چین نسبت دادند.
مقامات چینی سرگرم طراحی یک استاندارد شارژ ملی برای اشاعه استفاده از خودروهای برقی و کاهش نگرانی رانندگان نسبت به میزان مسافتی که پیش از تمام شدن شارژ این خودروها میتوانند طی کنند، هستند اما زمان تکمیل این استاندارد هنوز معلوم نیست.
طبق آمار شرکت تحقیقاتی وارن کپیتال، از آوریل سال 2014 که تسلا تحویل خودرو در چین را آغاز کرد، کمتر از 2500 خودروی این شرکت در مدت 9 ماه فروخته شدند.
الون ماسک، مدیرعامل تسلا موتورز یک سال قبل به وال استریت ژورنال گفته بود اگر تسلا موفق شود در سال 2014 پنج هزار خودرو یا بیشتر در چین به فروش رساند، برای این شرکت یک موفقیت به حساب خواهد آمد.
تسلا برای نصب جایگاههای شارژ خودروهای برقی در سراسر جهان به منظور جذب خریدار، میلیونها دلار هزینه کرده است و این شارژهای جریان مستقیم میتوانند 120 کیلووات برق را منتقل کنند و در مدت نیم ساعت باتری خودروی "مادل اس" را 80 درصد شارژ کنند.
با اینهمه فناوری شارژ سریع تسلا با خودروهای برقی ساخت شرکتهای دیگر منطبق نیست و باعث نگرانی مصرف کنندگان چینی درباره عدم امکان دسترسی برای شارژ خودروهای تسلا شده است.
دولت چین اعلام کرده است از ساخت جایگاههای شارژی که منطبق با استاندارد جدید چینی نیستند، پشتیبانی نخواهد کرد.