به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، شارژرهای یاد شده در قالب ایستگاه های شارژ تسلا به کار گرفته خواهند شد و سرنشسنان خودرو باید بعد از پرداخت هزینه چند دقیقه ای منتظر تکمیل شارژ خودروهای خود بمانند و سپس به حرکت خود ادامه دهند.
تسلا همچنین به دنبال راه اندازی ایستگاه های شارژ خورشیدی است تا دسترسی به انرژی برق برای مالکان خودروهای برقی ساخت این شرکت تسهیل شود. نصب اولین ایستگاه شارژ از این دست در سال 2015 آغاز شد ولی تسلا از اهداف از پیش اعلام شده اش در این زمینه عقب تر است.
این شرکت بعد از خرید سولارسیتی در زمینه تولید صفحات خورشیدی شارژ برق هم فعال شده و به تازگی نسل دوم واحدهای ذخیره سازی انرژی Powerpack را هم عرضه کرده است. شارژرهای برق جدید این شرکت که Supercharger V3 نام دارند می توانند 350 کیلووات انرژی برای مالکان خودروهای برقی به ارمغان آورند.
ایستگاه های شارژ خودروهای برقی تسلا در حال حاضر از توان شارژ 50 یا 135 کیلووات برخودارند. این شرکت به دنبال تولید خودروهایی است که در عرض 15 دقیقه بتوانند تا 80 درصد از ظرفیت شارژ خود را دریافت کنند و از این طریق قادر به پیمودن مسیری 200 مایلی باشند.